MB Napisano 15 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 15 Wrzesień 2009 No, bardzo śmieszne, bardzo:mad: a ja jutro będę musiał wsiąść w samochód i jechać obczaić co to się robi, bo ja nie mam nic lepszego do roboty:rolleyes:... ale do pojutrza to chyba nie wytrzymam:cool: Nie wytrzymał. Ale nie pojechał samochodem. Z buta idzie na Szyndzielnię w tejże chwili :eek::eek::eek:. Myśli,że z Szyndzielni widać inwestycje w Wiśle??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 15 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 15 Wrzesień 2009 A ja zlustrowałem Nową Osadę ... zaraz wstawię kilka fotek i Aineck ... prawie jak SB Dotrzymuję słowa i poniżej zdjęcie z lustracji Ainecka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 15 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 15 Wrzesień 2009 Jacku, ze zdjęć nie do końca wywnioskowałem : czy poszerzyli trasę w środkowej części? Albo chociaż ją tam wyrównali? Do tej pory w środku było zwężenie z "wyspą" na środku, która powodowala sporo niebiezpiecznych sytuacji ... Trasa jest poszerzona i wyrównana. Wyspy drzew nie ma! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 15 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 15 Wrzesień 2009 Uaaa nooo to zmienia postać rzeczy na tej trasie ! Gdyby tylko jeszcze -nie było tłumów w wekendy -ch$#%go dojazdu i wyjazdu to byłoby prawie jak na rusinskim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 15 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 15 Wrzesień 2009 Już posd koniec tamtej zimy słyszelismy plotki z Marcinem1973 że ma być stawiane krzesło na Nowej Osadzie i trasa miala byc wydluzona o jakies 200-300 m do gory ale byly to informacje niepotwierdzone, teraz widac ze w kazdej plotce jest cos prawdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 15 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 15 Wrzesień 2009 Uaaa nooo to zmienia postać rzeczy na tej trasie ! Gdyby tylko jeszcze -nie było tłumów w wekendy -ch$#%go dojazdu i wyjazdu to byłoby prawie jak na rusinskim Nie żebym był złośliwy ale jak mysiek jedzie na narty to wszyscy inni już wracają. Jakiego więc (cytuję) ch$#%go dojazdu czepia się -a? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 15 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 15 Wrzesień 2009 Nie żebym był złośliwy ale jak mysiek jedzie na narty to wszyscy inni już wracają. Jakiego więc (cytuję) ch$#%go dojazdu czepia się -a? Buahaha prawda prawda W oczy mi świecą A tak poważnie - akurat jeśli już jadę na Nową Osadę to wstaję z samiuśkiego rana. Żarcie mam tam za darmo ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Machu Napisano 15 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 15 Wrzesień 2009 Krzesło na Nowej Osadzie = jeszcze mniej ludzi na Stożku co mnie cieszy ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 16 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 16 Wrzesień 2009 Nie wytrzymał. Ale nie pojechał samochodem. Z buta idzie na Szyndzielnię w tejże chwili :eek::eek::eek:. Myśli,że z Szyndzielni widać inwestycje w Wiśle??? To nie żart, Więc wylazłem wczoraj żółtym szlakiem od strony Wapiennicy na Szyndzielnię. Zimy tam jeszcze nie widać, inwestycji żadnych także, również tych w Wiśle. Zlazłem również na nogach czerwonym szlakiem w stronę Bielska, czyli tym czymś co nazywają nartostradą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 16 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 16 Wrzesień 2009 To nie żart, Więc wylazłem wczoraj żółtym szlakiem od strony Wapienicy na Szyndzielnię. Zimy tam jeszcze nie widać, inwestycji żadnych także, również tych w Wiśle. Zlazłem również na nogach czerwonym szlakiem w stronę Bielska, czyli tym czymś co nazywają nartostradą. O co Ci chodzi z tą nartostradą . Całe dziecinne życie zjeżdżałem tą nartostradą i żyję :eek:. Mój Boże z dzisiejszą wyobraźnią chyba bym się nie zdecydował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 16 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 16 Wrzesień 2009 O co Ci chodzi z tą nartostradą . O nic, wszystko OK, nachylenie dobre długość też, tylko trzeba ją trochę poszerzyć, tak przynajmniej 10-12 razy, czyli z 5 m do 50-60 i będzie miodzio:). Aha, jeszcze instalację do naśnieżania i oświetlenie dla Mysiauka:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 16 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 16 Wrzesień 2009 oświetlenie dla Mysiauka:p Dla mysiauka dla mysiauka. Ja jak jeżdżę to jest już jasno. Także to chyba oświetlenie dla rannych ptaszków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 16 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 16 Wrzesień 2009 O nic, wszystko OK, nachylenie dobre długość też, tylko trzeba ją trochę poszerzyć, tak przynajmniej 10-12 razy, czyli z 5 m do 50-60 i będzie miodzio:). Aha, jeszcze instalację do naśnieżania i oświetlenie dla Mysiauka:p Wykończysz zielonych takimi tekstami. Wykończysz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 16 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 16 Wrzesień 2009 Wykończysz zielonych takimi tekstami. Wykończysz. Sławek juz jest na czarnej liście u źielonych:D:D na każdym drzwie bedzie zdjecie Sławka przekreślone czarną farbą:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 16 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 16 Wrzesień 2009 Sławek juz jest na czarnej liście u źielonych:D:D na każdym drzwie bedzie zdjecie Sławka przekreślone czarną farbą:D tiak:) i podpis : EKOKILER :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 16 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 16 Wrzesień 2009 I dorysowali mu wąsik pod nosem (Sławek pokaż no to zdjęcie;)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 19 Wrzesień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Wrzesień 2009 O nic, wszystko OK, nachylenie dobre... Chyba nie mówisz o tym czerwonym szlaku? No chyba,że trasa "zielona"... Aha, jeszcze instalację do naśnieżania i oświetlenie dla Mysiauka:p Mysiek niech lepiej kupi "czołówkę"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 17 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 17 Październik 2009 Nowa Osada w Wiśle - zdjęcia z budowy 17.10.2009 Nowe zdjęcia z budowy krzesła w Nowej osadzie w Wiśle: http://www.skionline.pl/stacje/?co=galerie&g_co=galeria&g_id=595&g_numer_zdj=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 18 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2009 Nowe zdjęcia z budowy krzesła w Nowej osadzie w Wiśle: http://www.skionline.pl/stacje/?co=galerie&g_co=galeria&g_id=595&g_numer_zdj=1 Nie zapuściłeś się w teren z aparatem zbyt daleko ...potem najkrótszą drogą na myjnie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 18 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2009 ...potem najkrótszą drogą na myjnie:D Lało w drodze powrotnej, więc zaoszczędziłem na myjni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 11 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2009 (edytowane) dzisiaj byłem w wiśle, padał cały czas śnieg niestety z deszczem, byłem zobaczyć postępy prac na nowej osadzie i droge do istebnej krzesła już wiszą a droga zamknięta Edytowane 11 Listopad 2009 przez 1973marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 11 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2009 (edytowane) jeszcze kilka zdjęć Edytowane 11 Listopad 2009 przez 1973marcin 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARI Napisano 11 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2009 Fajnie to wygląda - dzięki za wieści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andre372 Napisano 11 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2009 Fajnie to wygląda - dzięki za wieści Wielki szacun dla prezesa Nowej Osady za to że inwestuje a nie stoi w miejscu jak cienków rowienki siglany i inne w beskidach ośrodki natomiast martwi mnie liczba amatorów białego szalenstwa jak bedzie stała do nowego krzesła na nowej osadzie.byłem pare razy jak był jeszcze orczyk i kolejka była że HO hO:( a teraz to juz bedzie p........ne pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
staszek2323 Napisano 11 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2009 Co do drogi przez Wisłę do Istebnej to będzie prawdopodobnie otwarta na wiosnę ponieważ nie zdążyli położyć ostatniej warstwy asfaltu i trzeba uzbroić się na czekanie po 40 minut na zmianę świateł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi