marcinn Napisano 14 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2012 Kiedyś troszku wędkowałem,teraz zostały kije Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 14 Kwiecień 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2012 Kiedyś troszku wędkowałem,teraz zostały kije To czas je wykorzystać! :wink: Do dzieła! : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 14 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2012 Postaram się cóś ustrzelić :stupid::wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 15 Kwiecień 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2012 Będziesz strzelał do ryb? :eek: Może lepiej zmontuj spławiczek... :wink: :tongue: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ziom10 Napisano 17 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwiecień 2012 kilka jazików oszukanych o świcie - Odra :wink: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 18 Kwiecień 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwiecień 2012 Też rozpocząłem sezon,ale bez sukcesów. :redface: Najwidoczniej nie lubią kukurydzy.Ale jajważniejsze,że sezon rozpoczęty!No i Wisła: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 18 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwiecień 2012 A gdzie to ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 18 Kwiecień 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwiecień 2012 Kawałek za zaporą w Goczałkowicach,jakiś może kilometr. :smile: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 18 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwiecień 2012 W wekend moze uda mi sie poblystkowac,jak cos ustrzele to sie nieskromnie pochwale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 25 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień 2012 Wędkowanie to bardzo niebezpieczny sport, wczoraj wędkarz wyciągnął z Warty krokodyla:eek: http://www.rmf24.pl/fakty/polska/news-krokodyl-wylowiony-z-warty-zobacz-zdjecia,nId,601776 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latamito Napisano 25 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień 2012 A ja w tym roku na Wartę chcę się nastawić...chyba trzeba zmienić przynętę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 25 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień 2012 A ja w tym roku na Wartę chcę się nastawić...chyba trzeba zmienić przynętę No, Marboru możesz na haczyk zapiąć i zarzucić, on też para się tym hobby, więc zabawicie się razem:biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latamito Napisano 25 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień 2012 (edytowane) http://www.rmf24.pl/news-ktos-podrzucil-krokodyla-przed-brame-warszawskiego-zoo,nId,357828 kolejny artykuł, szczególnie pierwsze zdanie ,też jest dobre :) Gustaw haha Edytowane 25 Kwiecień 2012 przez latamito :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 25 Kwiecień 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień 2012 Mnie najbardziej spodobało się to: To nie koniec przygód w warszawskim ogrodzie zoologicznym - dziś trafił tam też młody wąż boa. Został znaleziony w Parku Praskim blisko zoo. Leżał zwinięty w porzuconej damskiej torebce. Niespodzianka dla "poszukiwaczy skarbów"... :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zzocha Napisano 28 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwiecień 2012 A to moje dzisiejsze rozpoczęcie sezonu wszystkie rybki oczywiście wróciły do wody 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 28 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwiecień 2012 Nie chce mi sie liczyć,gdzieś to upolował : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 28 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwiecień 2012 Nie chce mi sie liczyć,gdzieś to upolował : W Tesco Extra, widziałem na bilbordzie że promocja jest:biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 30 Kwiecień 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwiecień 2012 Wreszcie i ja coś tam złowiłem... :smile: I trochę widoków: :applause: :biggrin: :stupid: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zzocha Napisano 1 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 1 Maj 2012 No Johny zaszalałeś:laughing: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zzocha Napisano 1 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 1 Maj 2012 pierwsze liny w tym roku ale to dopiero początek i napewno nie z TESCO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 1 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 1 Maj 2012 Ta zgadza sie nie z Tesko,na linki widzialem promocje w Biedronce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 1 Maj 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Maj 2012 No Johny zaszalałeś:laughing: [ATTACH=CONFIG]7181[/ATTACH] pierwsze liny w tym roku ale to dopiero początek i napewno nie z TESCO Eeee,to pewnie na prywatnych stawach... :tongue: Gdybyś tyle ryb złowił przez cały rok na jeziorze Żywieckim,to z pewnością mógłbyś to uznać za sukces! Niestety z rybą jest tu bardzo krucho,wędkarze już nazywają je jezioro martwe... :sorrow: Z roku na rok ubywa też wędkarzy z koła,w moim było blisko 3000 członków,obecnie jest może 700 osób.Rocznie ubywa ok. 100 osób! Dziś siedziałem cały dzień i ani dzióbnięcia nie zanotowałem.Myślałem,że może ze mnie taki wędkarz,ale wszyscy mieli puste siatki i tylko narzekają... :sorrow: A dziś trochę postraszyło... I świat widziany okiem kołowrotka... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ziom10 Napisano 2 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 2 Maj 2012 Gratuluje ładnych rybek Panowie, szkoda, że penwnie nei wróciły do wody, jak wróciły to szkoda, że tak sponiewierane w piachu, ale..... U mnie odrzańska rapa ok 70 cm 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ziom10 Napisano 4 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2012 życiówka 80 + Szacunek takim rybom się należy :happy: 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 5 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2012 Wczoraj udało się powędkować 40 minut przed burzą i Deszczem. Miejsce - niedawno zagospodarowana glinianka Kolegi. Bardzo delikatne branie..płociowe i po długiej zabawie jest :happy: Karp ok 5-6kg. Wędka pikerek, żyłka główna 0,20 na przyponie 0,12. Przynęta dwa białe robaki, zanęta - truskawkowa, gruba. Po szybkich kilku zdjęciach rybka wróciła w doskonałej kondycji do wody: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi