SB Napisano 27 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 27 Wrzesień 2009 Posty moje znikają i nie jest to jednorazowy incydent:rolleyes:, dodam tylko qwoli wyjaśnienia że nie zawierały treści wulgarnych, obraźliwych czy też erotycznych:rolleyes:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 27 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 27 Wrzesień 2009 Przyznam, ze usunalem posty zwiazane z nieporozumieniem o opisie wyjazdu na Tuxa dla Jarka. Byly tam zawarte rowniez posty nie na temat By nie robic balaganu usunalem wszystkei zawarte tam posty. To tyle k woli wyjasnienia. Za inne znikanie nie jestem odpowiedzialny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 27 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 27 Wrzesień 2009 Fakt, tez tam "zniknalem" choc bylem prawie w temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 27 Wrzesień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Wrzesień 2009 Przyznam, ze usunalem posty... By nie robic balaganu usunalem wszystkei zawarte tam posty. No w sumie to sam nabałaganiłeś, więc i sam posprzątałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 27 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 27 Wrzesień 2009 Otóż to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 28 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2009 No w sumie to sam nabałaganiłeś, więc i sam posprzątałeś. A tak w sumie to ja mogę te posty przywrócić Taki ze mnie magik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leski Napisano 28 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2009 Mój o Freestyle.ch też znikł ... a impreza była niesamowita - transmisja LIVE na freecasterze (freecaster.tv) na kilka kamer w jakości HD ... aż podpiąłem sobie net pod mojego soniaka z wieloma calami przekątnej i dalej pełna brzytwa ... jakość była lepsza niż zwykłe programy tv, transmisja płynna, dźwięk super... no nie powiem, ale naprawdę się w Zurichu postarali w tym roku. No i poziom sportowy - freeski, snowboard, FMX .. i oczywiście największy postęp było widać we freeskiingu - kolejny sezon i skoki na kolejnym (sam nie wiem jak go już nazwać) poziomie. No nic - wrzucę edit jak się pojawi ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 28 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2009 Leski, z Twoim postem, to Admin Jacek Ci wyjasni co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 29 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2009 Mój o Freestyle.ch też znikł ... a impreza była niesamowita - transmisja LIVE na freecasterze (freecaster.tv) Leski, z Twoim postem, to Admin Jacek Ci wyjasni co i jak Tutaj szkoda, że post z informacją o zawodach live został usunięty? Obejrzałem dzisiaj te zajebiaszcze zawody na Eurosport2 i żałuje, że nie live. Cztery konkurencje, narty, motocykle itd. - super! Szkoda tylko, że to było w Zurichu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 29 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2009 Link byl skierowany do konkurencyjnej strony, gdzie dopiero na niej mozna bylo ogladac film. Sorry, ale ja rozumiem - Leski znajomy z branzy itp.. Ale musimy trzymac sie zasad. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leski Napisano 7 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2009 Wszystkie moje linki od lat były skierowane do "konkurencyjnej" strony, która wcale nie jest taka znowu konkurencyjna, bo zajmuje się TYLKO tematyką freeski i freeride, czyli rzeczami, które nie leżą specjalnie w targecie gospodarza Mam kilka ciekawych (dla niektórych) newsów, ale nie wiem jak je wrzucić na forum, żeby się ostały, bo zawsze na końcu pojawia się link - "więcej na" - a treści całych artykułów wklejać w forum nie będę, bo nie o to chodzi. Będę wdzięczny za odpowiedź adminów bo w temacie Freeride, freestyle na forum cicho i głucho ostatnio ... a dzieje się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi