lski@interia.pl Napisano 25 Sierpień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 25 Sierpień 2009 Ponieważ w sierpniu z krajów alpejskich najlepsze warunki zaoferowała Holandia,tam właśnie rozpocząłem.Byłem nastawiony do hal nieco sceptycznie,ale jak sie okazało,jedynym mankamentem było dokuczliwe zimno, wiec się wymarzło.Ale poza tym-same plusy.Pusta hala,slalom na 27-28 bramek, który sie przejezdzało okolo 20 razy rano i wieczorem,a więc około 4 tysięcy bramek slalomowych na 4 dni pobytu. Całe szczęście,że nie mam tego koło domu,bo bym się zajeżdził na smierć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 25 Sierpień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 25 Sierpień 2009 Jakieś foteczki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski@interia.pl Napisano 25 Sierpień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Sierpień 2009 Re Za parę dni będzie nawet filmik z jazdy,gdy go zmontują... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 25 Sierpień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 25 Sierpień 2009 Brzmi bardzo apetycznie jak na sierpien. Czekamy poogladac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 25 Sierpień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 25 Sierpień 2009 Brzmi bardzo apetycznie jak na sierpien. Czekamy poogladac Nie koniecznie,jeśli patrząc na to http:///www.skionline.pl/pogoda/?co=lodowce Ja wybrałbym jednak góry,nawet jeśli miałbym jeździć orczykiem ,a później po 300 m trasie.Liczy się klimat,krajobrazy i naturalność.Ale dla sportowców-warunki.Pogratulować rozpoczęcia sezonu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1970 Napisano 25 Sierpień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 25 Sierpień 2009 Ponieważ w sierpniu z krajów alpejskich najlepsze warunki zaoferowała Holandia,tam właśnie rozpocząłem.Byłem nastawiony do hal nieco sceptycznie,ale jak sie okazało,jedynym mankamentem było dokuczliwe zimno, wiec się wymarzło.Ale poza tym-same plusy.Pusta hala,slalom na 27-28 bramek, który sie przejezdzało okolo 20 razy rano i wieczorem,a więc około 4 tysięcy bramek slalomowych na 4 dni pobytu. Całe szczęście,że nie mam tego koło domu,bo bym się zajeżdził na smierć... No to mnie uprzedziłeś. Ja również wróciłem w niedzielę z Holandi i już prawie wybierałem się na narty ale ta „ulica” w Amsterdamie mnie pozbawiła jednego dnia który miałem poświecić na narty. W którym mieście jeździłeś bo podobno mają trzy hale narciarskie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski@interia.pl Napisano 25 Sierpień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Sierpień 2009 Re Jezdziłem w Landgraaf,8 km od granicznego miasta Aachen w Niemczech. Podobno mają w Holandii 6 hal,ale ta w Landgraaf jest najdłuższa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski@interia.pl Napisano 25 Sierpień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Sierpień 2009 Re Jezdziłem w Landgraaf,8 km od granicznego miasta Aachen w Niemczech. Podobno mają w Holandii 6 hal,ale ta w Landgraaf jest najdłuższa. 100 km bliżej była niemiecka hala w Bottrop,ale tak wyszło,że rezerwację trasy zrobilismy w Landgraaf.Wpiszcie w wyszukiwarkę Snowworld Landgraaf... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 25 Sierpień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 25 Sierpień 2009 Nie koniecznie,jeśli patrząc na to http:///www.skionline.pl/pogoda/?co=lodowce Ja wybrałbym jednak góry,nawet jeśli miałbym jeździć orczykiem ,a później po 300 m trasie.Liczy się klimat,krajobrazy i naturalność.Ale dla sportowców-warunki.Pogratulować rozpoczęcia sezonu:) No coz, generalnie to wolalbym gory, ale jednak na sierpien bym nie obstawial http://pl.bergfex.com/hintertux/wetter/ Nawet na odmiane nart wodnych A taka odmiana baaaardzo ciekawa i warta poogladania u kolegi. Moze dzieki temu bedzie mozliwosc sie skusic kiedys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1970 Napisano 25 Sierpień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 25 Sierpień 2009 Jezdziłem w Landgraaf,8 km od granicznego miasta Aachen w Niemczech. Podobno mają w Holandii 6 hal,ale ta w Landgraaf jest najdłuższa. 100 km bliżej była niemiecka hala w Bottrop,ale tak wyszło,że rezerwację trasy zrobilismy w Landgraaf.Wpiszcie w wyszukiwarkę Snowworld Landgraaf... Jezdziłem w Landgraaf,8 km od granicznego miasta Aachen w Niemczech. Podobno mają w Holandii 6 hal,ale ta w Landgraaf jest najdłuższa. To miałem ją po drodze. Szkoda, że przegapiłem taką okazję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
januszb Napisano 26 Sierpień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 26 Sierpień 2009 Jezdziłem w Landgraaf,8 km od granicznego miasta Aachen w Niemczech. Podobno mają w Holandii 6 hal,ale ta w Landgraaf jest najdłuższa. i chyba najlepsza landgraaf http://picasaweb.google.com/janusztatrzanski/Landgraaf08# 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 28 Sierpień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpień 2009 i chyba najlepsza landgraaf http://picasaweb.google.com/janusztatrzanski/Landgraaf08# Szkoda,że w Polsce się nie możemy doczekać takiej opcji nartowania,mówiono kiedyś o Łodzi,później Karpacz,a jak na dzień dzisiejszy to aquaparki tylko powstają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 28 Sierpień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpień 2009 no pozostaje nam czekac tylko na te "lepsze" czasy może coś wybudują:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Machu Napisano 13 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 13 Wrzesień 2009 Kurde u nas takich warunków nie ma w sezonie na 80% wyciągów, takich snowparków są ze 4 .. jakby coś tkaiego na śląsku - karnet całoroczny i jazda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi