Misal Napisano 27 Sierpień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpień 2009 Dzisiaj jakby ktoś szukał toastu do wzniesienia kufla z piwem, to pijemy za zdrowie Darka Drogi Darku ! 100 sezonów w zdrowiu i dobrej kondycji, zarówno na stoku jak i na forum. Najlepszego misal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pax53 Napisano 27 Sierpień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpień 2009 Darku W każdej chwili ,zawsze wszędzie,niech Ci w życiu dobrze będzie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 27 Sierpień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpień 2009 LEWY! zwykle się u nas śpiwo "sto lat i jedna zima";) Tobie jednak życzę sto zim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ravick97 Napisano 27 Sierpień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpień 2009 No to najlepszego Darku !!! data doprawdy wyborna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 27 Sierpień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpień 2009 Spełnienia marzeń nie tylko narciarskich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 27 Sierpień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpień 2009 ... i ja sie przylaczam :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SKIer Napisano 27 Sierpień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpień 2009 Najlepsze życzenia!!! Udanego sezonu, zdrówka i wielu, wielu dni na nartach!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 27 Sierpień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpień 2009 Lewy duuuuuużo zdrówka ,które oczywiście będziesz "łapał" podczas niezliczonych dni nartowania:) pozdr Andrzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 27 Sierpień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpień 2009 Tak że i ja zdążyłem:), więc wszystkiego najlepszego:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 27 Sierpień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpień 2009 I jeszcze ja się dołączam! Przede wszystkim śniegu,najlepiej tak z 5 metrów,jak najwięcej dni na nartach,ale też zdrowia,zadowolenia z pracy,uśmiechu,przyjaciół no i tego bez czego żyć się dzisiaj nie da - kaski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 27 Sierpień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpień 2009 No i jeszcze ja przed polnoca LEWY - NAJLEPSZEGO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 28 Sierpień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpień 2009 Lewy spoźnione ale szczere !! STO LAT !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 28 Sierpień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpień 2009 Serdecznie Wszystkim i każdemu z osobna DZIĘKUJĘ za życzenia i pamięć:rolleyes:Szkoda tylko,że ten czas tak szybko leci i coraz mniej sezonów do zaliczenia;) Pozdr.Lewy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pax53 Napisano 28 Sierpień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpień 2009 Serdecznie Wszystkim i każdemu z osobna DZIĘKUJĘ za życzenia i pamięć:rolleyes:Szkoda tylko,że ten czas tak szybko leci i coraz mniej sezonów do zaliczenia;) Pozdr.Lewy:) Darek,ale życie zaczyna się przecież po 40-stce:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1970 Napisano 29 Sierpień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 29 Sierpień 2009 Lepiej późno niż wcale. A więc wszystkiego dobrego. Metr śniegu pod nartami!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loviisa-chan Napisano 29 Sierpień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 29 Sierpień 2009 Dopiero wróciłam z gór, więc również się dołączam do życzeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 30 Sierpień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 30 Sierpień 2009 Darek,ale życie zaczyna się przecież po 40-stce:) mam nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi