kajeran Napisano 17 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 17 Wrzesień 2009 Witam, kupiłem niedawno narty Dynastar Speed Omeglass WC z wiązaniem PX14. Po zmierzenieniu wysokości stania wyszło mi 4,5cm a więc troche mało, dlatego chciałem zapytać czy są do tego wiązania jakieś płyty podwyzszające (liftery)? Jeżeli tak to proszę o napisanie gdzie można byłoby taką rzecz nabyć. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 17 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 17 Wrzesień 2009 a że tak zapytam nie żal ci kolan?? a co do pytania pisz PW do bobic-a:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kajeran Napisano 17 Wrzesień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Wrzesień 2009 Płyta pod wiązanie PX14 Do tej pory miałem narty slalomowe które miały wysokośc pod piętą ok.5cm i było spoko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 18 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 18 Wrzesień 2009 Wymiar jest jak najbardziej fisowski , kiedyś były jakieś liftery pod wiązania ale moim zdaniem to jest tak jak z tuningiem Ferrari (nie godzi się). Patrz na allegro , lub ktoś kiedyś coś sobie dorabiał temat "Płyty" w dziale funcarving. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi