frjjn Napisano 17 Sierpień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 17 Sierpień 2009 Witam mam kilka pytań związanych własnie z tym zjawiskiem. Czy jest ktoś na forum kto wie czy potrzebne sa do tego jakies uprawnienia, jakiej lotni najlepiej użyć, i czy wogóle można sobie na tym "polatać" na stokach ogólnie dostępnych. Oglądałem pare filmików i z tego co widziałem to raczej można. Pozdrawiam i czekam na wyczerpujące odpowiedzi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frjjn Napisano 20 Sierpień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Sierpień 2009 Już wszystko wiem co chciałem wiedzieć. Dzięki za dobre rady hahah Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SKIer Napisano 21 Sierpień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 21 Sierpień 2009 Nie ma za co Frjjn ... a skoro już znasz jakeiś szczegóły i dowiedziałeś się czegoś ciekawego to chętnie bym poczytał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
max13 Napisano 6 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2011 snowgliding pewnie już to znacie, ale na wszelaki wypadek podaje namiary na szkołę: www.snowgliding.pl www.prowing.pl życzę miłej zabawy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi