Misal Napisano 25 Sierpień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 25 Sierpień 2009 Jarek zapowiedział, że 28/29.09 będzie w Wawie. Może warto byłoby się spotkać . Jakiś lunch albo co. Na miejscu, z tego co wiem, to są Wróżka, Bobic, Pax, Mitek, Jahu. Co reszta na to ? pzdr misal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 25 Sierpień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Sierpień 2009 Jarek proponuje 28.09 wieczorem gdzieś w Centrum. Na placu Konstytucji jest taki lokal "Szwejk", mają browar i wienerschnitzel "Pampuchów" nie mają pzdr misal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1970 Napisano 25 Sierpień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 25 Sierpień 2009 Dobra knajpa polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 25 Sierpień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 25 Sierpień 2009 Jarek proponuje 28.09 wieczorem gdzieś w Centrum. Na placu Konstytucji jest taki lokal "Szwejk", mają browar i wienerschnitzel "Pampuchów" nie mają pzdr misal ... wybor miejsca nalezy oczywiscie do lokalesow wiec ja sie podporzadkuje, byle blisko centrum, pl. Konstytucji jest OK, nawet wiem gdzie to jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 25 Sierpień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 25 Sierpień 2009 Nie mam chyba innych planow, wiec chetnie sie spotkam. Pl. Konstytucji jest OK - Szwejk rowniez Mysle, ze jeszcze kilku innych chetnych sie znajdzie do spotkania w milym gronie - moze Peszkod, ktory byl ostatnio i pilnowal Wrozki do samego konca imprezy w Lolku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość berry Napisano 25 Sierpień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 25 Sierpień 2009 Nie mam chyba innych planow, wiec chetnie sie spotkam. Pl. Konstytucji jest OK - Szwejk rowniez Mysle, ze jeszcze kilku innych chetnych sie znajdzie do spotkania w milym gronie - moze Peszkod, ktory byl ostatnio i pilnowal Wrozki do samego konca imprezy w Lolku ? znajdzie się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 25 Sierpień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 25 Sierpień 2009 Nie wnikajmy kto kogo pilnował Wieczorem tzn. o której? Ja o 17 kończę pracę i na pl. Konstytucji mam 10 min piechotką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość berry Napisano 25 Sierpień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 25 Sierpień 2009 Chodzi o 28/29 WRZEŚNIA, czy SIERPNIA ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 25 Sierpień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 25 Sierpień 2009 Chodzi o 28/29 WRZEŚNIA, czy SIERPNIA ? napisali września:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość berry Napisano 25 Sierpień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 25 Sierpień 2009 napisali września:rolleyes: toteż pytam, bo duże poruszenie, jak na za miesiąc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 25 Sierpień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 25 Sierpień 2009 toteż pytam, bo duże poruszenie, jak na za miesiąc ... duze imprezy planuje sie z wyprzedzeniem o Euro 2012 to od kiedy sie mowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 25 Sierpień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 25 Sierpień 2009 Nie wnikajmy kto kogo pilnował Wieczorem tzn. o której? Ja o 17 kończę pracę i na pl. Konstytucji mam 10 min piechotką Jak Wróżka (piechotką) pomykała z metra w kierunku pracy to nie mogłem Jej dojść,dobiec a nawet dowołać. Może to być więc spory kawałek,te 10 minut taką piechotką. Mnie z tym sadłem pewnie i 15 minut by brakło. Szkoda,że nie będę. Owocnych obrad... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregre0 Napisano 25 Sierpień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 25 Sierpień 2009 Będę musiał zrezygnować ze spinningu ale tym razem postaram sie wpaść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 30 Sierpień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 30 Sierpień 2009 Ja będę w W-wie 24-26 września na TT Warsaw, więc na spotkanie niestety nie dotrę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 30 Sierpień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 30 Sierpień 2009 Ja będę w W-wie 24-26 września na TT Warsaw, więc na spotkanie niestety nie dotrę Ja od 19 do 27.09. jadę na tydzień na Mazurki więc mnie wtedy w Wwie nie będzie:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jahu Napisano 2 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 2 Wrzesień 2009 trochę daleko w kalendarzu, żeby jednoznacznie się określić - ale oczywiście jak nic z zaskoczenia mnie nie potraktuje - wpadnę pogadać . pozdro jahu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 2 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 2 Wrzesień 2009 No cóż,tym razem się nie zjawię ,ale powiem tylko zainteresowanym,żeby się nie wahali,naprawdę warto! Będę musiał zrezygnować ze spinningu ale tym razem postaram sie wpaść.Na pocieszenie uśmiech wolnego Szczupaka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregre0 Napisano 3 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 3 Wrzesień 2009 Na pocieszenie uśmiech wolnego Szczupaka... Czyżby odzyskał wolność? A może uwolniłeś go od trosk tego świata? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 3 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 3 Wrzesień 2009 Czyżby odzyskał wolność? A może uwolniłeś go od trosk tego świata? Jak najbardziej to pierwsze ,zawsze wypuszczam rybki,chyba,że się źle przyhaczy któraś i nie ma szans na przeżycie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregre0 Napisano 4 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 4 Wrzesień 2009 Jak najbardziej to pierwsze ,zawsze wypuszczam rybki,chyba,że się źle przyhaczy któraś i nie ma szans na przeżycie. No to szacunek. A tak przy okazji, żeby wyjaśnić nieporozumienie, to pisząc o spinningu miałem na myśli grupowe kręcenie pedałami na rowerku stacjonarnym w ramach podtrzymania kondycji na zimę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 4 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 4 Wrzesień 2009 No to szacunek. A tak przy okazji, żeby wyjaśnić nieporozumienie, to pisząc o spinningu miałem na myśli grupowe kręcenie pedałami na rowerku stacjonarnym w ramach podtrzymania kondycji na zimę. :D:D A już myślałem,że namierzyłem wędkarza na naszym forum. No cóż,w tej pasji jestem tu raczej osamotniony. Ale odbiegłem od tematu... Wszystkim życzę miłej zabawy!A ja czekam na fotki-odgadywanki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 9 Wrzesień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Wrzesień 2009 Spotkanie za 19 dni Godzina 18 będzie OK ? Rezerwować wcześniej stolik, czy idziemy na żywioł ? pzdr misal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 9 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 9 Wrzesień 2009 Spotkanie za 19 dni Godzina 18 będzie OK ? Rezerwować wcześniej stolik, czy idziemy na żywioł ? pzdr misal ja musze sprawdzic o ktorej mam pociag, dam znac jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 10 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 10 Wrzesień 2009 Spotkanie za 19 dni Godzina 18 będzie OK ? Rezerwować wcześniej stolik, czy idziemy na żywioł ? pzdr misal Rezerwujemy, bo moze być "ciasnawo" Do zobaczonka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 15 Wrzesień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Wrzesień 2009 ja musze sprawdzic o ktorej mam pociag, dam znac jutro Jarek, Już się ogarnąłes z pociągiem ? pzdr misal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi