Narty - skionline.pl
Skocz do zawartości

Karnety na Stubai po 33 zł dzień!!!

fanatyk

Rekomendowane odpowiedzi

Na początek pragnę zapewnić, że podana aukcja nie jest moją. Ale uważam, że okazja jest świetna, a wiem, że są wśród nas zwolennicy tego lodowca i może ktoś skorzysta. Podaję link: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=714617839

Szkoda,że 1-dniowe:mad:,ale Ci co mają po paredziesiąt km to może się skuszą;)

Może fałszywki....

Ale ma ich 9 szt. po jednym na każdy dzień. Czy prawdziwe nie wiem.

No właśnie to jest dziwne?;),! - ,odpowiedni kod paskowy na dany dzień?;)

Bałbym się z czymś takim:rolleyes:No nie wiem,wydaje mi się,że coś nie gra,dlaczego nie na 3,4,a może 7 dni/taniej/:confused:

Na Stubaiu warto mieć rachunek,jedynie tam spotkalem się przy kupnie skipassu dla dziecka-sprawdzania paszportu i daty urodzenia,z synem byłem w czerwcu na Tuxie i już chcialem kupić skipass dla niego jak dla młodzieży/14lat,bo to już różnie w tych ośrodkach/sama pani z kasy patrząć na syna powiedziała,że nie trzeba -wystarczy jak dla dziecka/pomyslałem,dlaczego wcześniej ich nie traktowali jak dzieci//PW??//-pojechałem-Przepraszam/////

Edytowane przez dareklewandowski

No właśnie to jest dziwne?;),! - ,odpowiedni kod paskowy na dany dzień?;)

Bałbym się z czymś takim:rolleyes:No nie wiem,wydaje mi się,że coś nie gra,dlaczego nie na 3,4,a może 7 dni/taniej/:confused:

No nie wiem, ale myślisz, że gość za 300 PLN ryzykowałby swoją nieskazitelną opinie na allegro?? Może jest tak, że codziennie bierzesz jeden kartonik i jeździsz.

To tak jak w VT,jasne też mi się wydawało ,żeby ten teren zobaczyć:rolleyes:

Super DZIĘKI:)

VT można objeździć przy dobrej pogodzie i chęciach w 2-3 dni z powtarzaniem pewnych wariantów. Oczywiście to moja opinia. Po tym czasie człowiek chce spróbować czegoś nowego tym bardziej, że jest to na wyciągnięcie rąk.

VT można objeździć przy dobrej pogodzie i chęciach w 2-3 dni z powtarzaniem pewnych wariantów. Oczywiście to moja opinia. Po tym czasie człowiek chce spróbować czegoś nowego tym bardziej, że jest to na wyciągnięcie rąk.

Spróbować owszem,ale jak dla minie to 2-3 dni to zupelnie za mało,nie chodzi tylko o trasy znaczone,ale takich mozliwości jazdy pozatrasowej/bez łamania prawa/nigdy nie widziałem;)Ja tam bym nawet przez miesiąc się nie nudził;):)A 3 dolinach nawet nie wspominam:rolleyes:

Cześć,

Od razu mówię, że nie mam nic wspólnego z ta aukcją. Po obejrzeniu fotek skipasów widzę, że są to ekwiwalenty za niewykorzystaną jazdę w dniu 26.11.2007 roku. Wyciągi nie chodziły, wiało. W Stubaiu jest to standardowa praktyka kiedy z powodu pogody (wiatr, zagrożenie lawinowe) nie mogłeś jeździć to w biurze kolejek dają ci taki skipass do wykorzystania w ciągu dwóch lat. Gość prawdopodobnie był z jakąś grupą i odebrał te skipasy z biura. Nie przypuszczam, żeby to były fałszywki.

pzdr

misal

P.S. Sprawdziłem w archiwalnych newsletterach z 26.11.2007 - rzeczywiście było sturmisch

P.S. II Sam kilkakrotnie miałem takie zastępcze skipasy. W III 2000 roku przez 4 dni nie chodził lodowiec z powodu lawin - dostaliśmy z Młodym po 4, razem osiem do wykorzystania do końca 2002 roku (wykorzystaliśmy wcześniej :D) Potem jeszcze na jesieni 2002 i jeszcze kiedyś, ale nie pamiętam kiedy :) Wszystkie wyjeździłem.

Edytowane przez misalatomic

Też miałem i wykorzyrzystalem kilka takich karnetów.Bez obaw, smiało mozna brać.

Co do EspaceKilly - coś wartego polecenia w Tignes do spania?

Nie mieszkałem w takim standardzie jak Ty w Les Menuires. Choć takowe są. Ja miałem kilka razy kimę w Le Hameau du Borsat tzn typowa francuska szuflada położona w Tignes-Val Claret Centre przy trasie i "krecie" na Grand Motte i trzech innych krzesłach - zjazd na nartach do dolnych stacji tych wyciągów. Powrót pod budynek. Szczegóły lokalizacji na mapce stacji:

http://www.tignes.net/tzr/scripts/downloader2.php?filename=T003/F0004/e2/62/FR.7983f84bff8d0740c9c567c2da086820&mime=application/pdf&originalname=4356Tignes2004.pdf

Czy mogę polecić....to nie wiem czego potrzebujesz. Generalnie wyśmienite położenie wszędzie blisko. Klity wyposażone we wszystko czego potrzeba. Wielkie minus to duża ilość głośnych angoli.

Może założymy osobny temat o "Frascha"?? A Moderator poprzenosi nasze Dyskusje off-topic z tego wątku.

Edytowane przez fanatyk