Narty - skionline.pl
Skocz do zawartości

Nowa kobieta na forum

JC

Rekomendowane odpowiedzi

JC,

Nie przekręcaj imion :)

Olga nie Ogla.

Oczywiście witam serdecznie Olgę i miłego postowania, nartowania. Jakbyś była 28.09 koło 18 w okolicach pl. Konstytucji w Warszawie, to jest tam małe WZF (Walne Zgromadzenie Forumowiczów) z Polski Centralnej zwołane na wniosek kolegi Jarka.

pzdr

misal

Witamy, witamy Ogla29! Miło, że pojawiła się kolejna przedstawicielka płci pięknej na naszym forum!

Panowie wywołajmy Olę może napisze coś o sobie? :)

przypomniała mi się bajka: Epoka Lodowcowa :D :D I część :D

Że co? Że ja jestem już jak mamut?

no... od razu Ci od mamutów wrzucać nie będę :D :D... jak znajdę fragment, to wrzucę go tu :D

Tu bardziej chodzi o taki... jakby to rzec :D... sposób przyjmowania dam na forum... znaczy że sensacja i takie tam :D :D... Znaczy,że chyba ich tu mało :D :D...

Ja również witam :)

W sumie to jakby na tym forum więcej było przedstawicieek płci pieknej niż "brzydkiej" to pewnie zaczęłyby dominować tematy w stylu "Najlepsze lakiery do paznokci" :D

najładniejsze szaty graficzne... kolorystyczny dobór nart i rękawiczek... nie wierzę :D

Ja również witam :)

W sumie to jakby na tym forum więcej było przedstawicieek płci pieknej niż "brzydkiej" to pewnie zaczęłyby dominować tematy w stylu "Najlepsze lakiery do paznokci" :D

A tak co drugi wątek schodzi na tematy motoryzacyjne:D;)

Fakt. Równowaga jakaś by się przydała.

Witam nową...

Pozdrawiam.

no i gdzie ta Olga ?

panowie sie napalili a tu nic:confused:

wszyscy na "O" tylko Olgi29 brakuje:D

o.tisk

Początkujący 15

oasisman

Początkujący 14

obal

Średnio zaawansowany 118

observer

Początkujący 13

odyso

5

Ojej

9

Ola

Początkujący 51

olaf_gdansk

8

Oo°··L

Początkujący 11

optyman33

Początkujący 14

orcio

Początkujący 23

ORKO

Początkujący 19

orm

Początkujący 20

oscar

Początkujący 58

ovall

6

owca

Początkujący

Jestem, jestem :) nie wiedziałam, że takie miłe powitanie sprawicie mi na forum, dzięki :D Trochę jestem ostatnio zabiegana ale z chęcią będę zaglądała na forum bo widzę, że z prawdziwymi profesjonalistami mam do czynienia. Jestem początkująca ale po to tu jestem, żeby zasięgnąć porady i rozpocząć zimowe szaleństwo w sezonie

Jestem, jestem :) nie wiedziałam, że takie miłe powitanie sprawicie mi na forum, dzięki :D Trochę jestem ostatnio zabiegana ale z chęcią będę zaglądała na forum bo widzę, że z prawdziwymi profesjonalistami mam do czynienia. Jestem początkująca ale po to tu jestem, żeby zasięgnąć porady i rozpocząć zimowe szaleństwo w sezonie

Uffff, już myślałem, że Cię tym wątkiem spłoszyliśmy ;)