Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 30 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2009 Z okazju tego pięknego dnia życzę wszystkim forumowym chłopcom mnóstwa narciarskich zabawek i wielu możliwości przetestowania ich na zaśnieżonych stokach:D Bawcie się grzecznie i bezpiecznie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 30 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2009 Z okazju tego pięknego dnia życzę wszystkim forumowym chłopcom mnóstwa narciarskich zabawek i wielu możliwości przetestowania ich na zaśnieżonych stokach:D Bawcie się grzecznie i bezpiecznie:D Ale piękne życzenia.Dzięki! Szczególne, w moim przypadku,bo mam nowiusieńkie zabaweczki :D:D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 30 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2009 Chłopiec Jacek bardzo dziękuje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 30 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2009 ... ale Wrozka jest fanem dobrze śmigajacych na nartach dziadków Czekam na Dzień Dziadka pzdr misal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 30 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2009 Z okazju tego pięknego dnia życzę wszystkim forumowym chłopcom mnóstwa narciarskich zabawek i wielu możliwości przetestowania ich na zaśnieżonych stokach:D Bawcie się grzecznie i bezpiecznie:D Dziękuję! Czekam na Dzień Dziadka pzdr misal No nie!Co jak co,ale Ty Michał masz jeszcze daleko do dziadka,przynajmniej mentalnie. Pasujesz do mojej maksymy - mężczyźni nigdy się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 1 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2009 ... masz jeszcze daleko do dziadka,przynajmniej mentalnie... Toś mnie chłopie pocieszył Pół biedy, że napisałaś to Ty a nie Wróżka pzdr misal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 1 Październik 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2009 Nie no Misal... jak dla mnie to mentalnie to jakaś... 5 klasa szkoły podstawowej... jeśli ma Ci to samopoczucie poprawić A poważnie to nie kryguj się tu na forum bo sam widziałeś że ze mną dogadałeś się bez problemów typu czy mówić per "Pan" czy per "Ty":) A ja często takie problemy miewam:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 1 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2009 Chociaż jedna pamiętała-DZIĘKI:) Michał nie przejmuj się-dziś jest DZIEŃ SENIORA;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 1 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2009 Dziekuje bardzo Mi na ten sezon chyba "bezpiecznie" bedzie najbardziej potrzebne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 1 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2009 Mi na ten sezon chyba "bezpiecznie" bedzie najbardziej potrzebne A czemu Soczku tak zakładasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 1 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2009 Taki maly OT ......... przeczytaj moj podpis. Niestety wciaz aktualny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 1 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2009 Taki maly OT ......... przeczytaj moj podpis. Niestety wciaz aktualny. To fakt,ale przy rozwadze doświadczonego narciarza dasz radę pokonać "niedoskonałości";)Leczysz czy ćwiczysz kolana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 1 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2009 Leczysz czy ćwiczysz kolana? Jedno i drugie - naprzemiennie I trzeba bedzie uwazac.... na siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 1 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2009 Jedno i drugie - naprzemiennie I trzeba bedzie uwazac.... na siebie Nie przejmuj się,niby ci "sprawni"też muszą uważać,aby bawić się dalej!;)Mimo wszystko życzę szybkiego powrotu do pełnej sprawności Twoich narządów ruchu,tak ważnych dla narciarzy:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 1 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2009 Tak chłopaki po 95 kilo dziękują:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 2 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2009 (edytowane) Toś mnie chłopie pocieszył Pół biedy, że napisałaś to Ty a nie Wróżka pzdr misal Może wyjaśnię... ocenę uroków osobistych chciałem pozostawić "naszym" dziewczyną ,ale niestety żadna nie zabrała głosu. Jeśli chodzi o mnie,to daleko Ci jeszcze do dziadka,to określenie nie pasuje pod żadnym względem do Ciebie! Tak chłopaki po 95 kilo dziękują Czy wszyscy ważą tyle co ja? Edytowane 2 Październik 2009 przez johnny_narciarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 3 Październik 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Październik 2009 Może wyjaśnię... ocenę uroków osobistych chciałem pozostawić "naszym" dziewczyną ,ale niestety żadna nie zabrała głosu. :eek: A to ja nie jestem dziewczyną (zabrałam głos 9 postów wyżej) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 3 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 3 Październik 2009 (edytowane) :eek: A to ja nie jestem dziewczyną (zabrałam głos 9 postów wyżej) :eek: Cholercia!Jakoś mi to umknęło... ,to znaczy ten post mi umknął. Sorry!!! Edytowane 3 Październik 2009 przez johnny_narciarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 4 Październik 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Październik 2009 to znaczy ten post mi umknął. Sorry!!! Akurat mój post Ci umknął... cóż... zabolało mnie to, popłaczę w kącie i kiedyś ból minie... mam tylko nadzieję, że nie zamknę się w sobie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi