JC Napisano 14 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 14 Wrzesień 2009 20. września 2009 r. w Jaworkach k/Szczawnicy w ośrodku Arena Narciarska Jaworki - Homole odbędzie się uroczyste otwarcie całorocznej, 2-osobowej kolei linowej firmy Leitner. Więcej poczytacie tutaj: http://www.skionline.pl/stacje/?co=newsy&id_txt=3190 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 14 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 14 Wrzesień 2009 Jakby ktoś w zimie oblukał - z chęcią przeczytam relacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 14 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 14 Wrzesień 2009 (edytowane) No fajna dziura. Jeszcze tam nigdy nie byłem,choć te tereny troszke kiedyś było dane mi zdeptać. Brakowało mi danych,ale już znalazłem. A w tych danych prócz długości i wysokości ,które są określone ściśle znalazłem mniej ściśle określone godziny otwarcia.Od godziny 9-tej do........godzin wieczornych. to mniej więcej tak jak można umówić się z dziewczyną .....po obiedzie. Edytowane 14 Wrzesień 2009 przez MB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 14 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 14 Wrzesień 2009 No to Jaworki obok bardzo klimatycznej "Muzycznej Owczarni", w której są dobre koncerty, będą miały też trochę narciarstwa. Będzie tam pewnie można spotkać na nartach Nigel'a Kennedy, który lubi to miejsce. Czasami towarzyszy mu Donovan, albo inny rockowo,jazzowo,klasyczny "świr":) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanatyk Napisano 14 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 14 Wrzesień 2009 Nigel'a Kennedy, który lubi to miejsce. Oj to dobry świr! Byłem kiedyś na jego koncercie w Narodowej, a potem na bankiecie...facet umie się bawić.:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 14 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 14 Wrzesień 2009 Na szczęście umie też grać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 9 Grudzień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2009 Na stronie zamieściłem zimowe zdjęcia ze stacji Jaworki Homole: http://www.skionline.pl/stacje/?co=galerie&g_rodzaj=stacje&g_co=galeria&g_id=604&g_numer_zdj=1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 9 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2009 Na stronie zamieściłem zimowe zdjęcia ze stacji Jaworki Homole: http://www.skionline.pl/stacje/?co=galerie&g_rodzaj=stacje&g_co=galeria&g_id=604&g_numer_zdj=1 A skąd tam wzięli śnieg :eek:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 9 Grudzień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2009 A skąd tam wzięli śnieg :eek:. Z października Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lupus Napisano 9 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2009 No to na taką zimę trzeba będzie teraz poczekać do stycznia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rikirik Napisano 10 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2009 No to na taką zimę trzeba będzie teraz poczekać do stycznia. troszkę o śniegu pogadali i już sypie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi