SB Napisano 9 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 9 Wrzesień 2009 P.S....SB masz pirackie blachy w tym podpisie.... Blachy są jak najbardziej prawdziwe!! ja tylko ostrzegam żeby nie było że wiedziałem i nie powiedziałem, dodam tylko enigmatycznie że furmanka jest w kolorach straży pożarnej i że kierowca nie jest człowiekiem:eek:, jest.... jest.... ...kobietą jest:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 9 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 9 Wrzesień 2009 ...kobietą jest:) o...żesz , terminator w spódnicy:o , trza uważać:eek: a tak konkretnie furmanka z jakiej stajni ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 9 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 9 Wrzesień 2009 Sławek, A dokąd toś się zapędził, że takie blachy spotkałeś ? WB to prawie jak SB Jak do Polski centralnej to traume masz za karę :D pzdr misal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 10 Wrzesień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Wrzesień 2009 o...żesz , terminator w spódnicy:o , trza uważać:eek: Trafiłeś w sedno sprawy, osoba może byś niebezpieczna:eek:, wiem co mówię a tak konkretnie furmanka z jakiej stajni ? Miał być Generał Motor, ale na szczęście nie jest, z 2 złego jest z VW, nie mniej jednak właścicielowi gratuluję, choć nie omieszkam się pochwalić że to w zzznnnacznej części moja zasługa:cool:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 10 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 10 Wrzesień 2009 Teraz zajarzyłem dopiero, po poście w innym wątku. Gratuluje - pierwsza bryka to zawsze duże przeżycie. A czerwony kolor - git!, też miałem pierwszego 126 w tej barwie wojennej;) Czerwoni się na drodze szanują, bo w większości wiedzą o co w jeździe chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pax53 Napisano 10 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 10 Wrzesień 2009 (edytowane) Blachy są jak najbardziej prawdziwe!! ja tylko ostrzegam żeby nie było że wiedziałem i nie powiedziałem, dodam tylko enigmatycznie że furmanka jest w kolorach straży pożarnej i że kierowca nie jest człowiekiem:eek:, jest.... jest.... ...kobietą jest:) pirackie w rozumieniu...szalone na drodze:D:D:D...znam kilku gości z takimi blachami zaczynajacymi się na WB:rolleyes:....ale kobiety też śmigają nieżle:p P.S...nie no nie zajarzyłem,było tak od razu....piekna kobieta za kierownicą łagodzi obyczaje na drodze....gratuluję autka Kasiu:) Edytowane 10 Wrzesień 2009 przez pax53 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 10 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 10 Wrzesień 2009 Dzięki:) Chciałam tak cichutko kilku osobom się pochwalić, które kibicowały mi podczas zdawania egzaminu na prawko a potem molestowały o jak najszybsze kupno samochodu ale temat został upubliczniony:o No więc faktycznie, od poniedziałku stałam się szczęśliwą posiadaczką czerwonego pierdzipęda:) Postaram się jezdzić ostrożnie i nie z głową w chmurach tylko na karku:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 10 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 10 Wrzesień 2009 Słyszałem, że na zimowej wyprzedaży mają dodawać zimówki i kapelusze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 10 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 10 Wrzesień 2009 Słyszałem, że na zimowej wyprzedaży mają dodawać zimówki i kapelusze Uważaj mysiek bo ten podpis u Kasi może również zacząć dotyczyć Ciebie:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 10 Wrzesień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Wrzesień 2009 Uważaj mysiek bo ten podpis u Kasi może również zacząć dotyczyć Ciebie:). To wszystko zależy kto majstruje przy tym podpisie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 10 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 10 Wrzesień 2009 No to ja znowu nie popisałem się bystrością umysłu To przez to chroniczne niedotlenienie Blachy Wróżki już wbiłem to systemu rozpoznawania numerów Będę wiedział jak pojawi się w pobliżu i włączę guzik "GENTLE" pzdr misal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 11 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień 2009 Uważaj mysiek bo ten podpis u Kasi może również zacząć dotyczyć Ciebie:). Najbardziej na forum to lubię sobie z Wami pożartować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 11 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień 2009 Najbardziej na forum to lubię sobie z Wami pożartować Bo merytorycznie w poszczególnych tematach to jesteśmy do niczego . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 11 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień 2009 Bo merytorycznie w poszczególnych tematach to jesteśmy do niczego . Coś w tym jest:D Przeglądałam ostatnio swoje posty w różnych wątkach i wychodzi na to, że udzielam się bardziej towarzysko niz merytorycznie:D To przygnębiające że nie mam nic konstruktywnego do powiedzenia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 11 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień 2009 (edytowane) To teraz coś konkretniejszego: jaki silniczek i wyposażenie? Bo merytorycznie w poszczególnych tematach to jesteśmy do niczego . No i co ja mam Ci powiedzieć, może tak: poza wstawawaniem rano to lubię tą ekipę Ale cóż, nie każdy ma zdrowy sen jak ja Edytowane 11 Wrzesień 2009 przez mysiauek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 11 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień 2009 (edytowane) Fabia hatchback Rok produkcji: 2008 Data rejestracji: 01/2009 przebieg: 1 680 km Skrzynia biegów: manualna Moc: 51 kW (69 KM) Pojemność skokowa: 1198 cm3 benzyna Liczba drzwi: 4/5 ABS, el. szyby, el. lusterka, klimatyzacja, alufelgi, centralny zamek, radio/CD, wspomaganie kierownicy, immobiliser, komputer, ESP, czujnik parkowania, elektroniczny wtrysk, halogeny, immobilizer, poduszki powietrzne x 4, skórzana kierownica i gałka zmiany biegów. Jest jeszcze na gwarancji. Edytowane 11 Wrzesień 2009 przez Dumpling Zębowa Wróżka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 11 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień 2009 Cena? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 11 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień 2009 Cena? 33,5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 11 Wrzesień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień 2009 Fabia hatchback Rok produkcji: 2008 Data rejestracji: 01/2009 przebieg: 1 680 km Skrzynia biegów: manualna Moc: 51 kW (69 KM) Pojemność skokowa: 1198 cm3 benzyna Liczba drzwi: 4/5 ABS, el. szyby, el. lusterka, klimatyzacja, alufelgi, centralny zamek, radio/CD, wspomaganie kierownicy, immobiliser, komputer, ESP, czujnik parkowania, elektroniczny wtrysk, halogeny, immobilizer, poduszki powietrzne x 4, skórzana kierownica i gałka zmiany biegów. Jest jeszcze na gwarancji. Cena? 33,5 Niby merytorycznie, ale dział giełda to chyba nie tutaj:rolleyes: Aha, numer rej. w moim podpisie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 11 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień 2009 Coś w tym jest:D Przeglądałam ostatnio swoje posty w różnych wątkach i wychodzi na to, że udzielam się bardziej towarzysko niz merytorycznie:D To przygnębiające że nie mam nic konstruktywnego do powiedzenia:) Kasiu. Przecież dobry dowcip też jest w cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 11 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień 2009 (edytowane) No właśnie, może ktoś chciałby ją odkupić ode mnie za 2-3 lata? Kasiu. Przecież dobry dowcip też jest w cenie. ...miło że mnie pocieszasz Edytowane 11 Wrzesień 2009 przez Dumpling Zębowa Wróżka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 11 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień 2009 Ja jestem po 2 miesiącach poszukiwań auta i pozostało mi kupno nowego. I chyba kupię najtańsze możliwe z klimą Kasiu: gratuluje zakupu. A kapelusz sam przyjdzie z czasem (ciekawe czy dostanę negatywną opinię ? ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 11 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień 2009 Tzn jakie autka wchodzą w grę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 11 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień 2009 Ja jestem po 2 miesiącach poszukiwań auta i pozostało mi kupno nowego. I chyba kupię najtańsze możliwe z klimą Jakieś specjalne powody poza nieludzką wybrednością ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 11 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień 2009 Jakieś specjalne powody poza nieludzką wybrednością ?? Ja akurat rozumiem Go. Swojego autka szukałam 3 miesiące i naprawdę ciężko jest znaleźć coś w dobrym stanie i za rozsądne pieniądze. Większość to szroty a w ogłoszeniach wszędzie widnieje BEZWYPADKOWY:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi