JC Napisano 13 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 13 Wrzesień 2009 W dziale Sprzęt zamieściłem kolekcję narty Head na sezon 09/10: http://www.skionline.pl/sprzet/?co=kolekcje_narty&sezon=09/10&producent=Head Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 13 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 13 Wrzesień 2009 (edytowane) Od dawna kusi mnie żeby kupić iSupershape 155cm, ma ktoś jakieś doświadczenia? Edytowane 13 Wrzesień 2009 przez JC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 13 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 13 Wrzesień 2009 Możesz zapytać Lindsay Vonn W zeszłym tygodniu przeszła do stajni Heada:rolleyes: http://www.laola1.at/392+M5b84759b1b3.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 13 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 13 Wrzesień 2009 Przeszla niestety. Ale w biznesie trzeba byc nieugietym Miejmy nadzieje, ze ten sezon bedzie dla niej gorszy niz poprzedni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 13 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 13 Wrzesień 2009 (edytowane) Przeszla niestety. Ale w biznesie trzeba byc nieugietym Miejmy nadzieje, ze ten sezon bedzie dla niej gorszy niz poprzedni Wiedziałem że Lindsay to twarda babka i oprócz tego że potrafi jeździć na nartach, to również zna swoją cenę i potrafi negocjować, a jak to w negocjacjach jest przegrany i wygrany. Ciekawe czy ta przegrana Rosi wynika z tego że ich nie było stać na nią, czy po prostu przeszacowali w negocjacjach:cool: A ja mam nadzieję że będziemy Lindsay równie często, albo jeszcze częściej oglądać na podium, bo to niezwykle sympatyczna zawodniczka:) Edytowane 13 Wrzesień 2009 przez SB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 13 Wrzesień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Wrzesień 2009 Możesz zapytać Lindsay Vonn W zeszłym tygodniu przeszła do stajni Heada:rolleyes: http://www.laola1.at/392+M5b84759b1b3.html Dir Wróżka tu też jest o tym napisane: http://www.skionline.pl/sport/?co=newsy&id_txt=3183&start=0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 13 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 13 Wrzesień 2009 W tym sezonie szef racing grupy Rossignol Dynastar obnizyl wynagrodzenia zawodnikom, bylo to pisane na skionline, jak dobrze pamietacie. Nie mozna sie potem uginac, bo to do niczego nie bedzie prowadzic. Jak sie powiedzialo A, to trzeba sie tej wersji trzymac ! A nie ona jedyna jezdzi na nartach w PS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piter100 Napisano 13 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 13 Wrzesień 2009 Od dawna kusi mnie żeby kupić iSupershape 155cm, ma ktoś jakieś doświadczenia? Już było:http://www.skionline.pl/forum/showthread.php?t=8040&highlight=head+isupershape Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 14 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 14 Wrzesień 2009 Dir Wróżka tu też jest o tym napisane: http://www.skionline.pl/sport/?co=newsy&id_txt=3183&start=0 Ju are rajt:D Moje niedopatrzenie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 14 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 14 Wrzesień 2009 Wyglada na to ze HEAD bedzie mial mocny team. Ciekawe w jakim stopniu to nakreca sprzedaz ale mysle ze w sporym bo inaczej po co sponsorowac zawodnikow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 14 Wrzesień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Wrzesień 2009 Wyglada na to ze HEAD bedzie mial mocny team. Ciekawe w jakim stopniu to nakreca sprzedaz ale mysle ze w sporym bo inaczej po co sponsorowac zawodnikow. W sporym w krajach alpejskich, bo u nas to się ma nijak, bo kto z "normalnych" narciarzy zna nazwisko Vonn, a co dopiero pamięta na jakich nartach jeździ! Np. w USA narciarstwo alpejskie (race) to margines, widać to po sposobach promocji za oceanem. Tam liczy się freeride! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 14 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 14 Wrzesień 2009 W sporym w krajach alpejskich, bo u nas to się ma nijak, bo kto z "normalnych" narciarzy zna nazwisko Vonn, a co dopiero pamięta na jakich nartach jeździ! Np. w USA narciarstwo alpejskie (race) to margines, widać to po sposobach promocji za oceanem. Tam liczy się freeride! ... no bo u nas narciarswo jest sportem niszowym (tak to wynika z relacji w TV), jak lezalem w szpitalu w Innsbrucku to codziennie dostawalem zeitung i zawsze ostatnie 3 strony byly o nartach, tam zainteresowanie jest takie jak u nas pilką. Nie bede porownywal ich wynikow w nartach do naszych w pilce A jesli chodzi o USA to maja tam swoich herosow freeridowych ktorzy pewnie tez maja kontrakty z producentami nart i nie tylko, Seth Morrison to chyba ma narty sygnaturki K2 i rekawice Hestra. Jeszcze dodam, Jacek nie mozesz chyba pisac ze margines skoro wyhodowali mistrzow, za tym musza stac setki klubow i jezdzacych juniorow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 14 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 14 Wrzesień 2009 (edytowane) Oj nakręca, nakręca. Pisalem kiedyś w temacie o swoich obserwacjach natury ekonomicznej z pobytu w Alpach. Slalomka Heada zdominowała inne narty i była najczęsciej spotykaną nartą przezemnie w minionym sezonie. Co ciekawe, jeszcze wiekszą przewagę mieli wśród dzieci gdzie chyba te białoczerwone Heady widywałem częściej niż inne narty wzięte do kupy. Dodam do tego świetną dystrybucję - ich deski widziałem prawie we wszystkich sklepach w różnych krajach i to dobrze wyeksponowane. Co ciekawe oprócz tej sztandarowej deski inne Heady spotykałem dużo rzadziej "na ludziach" co niesie wnioski o opłacalności gwiazdorskich kontraktów i umiejętności "przekłuwania ich w złoto" Co do marginalnościo niektórych sportów i osiągania mistrzostwa przez Amerykanów to jest wiele innych przykładów, takich jak choćby siatkówka - sport, o którym pewnie większość obywateli nigdy nawet nie słyszała a sukcesy były i są Edytowane 14 Wrzesień 2009 przez mihumor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 22 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2009 zakochałem się! Miałem to dzisiaj w łapach:http://www.skionline.pl/sprzet/?co=galerie&g_rodzaj=sprz%EAt&g_co=galeria&g_id=540&g_numer_zdj=14 iiii.........,zakochałem się w tej narcie. Mam na myśli jako druga w "stajni". Ciekawe gdzie ją będę mógł wypróbować? Tylko ta cena,no kurde całkowicie dla mnie poza zasięgiem. 2800+600 wiązanie ,to jakaś maaassaaaakra. SB zrobił fotki telefonem.Może wstawi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 22 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2009 superancki dizajnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ciekawe jak będą jeździły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 22 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2009 Figo!to jest Chip 66? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 22 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2009 Zakochany Figo Na prawdę narta jest piękna i można się zakochać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 22 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2009 I te pręty które są w środku , jak się je wygina to wytwarzają napięcie elektryczne które jest wzmacniane przez chip , z chipa płynie prąd znów do prętów ale do warstwy która twardnieje po przyłożeniu napięcia, i tak nam narta sama twardnieje w miarę jak się wygina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 22 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2009 Figo!to jest Chip 66? ..va ,jestem w takim szoku,że nie umiem zapamiętać tego "ćipa" coś pięknego:D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 22 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2009 ..va ,jestem w takim szoku,że nie umiem zapamiętać tego "ćipa" coś pięknego:D. Piękna:),ale cena też piękna;)Ale miłość jest bezcenna:D:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 22 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2009 Figo!to jest Chip 66? Tego właśnie nie wiemy, na narcie takiej informacji nie było pisało po prostu CHIP, nawet nie pisało jakie taliowanie i jaki promień. Ale przypuszczam że to 66 to środkowy wymiar, a ta narta miała na pewno więcej, czyli był to Chip przynajmniej 71 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 22 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2009 Tego właśnie nie wiemy, na narcie takiej informacji nie było pisało po prostu CHIP, nawet nie pisało jakie taliowanie i jaki promień. Ale przypuszczam że to 66 to środkowy wymiar, a ta narta miała na pewno więcej, czyli był to Chip przynajmniej 71 Długość 170cm. R=? nie podano W IS KRK "fachman":confused: podał promień 13,5 metra :eek: Czy to możliwe? My oceniliśmy (tak z luftu) między 16 a 19 metrów. Może ktoś wie jaka jest prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 22 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2009 Długość 170cm. R=? nie podano W IS KRK "fachman":confused: podał promień 13,5 metra :eek: Czy to możliwe? My oceniliśmy (tak z luftu) między 16 a 19 metrów. Może ktoś wie jaka jest prawda? 170 cm przy promieniu 13,5m:rolleyes:-tak podają,ale to muszą być "szatany";) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borys1351 Napisano 22 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2009 poczatkujacy na tym forum jak wyrobic icencje zawodnika ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 22 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2009 Borys to się nadaje na nowy temat, przypuszczam ze jak się zapiszesz do jakiegoś miejscowego klubu np. START Wisła to mam Ci wyrobią licencję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi