jarek Napisano 15 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2009 Zdechło, bo nie ma z kim rozmawiać ... u dystrybutora ... ja i tak musze cos kupic na plecy bo po ostatnim wypadku to juz bym chcial sie zabezpieczyc na wszystkie mozliwe sposoby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ravick97 Napisano 15 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2009 podobno pojawił się się przedstawiciel, a w zasadzie przedstawicielka na Polskę komperdell'a. jest to informacja bezpośrednio od tejże osoby. zainteresowanym mogę podesłać namiary na priva, gdyż sam nie weryfikowałem tego namiaru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 15 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2009 to ja bardzo proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 15 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2009 ... ja i tak musze cos kupic na plecy bo po ostatnim wypadku to juz bym chcial sie zabezpieczyc na wszystkie mozliwe sposoby ja ostatnio nabyłem knoxa w super cenie 3,10zł na wage Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kijus Napisano 16 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 16 Październik 2009 Panowie, czy znacie ten model kijów. Czy warto się zainteresować? Bo nie powiem cena mi się wydaje atrakcyjna:) pozdrawiam http://www.allegro.pl/item767715387_kije_komperdell_najlepsza_marka_prosto_z_austrii.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ravick97 Napisano 16 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 16 Październik 2009 kijka osobiście nie znam , ale według opisu to zwykły aluminiowy "patyk" jaki możesz nabyć w zakresie cen 29-139PLN, w zależności od obrandowania. jeśli Ci się podoba i nie mierzysz w w wyższy zakres funkcjonalno-cenowy to bierz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregre0 Napisano 26 Październik 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2009 podobno pojawił się się przedstawiciel, a w zasadzie przedstawicielka na Polskę komperdell'a. jest to informacja bezpośrednio od tejże osoby. zainteresowanym mogę podesłać namiary na priva, gdyż sam nie weryfikowałem tego namiaru. Od w/w pani dowiedziałem się, że jak na razie jedyny sklep w polsce oferujący Airschock - to sklep InMotion we Wroclawiu. Może ktoś zweryfikować tą informację na miejscu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 26 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2009 zweryfikuje ją dzisiaj bądz jutro:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obal Napisano 26 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2009 Na popularnym serwisie aukcyjnym jest gość sprzedający ochraniacze do slalomu. Warto zapytać może będzie miał to co potrzebujecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi