Narty - skionline.pl
Skocz do zawartości

Wyprzedaż

mysiauek

Rekomendowane odpowiedzi

Od czasu do czasu zaglądam do KAtowic na pl.Wolności do Summitu.

Pojawiła się wyprzedaż.

Przykład: spodnie softshell sygnowane Atomic za 69pln ...

Kurtki wszystkie Atomica z ostatnich lat do 200pln.

Spodnie narciarskie od 69pln ...

Rękawice Level od 149pln ..

I wiele wiele innych ale też tłum kupujących.

Narty w średnio okazyjnych cenach, ale :) można znaleźć rodzynki (M11 B5 za 1000pln z wiązaniami).

Sam, zarezerwowałem coś cudownego ale nie chwalę się dopóki nie zapłacę i nie przywiozę do domu :D

Cieszę mordę jak głupi :D

No dobra zedytuje posta i dodam, że ma 99mm pod butem :)

Edytowane przez mysiauek

Byłem tam dziś i szczerze mówiąc jeśli ktoś potrzebuje odzież (dla siebie bądź swojego malucha/ów) to warto się tam wybrać. Ceny naprawdę zadowalające, a odzież pierwsza klasa (począwszy od bielizny (chociaż jej wybór nie był za duży) aż po kurtki i spodnie) :) Większość odzieży mają z Atomica.

U góry mają też przecenione buty, nart nie oglądałem, ale widziałem poprzekreślane ceny.

Liczyłem na jakieś kaski, ale najtańszy (dla mnie) był z uvexa za 5 stów :mad:

Pozdrawiam

a czy ktoś coś wie na temat wyprzedaży zeszłorocznych kolekcji w Bielsku-B. lub okolicy ?

interesuje mnie głównie odzież narciarska (kurtki , spodnie , rękawice) bo stara juz na wykończeniu

pozdr

jak coś znajde dam znać(chyba że będziesz pierwszy to czekam...),kupiłem w zeszłym roku kurteczke MAIER-a i...po reklamacji oddali talary!

a czy ktoś coś wie na temat wyprzedaży zeszłorocznych kolekcji w Bielsku-B. lub okolicy ?

interesuje mnie głównie odzież narciarska (kurtki , spodnie , rękawice) bo stara juz na wykończeniu

pozdr

W MS pomału pakujemy zimę, do Rybnika przyjechała pierwsza porcja kurtek z wspomnianego Maiera właśnie a jak przyjechała do mnie to i w Sarnim oraz w Gemini powinny byc na dniach. Poza tym myślę że do miesiąca będą realizowane zamówienia.. narazie tylko atomic oraz blizzard stock oraz burton zjechal ;)

• 2 weeks later...

Wczoraj ponownie się tam wybrałem pooglądać czy nie dorzucili czegoś nowego :) No i... Pojawiły się różnego rodzaju polary, trochę kurtek przybyło /tych dla bardziej wymagających też widziałem przeceny z 1200 na 600zł/. Ubyło rękawiczek, kosztem bielizny.

Na górze trochę desek przybyło szczególnie SL'ek i GS'ek /ceny w granicach 1000zł/.

Pozdro

• 3 weeks later...

Wyprzedaże jeszcze trwają

W Delta Sport w Toruniu Taką nartę kpl 180 cm można kupić za 1200 PLN:eek:

http://www.skionline.pl/sprzet/?co=kolekcje_narty&id_grupy=2504&id_modelu=3317

Gdybym był na innym etapie inwestycyjnym to czemu nie.

Pozdrawiam.

PS na Alledrogo jeszcze po 1,6 kPLN

Edytowane przez lokiec3

• 5 months later...

Pojawiają się perełki wyprzedażowe :)

http://www.allegro.pl/item994328740_rossignol_radical_r10_mutix_2009_165cm_okazja.html

I ciąg dalszy ale z innej beczki :

http://www.allegro.pl/item996480618_rossignol_ghto.html

I jeszcze dalej:

http://www.allegro.pl/item1002281261_narty_elan_magfire_10_eld11_nowe_160_cm.html

Ale cholera K2 Moto Comp SL lub S to użwyki po 200ojro ... niech to szlag...

Edytowane przez mysiauek