Narty - skionline.pl
Skocz do zawartości

Jest Ktos Z łodzi?

Gość bobic

Rekomendowane odpowiedzi

Ja to się tylko cieszę że jak na razie w narciarstwie alpejskim w naszym kraju nie objawił się żaden talent na miarę np. Siatkarzy, np. Małysza, np. Kubicy.

Bo gdyby do tego doszło to w następstwie kolei rzeczy wiecie co by stało się naszym sportem narodowym:eek: i jakie były by tego konsekwencje:eek:?

Stary, ta strone to juz ogladalem tydzien temu. :D

Nie maja juz !

Jade w ciemno, zawsze najwyzej kupi sie VIPowski ;/ choc kasy szkoda.

Mój najwierniejszy kolega narciarski był w Chinach na igrzyskach. Też jechał w ciemno bez biletów. Był na wszystkich meczach siatkarek. Jak się chce to i na drugim końcu świata można sobie poradzić. Także się chłopie nie przejmuj masz tylko 150 km najwyżej wrócisz do domu na ciepłą herbatkę z prądem:D

Pozdrawiam.

Cześć

Mój najwierniejszy kolega narciarski był w Chinach na igrzyskach. Też jechał w ciemno bez biletów. Był na wszystkich meczach siatkarek. Jak się chce to i na drugim końcu świata można sobie poradzić. Także się chłopie nie przejmuj masz tylko 150 km najwyżej wrócisz do domu na ciepłą herbatkę z prądem:D

Pozdrawiam.

Igrzyska w China ch nie maiły oficjalnej dystrybujcji biletów. To były igrzyska organizowane dla ludu przez ludową władzę i bilety były rozprowadzane taka jka u nas kiedyś. Dostawały je zaklady pracy, organizacje społeczne itd i rozdawały swoim pracownikom. Biletów nie mozna było oficjalnie kupić NIGDZIE.

Dotego dochodzi bardzo dziurawy system konktroli biletó przy wejściu na imprezy. Mój szwagier na jeden bilet kupiony otrzymany od wychodzącego z meczu autochtona wprowadził na mecz nastepny (na który bilet nie obowiązywał) 57 osób chyba pięciu narodowości.

Sytuacja wymarzona dla nas jako obrotnego i umiejącego kombinowac narodu.

Na którąś z imprez grupa z polski odstap[iła za darmo parę biletów grupie amerykanów ( akurat ich drużyna grała). Jeden zAmerykanów dziekując wylewnie z zatroskaniem zapytał: A Wy jak sobie poradzicie??

Stary to są Polacy - odpowiedział mu jeden z jego kolegów - Oni poradzą sobie zawsze.

Pozdrawiam