mysiauek Napisano 18 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 18 Wrzesień 2009 (edytowane) Od czasu do czasu zaglądam do KAtowic na pl.Wolności do Summitu. Pojawiła się wyprzedaż. Przykład: spodnie softshell sygnowane Atomic za 69pln ... Kurtki wszystkie Atomica z ostatnich lat do 200pln. Spodnie narciarskie od 69pln ... Rękawice Level od 149pln .. I wiele wiele innych ale też tłum kupujących. Narty w średnio okazyjnych cenach, ale można znaleźć rodzynki (M11 B5 za 1000pln z wiązaniami). Sam, zarezerwowałem coś cudownego ale nie chwalę się dopóki nie zapłacę i nie przywiozę do domu Cieszę mordę jak głupi No dobra zedytuje posta i dodam, że ma 99mm pod butem Edytowane 18 Wrzesień 2009 przez mysiauek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mario Napisano 18 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 18 Wrzesień 2009 Witaj, Dzięki za cynk, trzeba będzie się wybrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 19 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 19 Wrzesień 2009 a czy ktoś coś wie na temat wyprzedaży zeszłorocznych kolekcji w Bielsku-B. lub okolicy ? interesuje mnie głównie odzież narciarska (kurtki , spodnie , rękawice) bo stara juz na wykończeniu pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mario Napisano 22 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 22 Wrzesień 2009 Byłem tam dziś i szczerze mówiąc jeśli ktoś potrzebuje odzież (dla siebie bądź swojego malucha/ów) to warto się tam wybrać. Ceny naprawdę zadowalające, a odzież pierwsza klasa (począwszy od bielizny (chociaż jej wybór nie był za duży) aż po kurtki i spodnie) Większość odzieży mają z Atomica. U góry mają też przecenione buty, nart nie oglądałem, ale widziałem poprzekreślane ceny. Liczyłem na jakieś kaski, ale najtańszy (dla mnie) był z uvexa za 5 stów Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 22 Wrzesień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Wrzesień 2009 No niestety - dużo ludzi było to i pewnie resztki już. A buty mają przecenione od zawsze - po prostu stoją tam wszystkie niesprzedane z poprzednich lat. A, że to sklep importera no to trochę się tego zebrało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fazol Napisano 22 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 22 Wrzesień 2009 a czy ktoś coś wie na temat wyprzedaży zeszłorocznych kolekcji w Bielsku-B. lub okolicy ? interesuje mnie głównie odzież narciarska (kurtki , spodnie , rękawice) bo stara juz na wykończeniu pozdr jak coś znajde dam znać(chyba że będziesz pierwszy to czekam...),kupiłem w zeszłym roku kurteczke MAIER-a i...po reklamacji oddali talary! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Machu Napisano 22 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 22 Wrzesień 2009 a czy ktoś coś wie na temat wyprzedaży zeszłorocznych kolekcji w Bielsku-B. lub okolicy ? interesuje mnie głównie odzież narciarska (kurtki , spodnie , rękawice) bo stara juz na wykończeniu pozdr W MS pomału pakujemy zimę, do Rybnika przyjechała pierwsza porcja kurtek z wspomnianego Maiera właśnie a jak przyjechała do mnie to i w Sarnim oraz w Gemini powinny byc na dniach. Poza tym myślę że do miesiąca będą realizowane zamówienia.. narazie tylko atomic oraz blizzard stock oraz burton zjechal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mario Napisano 2 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2009 Wczoraj ponownie się tam wybrałem pooglądać czy nie dorzucili czegoś nowego No i... Pojawiły się różnego rodzaju polary, trochę kurtek przybyło /tych dla bardziej wymagających też widziałem przeceny z 1200 na 600zł/. Ubyło rękawiczek, kosztem bielizny. Na górze trochę desek przybyło szczególnie SL'ek i GS'ek /ceny w granicach 1000zł/. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 24 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2009 (edytowane) Wyprzedaże jeszcze trwają W Delta Sport w Toruniu Taką nartę kpl 180 cm można kupić za 1200 PLN:eek: http://www.skionline.pl/sprzet/?co=kolekcje_narty&id_grupy=2504&id_modelu=3317 Gdybym był na innym etapie inwestycyjnym to czemu nie. Pozdrawiam. PS na Alledrogo jeszcze po 1,6 kPLN Edytowane 24 Październik 2009 przez lokiec3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 15 Kwiecień 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2010 (edytowane) Pojawiają się perełki wyprzedażowe http://www.allegro.pl/item994328740_rossignol_radical_r10_mutix_2009_165cm_okazja.html I ciąg dalszy ale z innej beczki : http://www.allegro.pl/item996480618_rossignol_ghto.html I jeszcze dalej: http://www.allegro.pl/item1002281261_narty_elan_magfire_10_eld11_nowe_160_cm.html Ale cholera K2 Moto Comp SL lub S to użwyki po 200ojro ... niech to szlag... Edytowane 15 Kwiecień 2010 przez mysiauek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi