JC Napisano 14 Sierpień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 14 Sierpień 2009 Rainer Schönfelder już trenuje [YOUTUBE]bHcHi77tivE[/YOUTUBE] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 15 Sierpień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 15 Sierpień 2009 No, kto bogatemu zabroni... Miejsce i pora odpowiednia, a pora nawet bardzo odpowiednia, choć wiem że dla co poniektórych;) naszych forumowiczów pobudka o tej godzinie to prawdziwa trauma:eek:. Rainer musiał by nauczyć się tylko od nas(chodzi o moją ekipę) szybkiego zbierania się "od samochodu"(ubieranie butów itd...) bo trwa to u niego za długo... zdecydowanie za długo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 15 Sierpień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 15 Sierpień 2009 Rainer musiał by nauczyć się tylko od nas(chodzi o moją ekipę) szybkiego zbierania się "od samochodu"(ubieranie butów itd...) bo trwa to u niego za długo... zdecydowanie za długo... ... no przeciez po to wstaje o 3:30 zeby móc buty na spokojnie ubrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 15 Sierpień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 15 Sierpień 2009 ... no przeciez po to wstaje o 3:30 zeby móc buty na spokojnie ubrać No, tak jak napisałem, kto bogatemu zabroni:rolleyes: Ja wstaję 2 godziny wcześniej zeny zdążyć na 1 krzesło gdzieś tam w Alpach, bo na skuter mnie nie stać i melduję się na to 1 krzesło już w zapiętych butach:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 15 Sierpień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 15 Sierpień 2009 (edytowane) Jak ktoś mieszka 10 km od autobahnu to musi wstawać o 1:30 aby zdążyć na I krzesło. Ja spokojnie: 1 dzień do Wiednia, 2 dzień w Tyrol, 3 dzień pierwsza gondola. Można się wyspać, bez stresu, wrzody mi nie grożą. A Sławek musi gonić , żeby Misal nie był przed nim :D I tak goni swoją ekipę, że: pzdr misal Edytowane 15 Sierpień 2009 przez misalatomic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi