ravick97 Napisano 21 Sierpień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 21 Sierpień 2009 Często poza sezonem przeglądam różne wątki dotyczące techniki jazdy i trafiam w nich na opisy/sugestie co do rzeczy, które odnajduję u siebie podczas jazdy na nartach. wtedy z reguły kopiuję je do notatnika i umieszczam na pulpicie swojego komputera pod tytułem "SKI !!!.txt". Tak wyselekcjonowane 2 -3 sentencje z różnych postów stanowią dla mnie motto na nadchodzący sezon, a zarazem przypomnienie o tym nad czym się skupić i dopracować. niestety w natłoku różnych plików czasami zapominam o tym pliku. Czy istnieje coś takiego (ja nie znalazłem) jak notatnik na forum? Czy można uruchomić taki mechanizm? Mogłoby to funkcjonować tak, że tuż po zalogowaniu poniżej informacji o prywatnych wiadomościach znajduje się fragment cytatu posta, ewentualnie tytuł nadawany przez użytkownika linkujący bezpośrednio do danego posta lub jego fragmentu oczywiście wraz z nazwą autora. Takie rozwiązanie stanowiłoby także swoisty przypominacz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 21 Sierpień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 21 Sierpień 2009 Jest opcja subskrybuj wątek, lub wyślij stronę e-mail w narzędziach wątku. Ale to nie jest do końca notatnik o jakim piszesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ravick97 Napisano 21 Sierpień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Sierpień 2009 tyle, że subskrybuj wątek dotyczy całego, czasami 5-stronnicowego wątku, podczas gdy ja jestem zainteresowany jednym postem, a często wręcz tylko jego małą częścią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 21 Sierpień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 21 Sierpień 2009 Pogrzebię w internecie, czy jest taki dodatek do forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 21 Sierpień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 21 Sierpień 2009 Ewentualnie jak ktoś korzysta z liska, to nie wiem czy nie ma dodatku z post-it'ami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 21 Sierpień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 21 Sierpień 2009 Znalazłem coś takiego w profilu użytkownika: http://www.skionline.pl/forum/usernote.php?u=6832 Ale to chyba nie o to chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 21 Sierpień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 21 Sierpień 2009 Jak Admin ma dostęp do tego linka to nie znaczy, że szeregowy user też ma pzdr misal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi