SB Napisano 5 Październik 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2009 Czy przy dechach było coś robione , czy może są fabryczne (ślizgi może krawędzie) ewentualnie jakieś parametry ostrzenia i ślizgu (struktura) ? Krawędzie M. Szafrański robił ręcznie, struktury nie robił bo jest fabryczna i ocenił ją że jest świetna i ślizg nie wymaga dodatkowej kosmetyki, prócz smarowania, które również wykonał. PS. Jak możesz prześlij mi zdjęcia na maila ślizgów i krawędzi. To ja ją może przetnę i zrobię zdjęcia jaki ma rdzeń drewniany, to se zobaczysz:D Slawku, opisz jak sie je nosilo na Krupówkach eeee tam takie brzydkie czarne, żeby były takie lansiarskie...:rolleyes:takie błękitne:rolleyes: to co innego:D. A tak poważnie to nie bywam, po prostu nie stać mnie na taki kurort:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 5 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2009 A już myślałem że zapomniałeś , dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jahu Napisano 5 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2009 (edytowane) To ja ją może przetnę i zrobię zdjęcia jaki ma rdzeń drewniany, to se zobaczysz:D ( z przerżniętego Fischera nic nowego nie wynika - myślę, że niewiele się różni/zmieniło: http://www.skiforum.pl/showpost.php?p=221865&postcount=1 dużo więcej emocji przy samym rżnięciu :D - dla rżnącego mniej niż dla oglądającego: [YOUTUBE]fjnGZlBNi_E[/YOUTUBE] :D http://www.skionline.pl/forum/showpost.php?p=78387&postcount=24 Bobic - stawiam browara !!:eek: pozdro jahu Edytowane 5 Październik 2009 przez JC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi