Misal Napisano 30 Wrzesień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2009 Jadę misiom w Tatrach życzyć dobrej zimy Świstakom też pzdr misal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 30 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2009 Jadę misiom w Tatrach życzyć dobrej zimy Świstakom też pzdr misal Misie i świstaki są niegroźne. Uważaj za to na największe zagrożenie.Ekoludy:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 30 Wrzesień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2009 Tamci prawie dwa lata temu wystawili za mną list gończy :D Dobrze, że nie jadę do Helwetów Tam gdzie jadę nie ma jeszcze narciarzy, turystów też niewiele, może nie będzie im się chciało mnie szukać pzdr misal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 30 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2009 Tam gdzie jadę nie ma jeszcze narciarzy, turystów też niewiele, może nie będzie im się chciało mnie szukać Czyli standardowo Zakopane, bo jak nie ma narciarzy i turystów to nie może być nic innego, a po zakopanym to łażą same hucioki w sandałach i szpilkach:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 30 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2009 Napisałem jasno i wyraźnie gdzie tkwi sedno podjętego ryzyka przez Jarka: czerwone Porsche zrobilo na mnie wrazenie a kierowca spoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 30 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2009 Ale mnie obgadaliście...:eek: a ja sobie już spokojnie spałam, niczego nie świadoma... Dzięki Misal i Jarek że sie wstawiliście za mną Drogi Sławku, są takie decyzje do których nawet ja dojrzewam i nie trzeba mnie namawiać. Owszem, doradziłeś mi że chyba już czas zrobić prawko i wozić tyłek sobie samemu a nie za pośrednictwem osób 3-cich ale stwierdzenie, że gdyby nie Ty to Jarek musiałby z buta wracać to chyba lekkie nadużycie:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 30 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2009 Drogi Sławku, są takie decyzje do których nawet ja dojrzewam i nie trzeba mnie namawiać. Owszem, doradziłeś mi że chyba już czas zrobić prawko i wozić tyłek sobie samemu a nie za pośrednictwem osób 3-cich ale stwierdzenie, że gdyby nie Ty to Jarek musiałby z buta wracać to chyba lekkie nadużycie:D:D:D A ja wiem swoje i ty też tylko nie chcesz się przyznać Tss.. namawiałeś.... to była niemal otwarta wojna:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 30 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2009 (edytowane) Nieprawda i doskonale o tym wiesz. Chcialam mieć prawko i samochodzik...do niczego mnie nie musiałeś namawiać z tym bardziej zmuszać...jedyne co to ciutek ociagałam się z zapisaniem się na kurs. To wszystko:rolleyes: PS. Jeszcze raz dziekuję za przemiłe spotkanie! Edytowane 30 Wrzesień 2009 przez Dumpling Zębowa Wróżka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 30 Wrzesień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2009 ... Dzięki Misal i Jarek że sie wstawiliście za mną Cała przyjemność po mojej stronie pzdr (spod samiuśkich Tater) misal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 30 Wrzesień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2009 Czyli standardowo Zakopane, bo jak nie ma narciarzy i turystów to nie może być nic innego, a po zakopanym to łażą same hucioki w sandałach i szpilkach:D Co tam będę strzępił klawiaturę po próżnicy. Obfotografuję trochę tych szpilek i zamieszczę na forum pzdr misal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 30 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2009 Co tam będę strzępił klawiaturę po próżnicy. Obfotografuję trochę tych szpilek i zamieszczę na forum pzdr misal Uważaj żeby Ci obiektyw "nie uciekł" W Krakowie jakiegoś "kasztana" trafili jak "kukał pod spódniczki" :eek: Aparat miał w jakiejś torbie Czekam na..........szpilki Ale nie na Krupówkach tylko w rejonie Orlej.... To by było ciekawe foto;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 30 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2009 Się działo.... Szkoda,że byłem zbyt daleko. Pozdrawiam Mazowsze,a zwłaszcza uczestników spotkania! A ja czekam na Kasprowy... Pozdro! Johnny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 1 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2009 Co tam będę strzępił klawiaturę po próżnicy. Obfotografuję trochę tych szpilek i zamieszczę na forum pzdr misal Oprócz zdjęć to może byś w końcu zainstalował na forum Misala Jr ...miał czas do wczoraj i co? Czy ja muszę interweniować?! Nie można po dobroci?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 1 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2009 Oprócz zdjęć to może byś w końcu zainstalował na forum Misala Jr ...miał czas do wczoraj i co? Czy ja muszę interweniować?! Nie można po dobroci?! Sie, młode ciacho marzy co? Tacy co niedługo mogą "szanownym dziadostwem" zostać odpadają w przedbiegach .Tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 1 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2009 Oj Figo, ja szanuję i cenię doświadczenie i dojrzałość:D:D ale młodość też ma swoje zalety:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 1 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2009 Oj Figo, ja szanuję i cenię doświadczenie i dojrzałość:D:D ale młodość też ma swoje zalety:) No:D: Twq7Hmp41W4 :D:D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 1 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2009 Oj Figo, ja szanuję i cenię doświadczenie i dojrzałość:D:D ale młodość też ma swoje zalety:) ...w narciarstwie. Zapomniałam dodać tej końcówki i jak zwykle kosmate myśli krążą w głowie SB... no ładnie:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 1 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2009 czerwone Porsche zrobilo na mnie wrazenie a kierowca spoko Z wygladu przedniego grilla oraz funkcjonalnosci bardziej bym okreslil ze to maserati grand turismo s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
salwer Napisano 1 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2009 Oprócz zdjęć to może byś w końcu zainstalował na forum Misala Jr ...miał czas do wczoraj i co? Czy ja muszę interweniować?! Nie można po dobroci?! Melduję się na forum:) żeby nie robić offtopa, założyłem wątek w dziale "Witamy na forum" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 2 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2009 Z wygladu przedniego grilla oraz funkcjonalnosci bardziej bym okreslil ze to maserati grand turismo s Mini Straż Pożarna - tak mó wujo to cudo określił Cześć Slawer:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 2 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2009 Mini Straż Pożarna - tak mó wujo to cudo określił No ...........i z fajną "sikawką" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 2 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2009 No ...........i z fajną "sikawką" Oj, tak i nie ma przesady w tym stwierdzeniu:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi