Mitek Napisano 23 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Wrzesień 2009 Cześć ... no wlasnie, co z Wami? , poza tym z Mitkiem musze wypic piwo na zgode :eek: o co chodzi? Rozmawiałem z Jahem i choc czasowo krótkcy strasznie to wpadniemy na godzinke napewno. Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregre0 Napisano 23 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Wrzesień 2009 Nic się nie zmieniło - wybieram się! Tyle ze ponieważ mam dyżur to też przybędę autem, czyli nie popije z wami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jahu Napisano 23 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Wrzesień 2009 kurcze - to może przeniesiemy to nasz spotkanie do jakiegoś kościoła.. ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 23 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Wrzesień 2009 kurcze - to może przeniesiemy to nasz spotkanie do jakiegoś kościoła.. ? Szkoda, że mnie tam nie będzie. Z kościoła na pewno by nas wyrzucili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 23 Wrzesień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Wrzesień 2009 kurcze - to może przeniesiemy to nasz spotkanie do jakiegoś kościoła.. ? Jeśli chodzi o wino mszalne to "Gruner Veltliner" w Szwejku też występuje pzdr misal P.S. Menu można znaleźć tutaj http://www.uszwejka.pl/strona.php?podstr=artykul&co=104〈=pl&idfk=44 :p:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 23 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Wrzesień 2009 Jeśli chodzi o wino mszalne to "Gruner Veltliner" w Szwejku też występuje pzdr misal P.S. Menu można znaleźć tutaj http://www.uszwejka.pl/strona.php?podstr=artykul&co=104〈=pl&idfk=44 :p:p WOW!!! Już Wam zazdroszczę!Menu wygląda interesująco,a i cenówka bardzo przystępna! Myślałem,że w Warszawie wszędzie drożyzna,a tu w B-B ciężko znaleźć tak przystępny lokal... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 28 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2009 spoznie sie z jakies pol godziny bo okazalo sie ze kupili mi bilet na pozniejszy pociag i nie da sie tego odkrecic bo to bylo przez internet (trzeba by robic reklamacje itd) czyli moj pociag przyjezdza 17:50 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość berry Napisano 28 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2009 spoznie sie z jakies pol godziny bo okazalo sie ze kupili mi bilet na pozniejszy pociag i nie da sie tego odkrecic bo to bylo przez internet (trzeba by robic reklamacje itd) czyli moj pociag przyjezdza 17:50 a ja mam w końcu podstawić dyliżans ? bo cisza w temacie zapadła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 28 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2009 Witajcie, z przyczyn ode mnie niezaleznych - grypa, niestety nei odwiedze Was dzisiaj w Szwejku. Mam nadzieje, ze okazja jakas sie nie dlugo nadarzy. by sie spotkac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość berry Napisano 28 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2009 Witajcie, z przyczyn ode mnie niezaleznych - grypa, niestety nei odwiedze Was dzisiaj w Szwejku. Mam nadzieje, ze okazja jakas sie nie dlugo nadarzy. by sie spotkac. przysłać Ci sznycla ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 28 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2009 a ja mam w końcu podstawić dyliżans ? bo cisza w temacie zapadła... ... jezeli Ci nie stanowi ze bede troche pozniej to byloby super, zadzonie za chwile Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 28 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2009 Witajcie, z przyczyn ode mnie niezaleznych - grypa, niestety nei odwiedze Was dzisiaj w Szwejku. Mam nadzieje, ze okazja jakas sie nie dlugo nadarzy. by sie spotkac. Robert, Przyznaj się że się właśnie zorientowałeś że ten plakat pozbyłeś z poprzednim samochodem:D i Ci łyso:D Usprawiedliwieniem może być tylko zeskanowanie i wstawione tutaj L4:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 28 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2009 Serio, siedze w domu i sie kuruje. Nawet do pracy dzis nie poszedlem ;/ A plakaty mam, na bank ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 28 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2009 To ja się pochwalę takim zdjęciem pt. Namaszczenie. Pytanie kto namaszcza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 28 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2009 Hmmm z profilu Cesarz Rzymski. Hermann ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 28 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2009 To ja się pochwalę takim zdjęciem pt. Namaszczenie. Pytanie kto namaszcza :D:D Powiedz tylko że był w Warszawie na targach:D, albo lepiej nie mów, bo ktoś się wścieknie:rolleyes:. Hermanowi na pewno jet przykro bo przyjechał kawał drogi, a ktoś go olał i pojechał se na Mazury:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 28 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2009 :D:D Powiedz tylko że był w Warszawie na targach:D, albo lepiej nie mów, bo ktoś się wścieknie:rolleyes:. Hermanowi na pewno jet przykro bo przyjechał kawał drogi, a ktoś go olał i pojechał se na Mazury:cool: Tak, a Agnieszka chodziła po targach w kasku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 28 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2009 Tak, a Agnieszka chodziła po targach w kasku nic w tym dziwnego:D, nie powinno się inaczej wchodzić do hal targowych:D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 28 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2009 (edytowane) Tak, a Agnieszka chodziła po targach w kasku No i w tle typowo mazowiecki krajobraz . Aha. Mam nadzieję na jakąś relację na żywo ze spotkania. Dla wszystkich tam obecnych .....strzałeczka. Edytowane 28 Wrzesień 2009 przez MB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 28 Wrzesień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2009 (edytowane) Szwejk, 28.09.2009 LIVE 17:58 Udało mi się sforsować kolejkę do wejścia - Wróżka miała rację żeby rezerwować, siedzę na pięterku, na razie sam 17:59 Jest Wróżka, cało wróciła z Mazur 18:05 Przyszedł Gregre0 w koszulce skionline Rozmawiamy o czym by innym jak nie o nartach i Hermannie 18:39 Przyszli Jarek z Berrym 18:43 Jest Mitek i Jahu Dysput jest o niepełnosprawnych narciarzach w aspekcie jazdy Hermanna, po jego wypadku - same pozytywy oczywiście. Edytowane 28 Wrzesień 2009 przez misalatomic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 28 Wrzesień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2009 Jarek opowiada o swoim wypadku z lutego, przebojach z hestią i rekonwalescencji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 28 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2009 Uściskajcie Mitka to jutro mi przekaże Wasze pozdrowienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 28 Wrzesień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2009 Mitek został uściskany Menu: Gregre0 - wienrschitzel Wróżka - sałatka z łososiem Misal - sałatka z kurczakiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 28 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2009 Mitek został uściskany Menu: Gregre0 - wienrschitzel Wróżka - sałatka z łososiem Misal - sałatka z kurczakiem Czyżby łososie pływały w mazurskich jeziorach i sama złowiła??? Ale łososie lubią pływać......... w czym je topicie? Ach żal fajnej kompaniji. Może innym razem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 28 Wrzesień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2009 Mitek z Jarkiem odtwarzają na serwetce mapkę regionu narciarskiego .................. Po opoblikowaniu mapki ogłosimy konkurs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi