lokiec3 Napisano 29 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2009 według mnie to Livignio Miałem napisać raczej nie. Ale jeżeli założymy, że nakreślony plan jest powiedzmy szkicem roboczym, to tak. Wnioskując z tego, że Jarek wybiera się tam w lutym, to Mitek mu kreślił co i jak. Tam w górnej części na grubo jako drugi wyciąg od Carosello (to ta gondola po lewo ze stacja pośrednią) to ten co pod nim idzie najlepsza trasa do ostrej jazdy. Jest też schemat jak tam dotrzeć z Carosello (te pogrubione linie) PS nie trzeba jechać tym pierwszym wyciągiem przy gondolce - on jest strasznie wolny i wywiewa. Trzeba zaraz z Carosello kierować się ostro w lewo taką wąską ścieżką i dojedziesz tak na szago do dolnej stacji wyciągu nr 16 i ta czarna trasa pod nim jest już twoja, uwierz mi jest boska. Koledzy proszę mnie sprostować jeśli się mylę. Bzyk mnie naprowadził na ten tok myślenia. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bzyk Napisano 29 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2009 na dole przy drodze do Bormio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 29 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2009 Byłem bez szans,bo nigdy nie byłem w Livigno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregre0 Napisano 29 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2009 Wnioskując z tego, że Jarek wybiera się tam w lutym, to Mitek mu kreślił co i jak. I tu się mylisz bo jest to dzielo Jarka nieco zmodyfikowane przez Mitek&spółka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 29 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2009 Spotkanie w Bielsku A ja idę właśnie spotkać się z Mitkiem i dowiedzieć, co to jest nabazgrane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 29 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2009 To co, może jeszcze tradycyjnie zagadka kto jest na zdjeciu: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 29 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2009 Mnie tym razem jest łatwiej. Poznaję od lewej:gregre0,stojący miosalatomic,berry,(?Jahu),Mitek,(?jarek) a fotkę robiła DZW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 29 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2009 Mnie tym razem jest łatwiej. Poznaję od lewej:gregre0,stojący miosalatomic,berry,(?Jahu),Mitek,(?jarek) a fotkę robiła DZW Mam te same wątpliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 29 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2009 A ja już jestem po spotkaniu z Mitkiem. Ustaliliśmy kilka ciekawych tematów dot. nadchodzącej zimy. Mitek przekazał mi uściski z W-wy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 29 Wrzesień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2009 Brak jest relacji live, miejsca spotkania, menu itd Czekam na sygnał kiedy opublikować cały skan mapki z widocznym nadpisem (bo podpis na górze to nadpis ) pzdr misal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 29 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2009 Brak jest relacji live, miejsca spotkania, menu itd Czekam na sygnał kiedy opublikować cały skan mapki z widocznym nadpisem (bo podpis na górze to nadpis ) pzdr misal Bardzo mnie to zastanawiało co tym czernidłem było zasłonięte. Czekam na odsłonę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 29 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2009 Czekam na sygnał kiedy opublikować cały skan mapki z widocznym nadpisem (bo podpis na górze to nadpis ) ...no to sru! Też jestem ciekawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 29 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2009 Cześć Dzieki za spotkania. Sorry, żę dopiero teraz ale po spotkaniu warszawskim jeszcze załatwiałem służbowe sprawy (wiem nienormalny) a dzisaij koło 6.00 ruszyłem do Bielska gdzie po słuzbowych obowiązkach odbyłem przemiłą rozmowę z Jackiem (dzięki za spotkanie). Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 29 Wrzesień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2009 (edytowane) Rozwiązanie zagadki: Brawa dla Bzyka :D Spotkanie było suuupeeer ! Nieczęsto zdarza się spotkać takich "wariatów" na punkcie nart :D pzdr misal Edytowane 29 Wrzesień 2009 przez misalatomic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 29 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2009 Dopiero dotarlem do domu dzieki za spotkanie i jeszcze raz dzieki za podwiezienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 29 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2009 Dopiero dotarlem do domu dzieki za spotkanie i jeszcze raz dzieki za podwiezienie Ryzykant!! I nie chodzi wcale o to że mogłeś zostać ofiarą wypadku, tylko o to że w samochodzie świeciła rezerwa, a kierowca nie miał pojęcia jak zatankować pojazd:D:D:D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 29 Wrzesień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2009 A skąd wiesz, że Jarek nie udzieliłby wskazówek na miejscu jak obsłużyć dystrybutor Ponadto na Mazowszu na stacjach paliwowych panowie chętnie pomagają miłym paniom Na południu to jednak inna cywilizacja pzdr misal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 29 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2009 A skąd wiesz, że Jarek nie udzieliłby wskazówek na miejscu jak obsłużyć dystrybutor Nie znam Jarka, a skoro potrzebował transportu to można domniemać że nie jest kierowcą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 29 Wrzesień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2009 Jest jeszcze coś takiego jak PKP Poczytaj wyżej jak Berry umawiał się z Jarkiem na podwiezienie. Myślałem, że w Beskidach manie prawka, wśród narciarzy, jest tak samo popularne jak na nizinie mazowieckiej :eek: Niektórzy to mają i prawka, i dyliżansy, ale i tak PKP psuje im możliwość uczestniczenia w WZF pzdr misal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 29 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2009 Myślałem, że w Beskidach manie prawka, wśród narciarzy, jest tak samo popularne jak na nizinie mazowieckiej :eek: OOOOO... teraz to żeś chłopie pojechał, bo to właśnie dzięki mnie na Mazawszu przybywa narciarzy mających w kieszeni ten tak powszedni u nas na Podbeskidziu dokument i gdyby nie ja to pewnie Jarek musiał by "z buta" do tego hotelu pyrgać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 29 Wrzesień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2009 Jarek miał do wyboru ryzykować jazdę bez paliwa albo z niekręcącą się pompą wodną. Wybór był oczywisty A tak w ogóle to chyba Ciebie drogi Sławku przejrzałem :eek: Dążysz do unicestwienia góroli nizinnych Najpierw pracujesz nad zwiększeniem populacji praw jazdy, potem ostrzegasz i powątpiewasz w rzetelność odbytego szkolenia :eek: W samej Wa-wie było dzisiaj ok 130 incydentów drogowych Wróżka wróciła cało do domu, mnie się też udało :D pzdr misal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 29 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2009 Najpierw pracujesz nad zwiększeniem populacji praw jazdy, potem ostrzegasz i powątpiewasz w rzetelność odbytego szkolenia :eek: Ale tylko w zakresie tankowania pojazdu, a nie wyssałem sobie tego z palca:cool: W samej Wa-wie było dzisiaj ok 130 incydentów drogowych Wróżka wróciła cało do domu, mnie się też udało :D Napisałem jasno i wyraźnie gdzie tkwi sedno podjętego ryzyka przez Jarka: I nie chodzi wcale o to że mogłeś zostać ofiarą wypadku, tylko o to że w samochodzie świeciła rezerwa, a kierowca nie miał pojęcia jak zatankować pojazd:D:D:D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 29 Wrzesień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2009 Huuuuuraaaa, SB nie chce nas unicestwić Za to ja ruszam jutro na południe pzdr misal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 29 Wrzesień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2009 Dlaczego ostrzegałeś przed WB xxxx C Przecież bez paliwa jest niegroźne pzdr misal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 30 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2009 Za to ja ruszam jutro na południe A jakimiż to ścieżkami Misie na południu będą chadzać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi