Misal Napisano 1 Sierpień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 1 Sierpień 2009 Sezon się zbliża, mam więc pytanie. Jakie macie doświadczenie, jeśli chodzi o jazdę w okularach optycznych i goglach. W zeszłym sezonie trochę się męczyłem, z potniejącymi okularami pod goglami, szczególnie przy mglistej pogodzie. Czy są znane jakieś patenty, typu optyka wmontowywana w szybkę od gogli ? Jeśli było już o tym na forum to sorry, ale jestem za leniwiec żeby szukać pzdr misal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 1 Sierpień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 1 Sierpień 2009 Jeśli było już o tym na forum to sorry, ale jestem za leniwiec żeby szukać Było... było..., ja tam młody jestem i jeszcze dobrze widzę, ale starszyzna;) już uczestniczyła w dyskusji na ten temat tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 1 Sierpień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Sierpień 2009 Było... było..., ja tam młody jestem i jeszcze dobrze widzę, ale starszyzna;) już uczestniczyła w dyskusji na ten temat tutaj Poczekamy, poczekamy a i Ty to okularków dorośniesz pzdr misal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski@interia.pl Napisano 2 Sierpień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 2 Sierpień 2009 Re Wszystkie wynalazki niestety parują,choc gogle z wkładkami korekcyjnymi, jakie są np. na Allegro,są wygodniejsze w użyciu.Najlepszy dowód,że Uvex wprowadził dla ludzi potrzebujacych korekcji model z wentylatorem napędzanym baterią.Praw termodynamiki sie nie da oszukać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alfredoo Napisano 2 Sierpień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 2 Sierpień 2009 re Wszystkie wynalazki niestety parują... Praw termodynamiki sie nie da oszukać... Rozmawialismy, pokazywales tez swoje patenty, niestety jak w cytacie. Zdecdowalem sie na szkla kontaktowe i mysle, ze do zimy opanuje ich brrrr bezproblemowe zakladanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loviisa-chan Napisano 2 Sierpień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 2 Sierpień 2009 Soczewki są najlepsze, chociaż mi oczy wysuszają, i nawet tzw 'sztuczne łzy' niewiele pomagają, no ale trudno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 3 Sierpień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 3 Sierpień 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi