fanatyk Napisano 14 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 14 Wrzesień 2009 Jak myślicie co to jest na jezdni?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanatyk Napisano 14 Wrzesień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Wrzesień 2009 I jeszcze foto[ATTACH]771[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 14 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 14 Wrzesień 2009 Jak myślicie co to jest na jezdni?? Czy dobrze rozpoznaję dojazd autostradą od strony Niemiec do Kufstein? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanatyk Napisano 14 Wrzesień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Wrzesień 2009 Czy dobrze rozpoznaję dojazd autostradą od strony Niemiec do Kufstein? No nie! Ale najważniejsze jest odgadnąć co to jest to prostokątne na jezdni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 14 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 14 Wrzesień 2009 No nie! Ale najważniejsze jest odgadnąć co to jest to prostokątne na jezdni. Ja na narty to tam nocą śmigam więc tego nie widziałem:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 14 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 14 Wrzesień 2009 Ja na narty to tam nocą śmigam więc tego nie widziałem:eek: Musisz lokiec to autko rzeczywiście zmienić. W nowym będziesz miał światła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 14 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 14 Wrzesień 2009 Musisz lokiec to autko rzeczywiście zmienić. W nowym będziesz miał światła. Światła ma, tylko jak bez świateł jadę to zużycie paliwa o 1% mniejsze . Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jahu Napisano 14 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 14 Wrzesień 2009 Yeti buszował w fabryce skrzynek piwa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fazol Napisano 14 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 14 Wrzesień 2009 mam tylko nadzieje że to nie dekle od kanałów ściekowych...jak nasi złomiarze się o tym dowiedzą:eek: katastrofa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARI Napisano 14 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 14 Wrzesień 2009 (edytowane) To może być automatyczna waga dla ciężarowych ewentualnie początek automatycznego pomiaru szybkości na określonym odcinku drogi Edytowane 14 Wrzesień 2009 przez ARI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Olga29 Napisano 15 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 15 Wrzesień 2009 Jak myślicie co to jest na jezdni?? nie mam pojęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 15 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 15 Wrzesień 2009 Moze licznik przepustowosci? Moze czujnik natezenia ruchu. Potem masz na wyswietlaczach, ze korek, itp... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 15 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 15 Wrzesień 2009 http://www.signalco.pl/index.php?lang=1&page=2&div=67 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanatyk Napisano 15 Wrzesień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Wrzesień 2009 http://www.signalco.pl/index.php?lang=1&page=2&div=67 Pudło! No to podpowiedź. Ma to coś wspólnego z wojskiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 15 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 15 Wrzesień 2009 Pudło! No to podpowiedź. Ma to coś wspólnego z wojskiem. Troszkę to do naszej szachownicy lotniczej podobne . Czyżby to początek lub koniec pasa startowego? Nasi co to niby na drzwiach od stodoły nawet latać potrafią.Kiedyś tam za wczesnego Gierka lądowali i startowali na naszych drogach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanatyk Napisano 15 Wrzesień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Wrzesień 2009 Troszkę to do naszej szachownicy lotniczej podobne . Czyżby to początek lub koniec pasa startowego? Nasi co to niby na drzwiach od stodoły nawet latać potrafią.Kiedyś tam za wczesnego Gierka lądowali i startowali na naszych drogach. Pudło:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 15 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 15 Wrzesień 2009 Jak nic są to pokrywy silosów z rakietami:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 15 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 15 Wrzesień 2009 Eee tam dziury były. Tylko, że w Austrii i Niemcach wszystko musi być tak ordnung, że ustawiły się równiusieńko, równiusio. I tak równiusio je zakleili ! Ordnung muss sein! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 15 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 15 Wrzesień 2009 a wg mnie jest to jeden z elementów słynnej tarczy antyrakietowej , który został tam po cichu zamontowany wespół zespół przez Amerykańców ,Czechów ,Polaków i Austryjaków oczywiście też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 20 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Wrzesień 2009 I co to jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fazol Napisano 20 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Wrzesień 2009 eeee, no chyba że łatki robili jak u nas:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 20 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Wrzesień 2009 eeee, no chyba że łatki robili jak u nas:) No nie mów mi ,że widziałeś u nas takie równe łatki? I jeszcze drogę bez zapadniętej studzienki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 20 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Wrzesień 2009 Też już chcę wiedzieć co to jest ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 20 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Wrzesień 2009 A jak Cysorz mówi, to nie ma, że boli. Odpowiedzieć trzeba. No inaczej "piekło bedzie". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fazol Napisano 20 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Wrzesień 2009 No nie mów mi ,że widziałeś u nas takie równe łatki? I jeszcze drogę bez zapadniętej studzienki no racja:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi