fanatyk Napisano 10 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 10 Wrzesień 2009 Brak mi słów po wczorajszym meczu. Trener jedzie do domu i nie tylko on jest winny.http://sport.onet.pl/0,1248770,2040537,wiadomosc.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 10 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 10 Wrzesień 2009 Robert!, Nie strasz, przestraszyłeś mnie, ... już myślałem że ktoś umarł, a tu taka pierdoła:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanatyk Napisano 10 Wrzesień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Wrzesień 2009 Robert!, Nie strasz, przestraszyłeś mnie, ... już myślałem że ktoś umarł, a tu taka pierdoła:rolleyes: Masz rację pierdoła... Mnie już też to zaczyna mało interesować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 10 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 10 Wrzesień 2009 Masz rację pierdoła... Mnie już też to zaczyna mało interesować. Piłka kopana mnie nigdy nie interesowała. A pan prezes Lato wycofał sie ze swojego pierwotnego pomysłu. Ktoś mu pewnie wyliczył ile taka zabawa kosztuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pax53 Napisano 10 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 10 Wrzesień 2009 Piłka kopana mnie nigdy nie interesowała. A pan prezes Lato wycofał sie ze swojego pierwotnego pomysłu. Ktoś mu pewnie wyliczył ile taka zabawa kosztuje. na razie 75 tys.euro miesięcznie dla Leo...przez jakieś kilka miesięcy + odprawa za zerwanie kontraktu...i jak zwykle z kieszeni podatnika....jak zwykle został wystawiony "oficjalnie"kozioł do rządzenia w PZPN-ie, a Listek po cichu kręci lody....kocham ten kraj:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanatyk Napisano 10 Wrzesień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Wrzesień 2009 na razie 75 tys.euro miesięcznie dla Leo...przez jakieś kilka miesięcy + odprawa za zerwanie kontraktu...i jak zwykle z kieszeni podatnika....jak zwykle został wystawiony "oficjalnie"kozioł do rządzenia w PZPN-ie, a Listek po cichu kręci lody....kocham ten kraj:cool: Być może, że się dogadają i "Benhauer" odejdzie za porozumieniem stron. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pax53 Napisano 10 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 10 Wrzesień 2009 Być może, że się dogadają i "Benhauer" odejdzie za porozumieniem stron. wiesz,ale Grzesia powinni wysłać na urlop do psychiatryka i poważnie z Leo porozmawiać w atmosferze i poziomie ludzi cywilizowanych...bo to są spore pieniądze i jednak zachowanie jakiej kolwiek twarzy na międzynarodowej arenie sportowej co nie jest zupełnie bez znaczenia..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanatyk Napisano 10 Wrzesień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Wrzesień 2009 wiesz,ale Grzesia powinni wysłać na urlop do psychiatryka i poważnie z Leo porozmawiać w atmosferze i poziomie ludzi cywilizowanych...bo to są spore pieniądze i jednak zachowanie jakiej kolwiek twarzy na międzynarodowej arenie sportowej co nie jest zupełnie bez znaczenia..... Dokładnie! Zrobił z siebie idiotę z tymi przeprosinami. W ten sposób przyznał się do błędu. Chętnie usłyszał bym komentarz Bonka, panowie ostatnio za sobą przepadają:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pax53 Napisano 10 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 10 Wrzesień 2009 Dokładnie! Zrobił z siebie idiotę z tymi przeprosinami. W ten sposób przyznał się do błędu. Chętnie usłyszał bym komentarz Bonka, panowie ostatnio za sobą przepadają:p oczywiście że masz rację...no cóż i Lato i Boniek to ikony polskiej piłki i nie zmienię zdania,ale w biznesie i w życiu publicznym tylko wyszło to nielicznym...Fibak,Boniek trochę Kosecki itp....ale reszta to niestety tylko piłkarze rozumujący na poziomie boiskowym:o P.S to jest grupa trzymająca władzę....i z piłką ma to mało wspólnego:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fazol Napisano 10 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 10 Wrzesień 2009 Panowie dlaczego ma odejść Leo?! a może tak wymienić naszą "drużyne"! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanatyk Napisano 11 Wrzesień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień 2009 Jest następca "Benhauera", przynajmniej na jakiś czas. Wybrano Stefana Majewskiego, a szkoda bo liczyłem, że będzie to Franek Smuda lubię ludzi żywiołowych i charyzmatycznych. http://sport.onet.pl/0,1248770,2041440,wiadomosc.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 11 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień 2009 Czas pożegnać Lato;)i powoli szykować się do zimy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jahu Napisano 11 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień 2009 sie ma, Panowie - o czym Wy mówicie - kogo wywalić ? - drużynę?, Leo?, Lato? - przecież najprościej strzelać do tych co na świeczniku !! - to środowisko jest zepsute "od zawsze" - z tego nic, nigdy nie będzie :D - swego czasu prawie codziennie jeździłem na Agrykoli na rolkach - to takich kilka boisk "przez płot" Legii - takie zaplecze juniorskie, młodzików - to tak zepsute środowisko rozwydrzonych gówniarzy, że szkoda gadać.. - tu trzeba by wyrżnąć w pień ze 3 pokolenia "wzorców zachowań" - być może wtedy było by może normalniej.. - ten "sport" w polskim wydaniu to perpetum mobile - ja tego nie kumam.. - jak to się kula ??! - to wbrew logice.. pozdro jahu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 11 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień 2009 sie ma, Panowie - o czym Wy mówicie - kogo wywalić ? - drużynę?, Leo?, Lato? - przecież najprościej strzelać do tych co na świeczniku !! - to środowisko jest zepsute "od zawsze" - z tego nic, nigdy nie będzie :D - swego czasu prawie codziennie jeździłem na Agrykoli na rolkach - to takich kilka boisk "przez płot" Legii - takie zaplecze juniorskie, młodzików - to tak zepsute środowisko rozwydrzonych gówniarzy, że szkoda gadać.. - tu trzeba by wyrżnąć w pień ze 3 pokolenia "wzorców zachowań" - być może wtedy było by może normalniej.. - ten "sport" w polskim wydaniu to perpetum mobile - ja tego nie kumam.. - jak to się kula ??! - to wbrew logice.. pozdro jahu Ale winny jest PZPN,ktoś bierze kasę i odpowiada za szkolenie,promocję i dobór trenerów itd.Afera za aferą,pewnie,że nie ma na co liczyć,tym bardziej na CUD;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jahu Napisano 11 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień 2009 Ale winny jest PZPN,ktoś bierze kasę i odpowiada za szkolenie,promocję i dobór trenerów itd.Afera za aferą,pewnie,że nie ma na co liczyć,tym bardziej na CUD;) no niby tak - PZPN - powód problemu - to wydaje się być logiczne - ale już była rewolucja "Dziurowicza" - niby to samo - i co się zmieniło ? - nic - bez zmian. To chyba już jest problem głębszy - siedzi w głowach każdego, kto zaczyna za piłką biegać.. - z resztą - szkoda czasu na studenckie pogaduchy z piłką związane - zaraz sezon startuje.. (nasz sezon) - piłkę olać.. , potraktować jako groteskę - ale raczej bardziej się śmiać z tego.. - po co to analizować.. - szkoda czasu.. pozdro jahu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 11 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień 2009 no niby tak - PZPN - powód problemu - to wydaje się być logiczne - ale już była rewolucja "Dziurowicza" - niby to samo - i co się zmieniło ? - nic - bez zmian. To chyba już jest problem głębszy - siedzi w głowach każdego, kto zaczyna za piłką biegać.. - z resztą - szkoda czasu na studenckie pogaduchy z piłką związane - zaraz sezon startuje.. (nasz sezon) - piłkę olać.. , potraktować jako groteskę - ale raczej bardziej się śmiać z tego.. - po co to analizować.. - szkoda czasu.. pozdro jahu Wszyscy biegają za piłką-to jest bardzo popularny sport na świecie,co innego biegać za piłką a co innego ją uprawiać zawodowo.Nie ma tu znaczenia wychowanie,czy dyscyplina w młodzieńczych latach,ale w tych dorosłych/jak się ktoś uważa za zawodowca/-tak:rolleyes:-i tu jest problem:rolleyes:,a Panowie działacze z PZPN to .....: :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 12 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 12 Wrzesień 2009 jak dla mnie powinno być tak iż funkcję prezesa powinien zając prawdziwy menager a nie jacyś byli "sławni" nie mający pojęcia o zarządzaniu i taki jeden INNY spoza tego syfu powinien postarać się o reorganizację wszystkiego- co jak wiadomo jest niemożliwe a związne jest to z tym pier.. statusem pzpn.. i tutaj oni sami musza dojsc do tego ze jest źle bo gadanie wszystkich na okolo o tym ze jest źle nic nie zmieni.trudno chyba tak juz musi być szkoda tylko ze tylu młodych zdolnych sie marnuje. BTW obserwuje tutaj tj w usa rozwoj tego sportu (piłki "kopanej") i powiem wam, może nie mają bardzo długiej tradycji i nie jest to tak populanry sport tutaj jednak ich podejscie jest diametralnie inne od tego ktore widzimy w polsce i nie chce tutaj zanudzać tym jak to wygląda ps. pozdrowienia dla forumowiczów z NYC:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 12 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 12 Wrzesień 2009 Denerwuje mnie Nie tyle sama polska piłka bo mnie to nie interesuje, co dyskusje w mediach. Jak można tyle rozprawiać i pochylać się nad szambem. Przecież od samego smrodu to się można zatruć....... Nie lepiej zająć się siatką, koszem, la........nartami:D Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 13 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 13 Wrzesień 2009 Może się narażę :eek:,ale uważam,że zwolnienie Leo to błąd!Biedak zetknął się z polską rzeczywistością... :eek: Mam wielki szacunek dla niego,pamiętam dobrze mecze takie jak z Portugalią czy z Czechami i za to mu dziękuję!Poległ tak samo jak Lepistoe,nie miał szans w starciu z "betonem",w tym przypadku PZPN! Mimo,że chłop nie bał się mówić co myśli i twardo obstawał przy swoim,to nie dał rady,bo ile można pracować w takich warunkach?Podobnie jak w przypadku Lepistoe wystarczyło jakaś większa wpadka i już mieli powód,żeby wsadzić na stołek swego kumpla,co gorsza,czasem bez jakichkolwiek osiągnięć! :eek: Zagraniczni trenerzy(tak sądzę)mieli tylko wywindować zarobki późniejszych selekcjonerów-kolegów oraz ich ekipy. Osobiście uważam,że żeby uzdrowić polską piłkę,to na początek należałoby wyp... w kosmos cały PZPN!Kiedy słyszę jak ci panowie bawią się za nasze podatki i jakie pieniądze rozwalają,to po prostu nóż w kieszeni się otwiera! Tymczasem wielu sportowców w Polsce trenuje w warunkach urągających godności,wiele dyscyplin jest totalnie niedoinwestowanych,zwłaszcza lekkoatletyka-jak później możemy oczekiwać medali? Dlaczego takie pieniądze ładuje się w piłkę kopaną,zwłaszcza kiedy nie ma efektów?Może gdyby panom z PZPN poobcinać wyraźnie fundusze z powodu braku osiągnięć,to wzięli by się za prawdziwą robotę?Nieee... ,tego nikt nie zrobi,bo jeśli nie koledzy partyjni,to z pewnością Platini i jego "beton" zareaguję i jeszcze Euro 2012 nam zabiorą... :eek: Może należałoby dzielić pieniądze na sport według osiągnięć?Wyobrażacie sobie jak poszczególne związki/trenerzy staraliby się o wyniki? Tak swoją drogą,po meczu ze Słowenią miałem wrażenie,że komuś zależało na słabym wyniku,tylko zastanawiam się czy to Leo już miał dość,czy może PZPN tudzież zawodnicy mieli go dość? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanatyk Napisano 15 Wrzesień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Wrzesień 2009 Ciąg dalszy dalszy spekulacji na temat wyboru nowego trenera. Okazuje się, że niekoniecznie będzie z Polski: "Po meczu ze Słowenią prezes PZPN obiecał, że kolejny selekcjoner na pewno będzie Polakiem. Dziś już nie jest to takie pewne. - Z tego co wiem wpłynęła do Związku ciekawa oferta zagraniczna. Nie znam jej jednak jej szczegółów - oświadczył Kwiatkowski, nie chcąc potwierdzić, czy pochodzi ona od byłego niemieckiego piłkarza, a obecnie trenera, Lothara Matthaeusa. - Nie wiem skąd przyszła oferta. Wydaje się jednak, że może nie być jedyną, szczególnie że posada selekcjonera reprezentacji Polski przed EURO 2012 to łakomy kąsek - przyznał" Pełna treść: http://sport.onet.pl/0,1248770,2043207,wiadomosc.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanatyk Napisano 17 Wrzesień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Wrzesień 2009 Mamy Nowego Trenera! Zgodnie z oczekiwaniami jest nim Stefan Majewski.....ale nie wiadomo czy na stałe. http://sport.onet.pl/0,1248770,2045054,wiadomosc.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 17 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 17 Wrzesień 2009 a ja sie pytam kto to taki i niech pokaże swoje osiągnięcia,które pozwolą mu tą kadre prowadzic...bo z całej listy "kolesi" do prowadzenia kadry to najgorszy z nich, nie wiem jak wy ale ja typuje tak Kasperczak bądz Smuda a jak nie to dobry zagraniczny- w końcu płaciliśmy Leo 70 tyś E więc czemu by nie znaleśc kogos z tej "elity" trenerskiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi