JC Napisano 22 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 22 Wrzesień 2009 W dziale Sprzęt zamieściłem kolekcję nart Duel: http://www.skionline.pl/sprzet/?co=kolekcje_narty&sezon=09/10&producent=Duel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 22 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 22 Wrzesień 2009 XL All Mountain - z chęcią bym się z nią zapoznał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 22 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 22 Wrzesień 2009 XL All Mountain - z chęcią bym się z nią zapoznał Świetne, uniwersalne deski. Byłem nimi zachwycony. Im gorzej zjechany stok tym lepiej idą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1970 Napisano 23 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Wrzesień 2009 XL All Mountain - z chęcią bym się z nią zapoznał Mówisz masz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Machu Napisano 23 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Wrzesień 2009 Jak spadnie śnieżek w naszych kochanych Beskidach to i ja odwiedzę jakąś wypożyczalnię i w końcu zapoznam się z marką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1970 Napisano 23 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Wrzesień 2009 Jak spadnie śnieżek w naszych kochanych Beskidach to i ja odwiedzę jakąś wypożyczalnię i w końcu zapoznam się z marką Z wypożyczalnią w naszym kraju to będziesz miał problem bo są za drogie dla nich. Ale w Centrum Testowym nart Duel i Kneissl to bez problemów! Zapraszam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 23 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Wrzesień 2009 Z wypożyczalnią w naszym kraju to będziesz miał problem bo są za drogie dla nich. Ale w Centrum Testowym nart Duel i Kneissl to bez problemów! Zapraszam;) Nawet będę chyba miał okazję potestować - niebawem na Pitztalu. Oby śnieg i pogoda dopisały. Już odliczam 43 dni zostały:D. Najgorzej jak któreś przypasują to trzeba będzie potrząsnąć kieszenią. No jednak myślę, że dla starych forumowiczów jakieś atrakcyjne rabaty....... Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Machu Napisano 23 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Wrzesień 2009 Rabat rzecz święta ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 23 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Wrzesień 2009 (edytowane) Nawet będę chyba miał okazję potestować - niebawem na Pitztalu. Oby śnieg i pogoda dopisały. Już odliczam 43 dni zostały:D. Najgorzej jak któreś przypasują to trzeba będzie potrząsnąć kieszenią. No jednak myślę, że dla starych forumowiczów jakieś atrakcyjne rabaty....... Pozdrawiam. Daj znać jakbyś przetestował ww przeze mnie model. O cenie nie myślę nawet, ale może po sezonie? Dla mnie to konkurent Atomica Savage Ti. Ciekawe czy dałoby się jakieś porównanie zrobić? Robert, wchodzi w grę wypożyczenie na weekend w zimie? Jeśli tak to ewentualnie gdzieś w okolicach Katowic? Edytowane 23 Wrzesień 2009 przez mysiauek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1970 Napisano 23 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Wrzesień 2009 Rabat rzecz święta ;-) Coś się wymyśli! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1970 Napisano 23 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Wrzesień 2009 Daj znać jakbyś przetestował ww przeze mnie model. O cenie nie myślę nawet, ale może po sezonie? Dla mnie to konkurent Atomica Savage Ti. Ciekawe czy dałoby się jakieś porównanie zrobić? Robert, wchodzi w grę wypożyczenie na weekend w zimie? Jeśli tak to ewentualnie gdzieś w okolicach Katowic? Testy święta rzecz! Pewnie, że będzie można po testować na południu Polski , Austrii, Włoszech i gdzie tam sobie ktoś wymyśli. Po to powstają Centra Testowe Duel i Kneissl. Nie testujesz nie kupujesz!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 23 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Wrzesień 2009 (edytowane) XL All Mountain - z chęcią bym się z nią zapoznał Faktycznie wygląda imponująco,te 131 mm w dziobie robi wrażenie:rolleyes: Edytowane 23 Wrzesień 2009 przez dareklewandowski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 23 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Wrzesień 2009 Testy święta rzecz! Pewnie, że będzie można po testować na południu Polski , Austrii, Włoszech i gdzie tam sobie ktoś wymyśli. Po to powstają Centra Testowe Duel i Kneissl. Nie testujesz nie kupujesz!!! Bardzo dobry "chłyt makretingowy":cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1970 Napisano 23 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Wrzesień 2009 Bardzo dobry "chłyt makretingowy":cool: To nie „chłyt marketingowy”. Jak kupujesz ubranie, buty to najpierw mierzysz a potem kupujesz. To dlaczego u mnie ma być inaczej? Chcę mieć zadowolonych klientów a nie ogołoconych z kasy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 23 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Wrzesień 2009 " nie testujesz , nie kupujesz" - dobre , nośne:) To nie „chłyt marketingowy”. Jak kupujesz ubranie, buty to najpierw mierzysz a potem kupujesz. To dlaczego u mnie ma być inaczej? Chcę mieć zadowolonych klientów a nie ogołoconych z kasy! takie podejście do klienta jest bardzo OK:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 23 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Wrzesień 2009 To nie „chłyt marketingowy”. Jak kupujesz ubranie, buty to najpierw mierzysz a potem kupujesz. To dlaczego u mnie ma być inaczej? Chcę mieć zadowolonych klientów a nie ogołoconych z kasy! Przeca nic złego na myśli nie miałem, wręcz przeciwnie. Mało kto tak podchodzi do klienta! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zibis Napisano 13 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2009 (edytowane) Mówisz masz! wygląda na to, że są to technicznie takie same narty jak te które miałem przyjemność poużywać w kwietniu XL All in One.. tylko kolorek się zmienił: czerń została zastąpiona przez biel, tak?? a przy okazji to ile one kosztują? a te zeszłoroczne? są w dużo niższej cenie, o ile w ogóle są..? 176cm.. -- pozdrawiam Edytowane 13 Październik 2009 przez zibis zapomniałem dopisać pytania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi