LoLomat Napisano 24 Sierpień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 24 Sierpień 2009 Witam... czytajac niektore tematy/posty na tym forum, zauwazylem, ze wiekszosc z Was sie zna tak, jakbyscie byli starymi, dobrymi kumplami wychodzacymi codziennie na piwko Mam nadzieje ze bede mogl do Was dolaczyc Tak wiec, jestem Pawel, wiek - 18 lat i jezdze na nartach od 9 lat. Lubie robic jakies akrobacje ktore przychodza mi do glowy na poczekaniu, jezdzic po puchu i smigac pustymi trasami prawie "na kreche" robiac w ciagu calego zjazdu nartostraga max 3-4 lekkie skrety (troche zwalniajace) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 25 Sierpień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 25 Sierpień 2009 (edytowane) Paweł, Witaj na forum, ale żeby się z nami napić piwa na stoku, to musisz czasami zwolnić i zaczekać na trochę wolniej jeżdżących :D . Najciekawsze dyskusje prowadzimy na krzesełku Podpis masz trochę mało narciarski Ze względu na nasze hobby interesujące są kwoty od 5,000 ojro w górę pzdr misal Edytowane 25 Sierpień 2009 przez misalatomic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 25 Sierpień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 25 Sierpień 2009 Ja tam się z nimi nie znam, jak przyjeżdżam to oni są popiwie albo i po objedzie a ja dopiero się rozpakowuje z samochodu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 25 Sierpień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 25 Sierpień 2009 Witaj, czuj sie swobodnie i pisz jak najwiecej (ale na temat, na tsmat ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 25 Sierpień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 25 Sierpień 2009 ... a ja sie znam tylko z forum ale chetnie sie zapoznam face-to-face np z Warszwka bo bede tam 28/29 wrzesien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 25 Sierpień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 25 Sierpień 2009 No to Jarek zakładamy wątek - spotkanie skionline.pl w stolycy 28/29.09 Kto chętny ? pzdr misal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 25 Sierpień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 25 Sierpień 2009 Ja tam się z nimi nie znam, jak przyjeżdżam to oni są popiwie albo i po objedzie a ja dopiero się rozpakowuje z samochodu ... Mysiek, Po prostu przyjeżdżasz dzień wcześniej, przed ICH drugim dniem pzdr misal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 25 Sierpień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 25 Sierpień 2009 No to Jarek zakładamy wątek - spotkanie skionline.pl w stolycy 28/29.09 Kto chętny ? pzdr misal ... mi by najbardziej pasilo 28 wrzesien wieczorem (to jest poniedzialek) gdzies blisko centrum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1970 Napisano 25 Sierpień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 25 Sierpień 2009 To tylko tak wygląda. Każdy miał kiedyś ten pierwszy raz! Witam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 25 Sierpień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 25 Sierpień 2009 Ja na razie nie mam innych planow, wiec chetnie sie spotkam. Moze Kompania Piwna - na Podwale 25? Tylko wczesniej trzeba zarezerwowac stolik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1970 Napisano 25 Sierpień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 25 Sierpień 2009 To tylko tak wygląda. Każdy miał kiedyś ten pierwszy raz! Witam. 5000 tys. ojro to minimum! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 25 Sierpień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 25 Sierpień 2009 Ja na razie nie mam innych planow, wiec chetnie sie spotkam. Moze Kompania Piwna - na Podwale 25? Tylko wczesniej trzeba zarezerwowac stolik. Robert, załozyłem już wątek spotkanie IX/2009. Może przerzucić tę dyskusję tam, żeby nie było, że są 2 różne spotkania pzdr misal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LoLomat Napisano 25 Sierpień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Sierpień 2009 Ale najpierw trzeba miec te 5000 ojro jeszcze zalezy jakie... niemieckie, slowackie, amerykanskie ,lol2> kazde inaczej chodzi (nie no, joke) :D Do wawy mam jakies 300 km wiec odpada... moze troche blizej... lodz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 25 Sierpień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 25 Sierpień 2009 Czesc LoLo. Milo slyszec Powodzenia na stoku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 25 Sierpień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 25 Sierpień 2009 Witam... Tak wiec, jestem Pawel, wiek - 18 lat i jezdze na nartach od 9 lat. Lubie robic jakies akrobacje ktore przychodza mi do glowy na poczekaniu, jezdzic po puchu i smigac pustymi trasami prawie "na kreche" robiac w ciagu calego zjazdu nartostraga max 3-4 lekkie skrety (troche zwalniajace) Paweł,ale to wiemy;),Witaj:)A co Ty tak z tym piwem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LoLomat Napisano 26 Sierpień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Sierpień 2009 pic mi sie chce a nic zimnego w domu nie ma PS. Nie lubie piwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi