Gość bobic Napisano 13 Sierpień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 13 Sierpień 2009 (edytowane) Wycofują się ze sprzedaży bo za mało chętnych w Polsce na dość drogi produkt. Mówię im że zawiódł marketing skoro dowiaduję się dopiero teraz że produkt jest dostępny w kraju. Odpowiadają że szkoda kasy na marketing skoro się sprzedaje się dziesięć sztuk rocznie. Tak se myślę - jak mogą sprzedać więcej skoro nie tylko ja i reszta forumowej braci ale i "zawodowo zainteresowani" JC czy bobic nic o nich nie słyszeli. Nieee, JC i Bobic nic nie slyszeli Mialem przyjemnosc, tudziez nieprzyjemnosc pracowac w Sport-Freizeit. Ale jak firma jest sfokusowana tylko na Fiszera, to jak moze co innego sprzedawac? Produkt dobry, wielu zawodnikow jezdzi w Komperdellu, a ze polski dystrybutor nie chce/nie umie sprzedawac .... no coz.... Beda inni, kolejni dystrybutorzy na pewno. Edytowane 13 Sierpień 2009 przez bobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 15 Sierpień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 15 Sierpień 2009 Według życzenia: http://www.komperdell.com/en/protectors/airshock/gear/6053_03.php Widać,że firma zna się na rzeczy,jakby coś to ja też się piszę na listę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 21 Sierpień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 21 Sierpień 2009 jak tam sprawy wygladaja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 21 Sierpień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 21 Sierpień 2009 jak tam sprawy wygladaja? W poniedziałek jestem w W-wie i postaram się porozmawiać na temat Komperdella Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregre0 Napisano 21 Sierpień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Sierpień 2009 Nieee, JC i Bobic nic nie slyszeli Mialem przyjemnosc, tudziez nieprzyjemnosc pracowac w Sport-Freizeit. No tak, trochę dałem ciała:D Jakoś nie skojarzyłem Bobic-fisher-Sport-Freizeit. Zmyliło mnie wasze milczenie w kwestii połączenia tej firmy z dystrybucją Kemperdell'a. W kwestii wyprzedaży nie dostałem od nich żadnej odpowiedzi. Pewnie JC więcej się dowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 21 Sierpień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 21 Sierpień 2009 Ja Komperdell'a kupowałem tutaj Źródło poznałem dzięki JC. Płatność kartą, przyszło po paru dniach. Nie sądzę, aby w PL było taniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 21 Sierpień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 21 Sierpień 2009 Nie sądzę, aby w PL było taniej. ... ale teraz my ich licznie zaatakowac i prosic bardzo mala cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 21 Sierpień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 21 Sierpień 2009 Próbować trza! Ale pewnie będą mieli S i M - i będą je mocno promować - najwyżej kobicie kupisz na wieczorne harce:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregre0 Napisano 21 Sierpień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Sierpień 2009 Płatność kartą, przyszło po paru dniach. Nie sądzę, aby w PL było taniej. Tylko ze mnie takie zwierze co jak nie pomaca to nie kupi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 21 Sierpień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 21 Sierpień 2009 Zawsze greg se możesz u mnie pomacać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregre0 Napisano 21 Sierpień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Sierpień 2009 Czemu nie. Niewykluczone nawet że niedługo wpadnę połazić trochę po tych waszych pagórkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ravick97 Napisano 21 Sierpień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 21 Sierpień 2009 Ja Komperdell'a kupowałem tutaj Źródło poznałem dzięki JC. Płatność kartą, przyszło po paru dniach. Nie sądzę, aby w PL było taniej. Bończa, a jak tam z doborem rozmiaru ? jakbyś mógł obmierzyć siebie i podać wraz z rozmiarem jaki kupiłeś to byłbym wdzięczny ponad miarę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 21 Sierpień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 21 Sierpień 2009 (edytowane) O kur...na! Aleś mi zadał temat teraz - manualka, mierzenie "centimetrem" to moje ulubione zajęcia:D Może przyjedź lepiej do Zakopce - łatwiej będzie. Edytowane 21 Sierpień 2009 przez Bończa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ravick97 Napisano 21 Sierpień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 21 Sierpień 2009 jak masz coś do ukrycia to możesz zawsze wysłać na priv'a;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 21 Sierpień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 21 Sierpień 2009 Ja kupuje większość ubrań w rozmiarze "L" - i taki rozmiar wziąłem tego ochraniacza. Jest OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 21 Sierpień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 21 Sierpień 2009 Bończa, a jak tam z doborem rozmiaru ? jakbyś mógł obmierzyć siebie i podać wraz z rozmiarem jaki kupiłeś to byłbym wdzięczny ponad miarę. ... na stronie Komperdella jest dosyc dobra tabela rozmiarowki (o ile dobrze pamietam) kryteria to wzrost i waga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 24 Sierpień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 24 Sierpień 2009 W poniedziałek jestem w W-wie i postaram się porozmawiać na temat Komperdella No i nic nie załatwiłem. Odwiedziłem dzisiaj siedzibę firmy, ale pechowo trafiłem, bo akurat osoby decyzyjne wyjechały. Ale ... co się odwlecze... Rano lecę w Dolomity, ale po powrocie wrócę do tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 24 Sierpień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 24 Sierpień 2009 Rano lecę w Dolomity, ale po południu wrócę ... ... mała manipulacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 24 Sierpień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 24 Sierpień 2009 Dolomity Sportowa Dolina ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 25 Sierpień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 25 Sierpień 2009 Dolomity Sportowa Dolina ?? ... mam nadzieje ze mi sie nie oberwie za moj zarcik, ale czasem nie moge sie powstrzymac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
żółw Napisano 6 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 6 Wrzesień 2009 od zaprzyjaznionego dystrybutora energiapury i Blossom slyszalem ze maja w planach sprzedaz komperdela juz w tym sezonie - www.slsport.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakaJaKama Napisano 15 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 15 Wrzesień 2009 wiadomo coś już może o tej wyprzedaży Komperdella?? Jak coś to ja też się chętnie dołączę do zamówienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 15 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2009 wiadomo coś już może o tej wyprzedaży Komperdella?? Jak coś to ja też się chętnie dołączę do zamówienia ... zdechło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 15 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2009 ... zdechło Zdechło, bo nie ma z kim rozmawiać ... u dystrybutora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 15 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2009 No bo nie ma dystrybutora:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi