jarek Napisano 15 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 15 Wrzesień 2009 Jarek, Już się ogarnąłes z pociągiem ? pzdr misal ... tak na 18:00 powinienem zdazyc bez problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość berry Napisano 15 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 15 Wrzesień 2009 ... tak na 18:00 powinienem zdazyc bez problemu odebrać Cię z dworca, czy jeszcze skądinąd ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 15 Wrzesień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Wrzesień 2009 To stół na ile osób zamawiać w Szwejku ? Na razie wiem o Wróżce, Jarku, Berrym, Bobicu, Gregre0. Jahu i Mitek wstępnie sie deklarowali. pzdr misal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 15 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 15 Wrzesień 2009 odebrać Cię z dworca, czy jeszcze skądinąd ? :eek: wow to by bylo cool, dzieki moj pociag (Sobieski) przyjezdza o 16:45, zostawiam rzeczy w hotelu obok i jestem gotow powiedzmy tak gdzies 17:45 moge stac w umowionym miejscu gdzies w okolicy dworca, E.Plater abo cos takiego, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość berry Napisano 15 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 15 Wrzesień 2009 :eek: wow to by bylo cool, dzieki moj pociag (Sobieski) przyjezdza o 16:45, zostawiam rzeczy w hotelu obok i jestem gotow powiedzmy tak gdzies 17:45 moge stac w umowionym miejscu gdzies w okolicy dworca, E.Plater abo cos takiego, wyślę Ci namiary na priv i zdzwonimy się w weekend przed spotkaniem... wtedy na pewno nie zapomnę przyjechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 21 Wrzesień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Wrzesień 2009 Stolik mamy zarezerwowany w Szwejku, godz. 18, sala "Myśliwska" (na piętrze) W poniedziałki mają tam Wienerschnitzle w promocji pzdr misal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 21 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 21 Wrzesień 2009 No i git Prosto z pracy podjade Na jakie haslo ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 21 Wrzesień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Wrzesień 2009 No i git Prosto z pracy podjade Na jakie haslo ?? SKIONLINE pzdr misal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość berry Napisano 21 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 21 Wrzesień 2009 Stolik mamy zarezerwowany w Szwejku, godz. 18, sala "Myśliwska" (na piętrze) W poniedziałki mają tam Wienerschnitzle w promocji pzdr misal już 3 i pół miesiąca nie jadłem Wiener... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zzocha Napisano 21 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 21 Wrzesień 2009 :D:D A już myślałem,że namierzyłem wędkarza na naszym forum. No cóż,w tej pasji jestem tu raczej osamotniony. Ale odbiegłem od tematu... Wszystkim życzę miłej zabawy!A ja czekam na fotki-odgadywanki.... raczej nie jesteś sam ja też wędkuję i to dość często Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 21 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 21 Wrzesień 2009 No i git Prosto z pracy podjade Na jakie haslo ?? Hasła nie musisz mieć, wystarczy że zbierzesz plakat Hermanna:rolleyes::D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 21 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 21 Wrzesień 2009 Jezdzi caly czas ze mna w aucie Nie boj nic Bedzie tym razem na bank! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 21 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 21 Wrzesień 2009 Jezdzi caly czas ze mna w aucie Nie boj nic Bedzie tym razem na bank! I tam się rozstaniecie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 21 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 21 Wrzesień 2009 raczej nie jesteś sam ja też wędkuję i to dość często A jednak! :) Otwarłem wątek wędkarski w ramach letniej przerwy,ale szybko umarł.Co jak co,ale jest to dobry sposób na wolny czas,kiedy nie da się pojeździć na nartach lub popływać,pożeglować itp.,a wciąga i to bardzo,o czym dobrze wiesz... Pozdrawiam kolegę "po fachu" i życzę wielkiego Szczupaczka,Sandacza albo jeszcze innego rekordowego Suma! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 21 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 21 Wrzesień 2009 Tak, tam tez rozstane sie z Hermanem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 21 Wrzesień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Wrzesień 2009 Robert, A plakat jest z autografem ? pzdr misal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 21 Wrzesień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Wrzesień 2009 (edytowane) Ponegocjuję z Młodym, to może wypożyczy swojego Hermana. Dostał go osobiście, jak w 2000 roku złamał łapę w Ramsau. Nasz gazda robił wtedy w ekipie u Hermana (zdjęcie robiłem na cito komórą ) pzdr misal Edytowane 21 Wrzesień 2009 przez misalatomic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 21 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 21 Wrzesień 2009 Ponegocjuję z Młodym, to może wypożyczy swojego Hermana. Dostał go osobiście, jak w 2000 roku złamał łapę w Ramsau. Nasz gazda robił wtedy w ekipie u Hermana (zdjęcie robiłem na cito komórą ) pzdr misal Piekne....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 22 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 22 Wrzesień 2009 Moge Ci sie podpisac Nie, bez autografu, ale Wrozka jest fanem dobrze śmigajacych na nartach dziadków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pax53 Napisano 22 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 22 Wrzesień 2009 no to życzę Wam miłego spotkania,bo ja raczej nie dam rady...w tym czasie jadę na V KASZUBSKI ZWIAD QUADOWY 2009-09-25-27 w okolice Fromborka i powrót mam 28.09 jak nic się nie wydarzy nadzwyczajnego:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 22 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 22 Wrzesień 2009 Ponegocjuję z Młodym, to może wypożyczy swojego Hermana. Dostał go osobiście, jak w 2000 roku złamał łapę w Ramsau. Nasz gazda robił wtedy w ekipie u Hermana Ja bym nie brał, istnieje duże prawdopodobieństwo, ba jestem tego pewien, że może chcieć się ktoś wytarzać w tym plakacie, a nawet Ci go skraść. Żeby nie było, że nie ostrzegałem:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 22 Wrzesień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Wrzesień 2009 (edytowane) no to życzę Wam miłego spotkania,bo ja raczej nie dam rady...w tym czasie jadę na V KASZUBSKI ZWIAD QUADOWY 2009-09-25-27 w okolice Fromborka i powrót mam 28.09 jak nic się nie wydarzy nadzwyczajnego:rolleyes: Pax, No co Ty, na wieczór nie ściągniesz ? btw - Mitek, Jahu, Gregre0 co z Wami ? pzdr misal Edytowane 22 Wrzesień 2009 przez misalatomic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 22 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 22 Wrzesień 2009 (edytowane) Pax, No co Ty, na wieczór nie ściągniesz ? btw - Mitek, Jahu, Gregre0 co z Wami ? pzdr misal ... no wlasnie, co z Wami? , poza tym z Mitkiem musze wypic piwo na zgode Edytowane 22 Wrzesień 2009 przez jarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pax53 Napisano 23 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Wrzesień 2009 Pax, No co Ty, na wieczór nie ściągniesz ? btw - Mitek, Jahu, Gregre0 co z Wami ? pzdr misal no może i ściągnę,ale będę zje...ny jak koń po westernie:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 23 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Wrzesień 2009 Nie przejmuj sie, ja tez bede autem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi