JC Napisano 15 Lipiec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 15 Lipiec 2010 Ale pewnych malowniczych odcinków będzie żal ,np. Krems - Melk. Dlaczego, przecież Melk będziesz mijał dalej jadąc A1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 15 Lipiec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 15 Lipiec 2010 Jeszcze nie! Most na Dunaju przed Krems jest jeszcze zamknięty, ale już za kilka miesięcy Krems ominiemy szerokim łukiem Czyli koło czterdziestki będę mógł w końcu komfortowo dojechać w Alpy. A, że podobno życie zaczyna się później -co pewnie potwierdzi parę osób- to rajsko widzę moją karierę narciarską w kadrze seniorów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 15 Lipiec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 15 Lipiec 2010 ... to rajsko widzę moją karierę narciarską w kadrze seniorów Mysiek ... #@%$^%$@$ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 15 Lipiec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 15 Lipiec 2010 Dlaczego, przecież Melk będziesz mijał dalej jadąc A1 Co innego robić trasę Krams - Melk autostradą a co innego wzdłuż Dunaju. Ja sobie przyjenosci przejazdu tą drogą przez tzw Wachau nie daruję pod warunkiem dobrej pogody i widoczności oczywiście, pomimo ponoszenia pewnej drobnej straty czasowej w przelocie - zwłaszcza gdy już nad Dunajem wiosna 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 15 Lipiec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 15 Lipiec 2010 Co innego robić trasę Krams - Melk autostradą a co innego wzdłuż Dunaju. Ja sobie przyjenosci przejazdu tą drogą przez tzw Wachau nie daruję pod warunkiem dobrej pogody i widoczności oczywiście, pomimo ponoszenia pewnej drobnej straty czasowej w przelocie - zwłaszcza gdy już nad Dunajem wiosna To właśnie miałem na myśli. Bo nie o samo Melk mi chodzi,tylko o trasę nad Dunajem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maria Napisano 15 Lipiec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 15 Lipiec 2010 rajsko widzę moją karierę narciarską w kadrze seniorów Albo oldboy-ów . Jak to ładnie brzmi, np. ja już mogę liczyć tylko na karierę w kategorii oldgirls-ów :eek: . Czyli koło czterdziestki będę mógł w końcu komfortowo dojechać w Alpy. A, że podobno życie zaczyna się później -co pewnie potwierdzi parę osób A pewnie, potwierdzam. Wcześniej człowiek jest stanowczo za głupi, niezależnie od poziomu inteligencji - albo nawet odwrotnie proporcjonalnie do owego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ravick97 Napisano 15 Lipiec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 15 Lipiec 2010 Wcześniej człowiek jest stanowczo za głupi, niezależnie od poziomu inteligencji - albo nawet odwrotnie proporcjonalnie do owego. bo podobno mądrość rośnie wraz z ilością wypitego griavitu, czego ten post jest potwierdzeniem:rolleyes: swoją drogą głupota też jest fajna i zapomnienie się w niej od czasu do czasu generuje miłe wspomnienia na okres "seniorski" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maria Napisano 15 Lipiec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 15 Lipiec 2010 bo podobno mądrość rośnie wraz z ilością wypitego griavitu, czego ten post jest potwierdzeniem:rolleyes: Czy koniecznie akurat geriavitu, to nie wiem . Ale wiem co piszę i choć brzmiało dziwnie, mogłabym to wcale precyzyjnie udowadniać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 16 Lipiec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 16 Lipiec 2010 To właśnie miałem na myśli. Bo nie o samo Melk mi chodzi,tylko o trasę nad Dunajem. Co innego robić trasę Krams - Melk autostradą a co innego wzdłuż Dunaju. Ja sobie przyjenosci przejazdu tą drogą przez tzw Wachau nie daruję pod warunkiem dobrej pogody i widoczności oczywiście, pomimo ponoszenia pewnej drobnej straty czasowej w przelocie - zwłaszcza gdy już nad Dunajem wiosna , ale to przecież zawsze będzie można zjechać przed Krems! W Austrii są zjazdy z autostrad i przed Krems też będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 16 Lipiec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 16 Lipiec 2010 , ale to przecież zawsze będzie można zjechać przed Krems! W Austrii są zjazdy z autostrad i przed Krems też będzie Oczywiście można wybrać wersję "bezautostradową". Miałem raczej na myśli to,że jeśli na całej trasie nie było autostrad czy też dróg typu "S" to byliśmy poniekąd "zmuszeni" do podziwiania tych jakże pięknych krajobrazowo terenów. Teraz ogólny pęd wrzuci nas w autobahne i komu się będzie chciało zjeżdżać. Nawet jeśli założy sobie ten czy ów delikwent,że zjedzie na widokowy odcinek trasy,to pozostaje jeszcze kwestia nie przegapienia odpowiedniego zjazdu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 16 Lipiec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 16 Lipiec 2010 Oczywiście można wybrać wersję "bezautostradową".... :eek: Ale chyba jadąc nie na narty, np. w lecie, jadąc na narty z mojej strony nie ma zgody na taką turystykę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 17 Lipiec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 17 Lipiec 2010 :eek: Ale chyba jadąc nie na narty, np. w lecie, jadąc na narty z mojej strony nie ma zgody na taką turystykę No, no .... normalny gość jesteś Już widzę jak jedziecie "na pierwszą gondolę" i przy okazji podziwiacie widoki nad pięknym modrym Dunajem :D No ale jak się chce to ... moszna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 17 Lipiec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 17 Lipiec 2010 No, no .... normalny gość jesteś Już widzę jak jedziecie "na pierwszą gondolę" i przy okazji podziwiacie widoki nad pięknym modrym Dunajem :D No ale jak się chce to ... moszna No:D, Jest to szczególnie możliwe, bo chcąc dotrzeć na pierwszą gondolę/krzesło trzeba być o 5-6 rano nad Dunajem w okolicach Melk:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi