JC Napisano 15 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 15 Wrzesień 2009 (edytowane) Witamy, witamy Olga29! Miło, że pojawiła się kolejna przedstawicielka płci pięknej na naszym forum! Panowie wywołajmy Olę może napisze coś o sobie? Edytowane 15 Wrzesień 2009 przez JC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 15 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 15 Wrzesień 2009 JC, Nie przekręcaj imion Olga nie Ogla. Oczywiście witam serdecznie Olgę i miłego postowania, nartowania. Jakbyś była 28.09 koło 18 w okolicach pl. Konstytucji w Warszawie, to jest tam małe WZF (Walne Zgromadzenie Forumowiczów) z Polski Centralnej zwołane na wniosek kolegi Jarka. pzdr misal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość berry Napisano 15 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 15 Wrzesień 2009 Witamy, witamy Ogla29! Miło, że pojawiła się kolejna przedstawicielka płci pięknej na naszym forum! Panowie wywołajmy Olę może napisze coś o sobie? przypomniała mi się bajka: Epoka Lodowcowa :D I część Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 15 Wrzesień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Wrzesień 2009 przypomniała mi się bajka: Epoka Lodowcowa :D I część Że co? Że ja jestem już jak mamut? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość berry Napisano 15 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 15 Wrzesień 2009 Że co? Że ja jestem już jak mamut? no... od razu Ci od mamutów wrzucać nie będę :D... jak znajdę fragment, to wrzucę go tu Tu bardziej chodzi o taki... jakby to rzec ... sposób przyjmowania dam na forum... znaczy że sensacja i takie tam :D... Znaczy,że chyba ich tu mało :D... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 15 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 15 Wrzesień 2009 Wszystko super, ale niech mila Olga uzupelni profil Wtedy bedzie jeszcze bardziej super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 15 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 15 Wrzesień 2009 Witamy!:)I prosimy o kilka słów o sobie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 15 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 15 Wrzesień 2009 Ja również witam W sumie to jakby na tym forum więcej było przedstawicieek płci pieknej niż "brzydkiej" to pewnie zaczęłyby dominować tematy w stylu "Najlepsze lakiery do paznokci" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość berry Napisano 15 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 15 Wrzesień 2009 Ja również witam W sumie to jakby na tym forum więcej było przedstawicieek płci pieknej niż "brzydkiej" to pewnie zaczęłyby dominować tematy w stylu "Najlepsze lakiery do paznokci" najładniejsze szaty graficzne... kolorystyczny dobór nart i rękawiczek... nie wierzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 15 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 15 Wrzesień 2009 najładniejsze szaty graficzne... kolorystyczny dobór nart i rękawiczek... nie wierzę ...Najlepsze butiki w Val di Sole:D PS. Chyba spamujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 15 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 15 Wrzesień 2009 PS. Chyba spamujemy Na poczatek dla Oli troche mozna Czesc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 15 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 15 Wrzesień 2009 Ja również witam W sumie to jakby na tym forum więcej było przedstawicieek płci pieknej niż "brzydkiej" to pewnie zaczęłyby dominować tematy w stylu "Najlepsze lakiery do paznokci" A tak co drugi wątek schodzi na tematy motoryzacyjne:D;) Fakt. Równowaga jakaś by się przydała. Witam nową... Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 15 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 15 Wrzesień 2009 Witaj Olga! Nie tylko dla tego ,że szef nakazał. Ja witam Cię z własnej woli.A Ty mam nadzieję z własnej woli uzupełnisz profil. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARI Napisano 15 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 15 Wrzesień 2009 Witaj serdecznie - i opowiedz coś o sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 15 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 15 Wrzesień 2009 Witam serdecznie , fajnie, ze jest tu nowa Pani, bo te ostatnio gdzieś w większości zaginęły. Może schowaly się w grajdołach plaż? Ale coraz chłodniej sie robi więc pewnie znów tu zawitają koło pierwszych przymrozków (czyli zaraz po wykopkach:D) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 15 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 15 Wrzesień 2009 No no,jakie poruszenie... Również witam serdecznie i zapraszam do dyskusji! Chyba ją trochę spłoszyliśmy takim zainteresowaniem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 15 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 15 Wrzesień 2009 ja też witam serdecznie kobietę-zagadkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
januszb Napisano 16 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 16 Wrzesień 2009 no i gdzie ta Olga ? panowie sie napalili a tu nic:confused: wszyscy na "O" tylko Olgi29 brakuje:D o.tisk Początkujący 15 oasisman Początkujący 14 obal Średnio zaawansowany 118 observer Początkujący 13 odyso 5 Ojej 9 Ola Początkujący 51 olaf_gdansk 8 Oo°··L Początkujący 11 optyman33 Początkujący 14 orcio Początkujący 23 ORKO Początkujący 19 orm Początkujący 20 oscar Początkujący 58 ovall 6 owca Początkujący Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 16 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 16 Wrzesień 2009 panowie sie napalili a tu nic:confused: wszyscy na "O" tylko Olgi29 brakuje:D pewnie szuka zdjęć z urlopu:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Olga29 Napisano 18 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 18 Wrzesień 2009 Jestem, jestem nie wiedziałam, że takie miłe powitanie sprawicie mi na forum, dzięki Trochę jestem ostatnio zabiegana ale z chęcią będę zaglądała na forum bo widzę, że z prawdziwymi profesjonalistami mam do czynienia. Jestem początkująca ale po to tu jestem, żeby zasięgnąć porady i rozpocząć zimowe szaleństwo w sezonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 18 Wrzesień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Wrzesień 2009 Jestem, jestem nie wiedziałam, że takie miłe powitanie sprawicie mi na forum, dzięki Trochę jestem ostatnio zabiegana ale z chęcią będę zaglądała na forum bo widzę, że z prawdziwymi profesjonalistami mam do czynienia. Jestem początkująca ale po to tu jestem, żeby zasięgnąć porady i rozpocząć zimowe szaleństwo w sezonie Uffff, już myślałem, że Cię tym wątkiem spłoszyliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Olga29 Napisano 18 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 18 Wrzesień 2009 Spokojnie moje zdanie w opisie o czymś świadczy więc tak łatwo nie można mnie spłoszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 18 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 18 Wrzesień 2009 A już myślałem że spłoszyliśmy kobiałkę , witam i ja na forum i zapraszam do czynnego udziału w jego kreowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
77evers Napisano 18 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 18 Wrzesień 2009 Miło powitać na forum , P.S ciekawe zdjęcie , to musiał być nie zły skok ,no nie . pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 18 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 18 Wrzesień 2009 Jest kolejna! Powitajmy Małgorzatę! Pojawiła się pod nickiem gosiak. Witamy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi