JC Napisano 15 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 15 Wrzesień 2009 Grzebałem w płytach i wpadła mi w ręce nieopisana płyta CD. Wrzuciłem do odtwarzacza, sprawdzam, a tu plik video. Zobaczyłem więc, co na nim jest i ... Doznałem powrotu do przeszłości. Już napisy początkowe wyjaśniły wszystko. Wtajemniczeni domyślą się o co chodzi po przeczytaniu tych słów: Misiu, Bobic, Tux ... PS Niewtajemniczeni i tak nie będą wiedzieć, więc nie tłumaczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 15 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 15 Wrzesień 2009 Jacek, Jakbyś napisał, że grzebałeś w starych taśmach 8mm to dopiero byłby powrót do przeszłości. CD to wczoraj :D Na wspólnym oglądaniu zdjęć zrobionych w tym roku w Tatrach przez Młodego, pokazałem młodszym film 8mm który nakręciłem jak w 1982 roku lazłem na Rysy. Jedna dziewczyna powiedziała - Boże, mnie wtedy jeszcze nie było na świecie. Poczułem się bardzo staaaaaaaaro pzdr misal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 15 Wrzesień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Wrzesień 2009 Jacek, Jakbyś napisał, że grzebałeś w starych taśmach 8mm to dopiero byłby powrót do przeszłości. CD to wczoraj :D Na wspólnym oglądaniu zdjęć zrobionych w tym roku w Tatrach przez Młodego, pokazałem młodszym film 8mm który nakręciłem jak w 1982 roku lazłem na Rysy. Jedna dziewczyna powiedziała - Boże, mnie wtedy jeszcze nie było na świecie. Poczułem się bardzo staaaaaaaaro pzdr misal Wiesz ... tu nie chodzi o nośnik, ale o film, a szczególnie o bohatera tego filmu, którego nie ma już wśród nas. Stare czasy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 15 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 15 Wrzesień 2009 Wiesz ... tu nie chodzi o nośnik, ale o film, a szczególnie o bohatera tego filmu, którego nie ma już wśród nas. Stare czasy ... K.Szczęsny-"Misiu".. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 15 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 15 Wrzesień 2009 Wiesz ... tu nie chodzi o nośnik, ale o film, a szczególnie o bohatera tego filmu, którego nie ma już wśród nas. Stare czasy ... hmmm takie historie uświadamiają nam , jak niestety ten czas szybko/coraz szybciej leci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stary bywalec Napisano 7 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2009 No i ja A Atomiconia, Staszek lub Tata pamiętasz. Pod takimi nickami się wtedy kryłem. Pamiętasz pierwszą akcje nart. 9.12 - wylicytowałem je . Pamiętam do dzisiaj pobyt i odebranie ich w Bielsku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stary bywalec Napisano 7 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2009 Misiu Ni i pogrzeb Misia. jakoś mnie wzięło i zaczynam przeglądać jego książkę z dedykacją...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi