Misal Napisano 28 Wrzesień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2009 (edytowane) Figo, Nie paplaj o skrytej pasji Kasi Z napojów to jest złocisty nektar narciarski Edytowane 28 Wrzesień 2009 przez misalatomic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 28 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2009 Figo, Nie paplaj o skrytej pasji Kasi Znaczy, co? Lubi topić ...... łososie I na uszko dla Wróżki... pst.....Dzięki za "buziaczki z Mazur" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 28 Wrzesień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2009 Znaczy, co? Lubi topić ...... łososie I na uszko dla Wróżki... pst.....Dzięki za "buziaczki z Mazur" ...i tak niech zostanie Drobiazg D.Z.W. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 28 Wrzesień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2009 WZF ustaliło, że patron naszego spotkania jest bardzo podobny do FIGO :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 28 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2009 WZF ustaliło, że patron naszego spotkania jest bardzo podobny do FIGO :eek: No nie ma to jak pojeździć sobie po nieobecnych Ale ja choć służbę wojskową odbyłem to nie byłem nigdy ,CK sołdatem. A skoro byłem już Cysorzem, to czemuż nie Szwejkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość berry Napisano 28 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2009 WZF ustaliło, że patron naszego spotkania jest bardzo podobny do FIGO :eek: to miał być konkurs... wygadałeś się :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 28 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2009 FIGO Ty dalej jesteś CYSORZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ps. a kiedy u nas organizujemy jakies spotkanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 28 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2009 FIGO Ty dalej jesteś CYSORZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ps. a kiedy u nas organizujemy jakies spotkanie? No pewnie że u nas, bo tylko takowe może być legalne, to dzisiejsze jest nielegalne:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 28 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2009 to miał być konkurs... wygadałeś się :D Trzeba było ma priva pisać albo dzwonić żebym się nie wychylał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość berry Napisano 28 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2009 Trzeba było ma priva pisać albo dzwonić żebym się nie wychylał. ale to michał się wygadał ... na szczęście zapowiada się jeszcze jeden konkurs mapowy :-), oprócz tradycyjnego zgadnij kto... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 28 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2009 ciekaw bardzo jestem tej radosnej twórczości na "kawiarnianej serwetce" a jeszcze bardziej miejscówki którą to ta twórczość ma obrazować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 28 Wrzesień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2009 No pewnie że u nas, bo tylko takowe może być legalne, to dzisiejsze jest nielegalne:cool: Frekwencja była 70%. W Rogatej było 6 aktywnych uczestników, w Szwejku 7 Znaczy się im mniej tym lepiej Ciekawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 28 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2009 Frekwencja była 70%. W Rogatej było 6 aktywnych uczestników, w Szwejku 7 Znaczy się im mniej tym lepiej Ciekawe Znaczy sie już po :eek::eek::eek: Ja dopiero zacząłem się rozkręcać,.........a nic nie piłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 28 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2009 (edytowane) Ja też dotarłam już do domku i już wstawiam obiecane fotki w galerię forumową Jak sie ukażą to wstawimy zagadkę PS. Fotki wysłane i czekają na akceptację Edytowane 28 Wrzesień 2009 przez Dumpling Zębowa Wróżka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 28 Wrzesień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2009 (edytowane) Załamany jestem jakością swoich zdjęć. Tu niestety dałem d....... Mam nadzieję, że Wróżce wyszły lepiej Dokument jest jednak dokument: {wywaliłem zdjęcia, niżej jest fotka zrobiona przez Wróżkę i niech tak zostanie} i zagadka: Gdzie to jest ? A to dowód gdzie obradowaliśmy: Edytowane 29 Wrzesień 2009 przez misalatomic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 28 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2009 Ale za to skany są lepsze niż moje fotki mapki i rezerwacji które wyszły fatalnie:) Nio to kto się podejmie zagadki? Co przedstawia rysunek na serwetce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 29 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2009 Ale za to skany są lepsze niż moje fotki mapki i rezerwacji które wyszły fatalnie:) Nio to kto się podejmie zagadki? Co przedstawia rysunek na serwetce? Po rysunku stwierdzam, że chyba wśród całego zacnego towarzystwa nie było żadnego inżyniera - lub po prostu się nie udzielał. Moja Naj trochę maluje więc jako artystyczna dusza prędzej by rozgryzła co to za impresja:D Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 29 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2009 A my z Mitkiem będziemy dzisiaj kontynuować WZF Warszawski na południu, czyli w Bielsku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 29 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2009 Bjez pałlitra nie razbierjosz :eek:. Czy ta "kijanka" na środku to jezioro ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bzyk Napisano 29 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2009 według mnie to Livignio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 29 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2009 Jezioro też tam jest ale ta łezka to chyba akurat nie miała przedstawiać jeziora... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość berry Napisano 29 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2009 według mnie to Livignio dlaczego tak uważasz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bzyk Napisano 29 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2009 wszystko się zgadza, nawet miejsce gdzie sie rozwaliłem zaznaczone ( to w kwadracie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 29 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2009 Tak na bank Livigno. Masyw Carosello i chyba okolice wyciagu Skydancer Ale tutaj moge sie mylic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość berry Napisano 29 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2009 wszystko się zgadza, nawet miejsce gdzie sie rozwaliłem zaznaczone ( to w kwadracie ) to jeszcze znajdź kasę :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi