Narty - skionline.pl
Skocz do zawartości

Warunki narciarskie 09/10

JC

Rekomendowane odpowiedzi

Czyżby miało się sprawdzić jak co roku ? :D

Nie wybiera się ktoś w Wielką Sobotę w okolice Rusina ?

Możliwe,że się pojawię,ale przyjeżdża do mnie Szwagier(przyszły),więc jeszcze nie wiem.Dam znać w piątek wieczorem. :)

Mądry chłopczyk, szybko się uczy:):

Hmmm... Zwykle to młodzi uczą się od starszych... :rolleyes:

Branie złych przykładów od młodzieży to nie najlepszy pomysł,a w przypadku osoby,cieszącej się dobrą reputacją,to już co najmniej dziwi... :eek:

Edytowane przez johnny_narciarz
  • Like 2

Czy jest opcja odwrotna do Thanks'a :confused:

Już nie pamiętam co to się kiedyś robiło z posłańcami przynoszącymi złe wieści :rolleyes:

pzdr

misal

Posłańcy są nietykalni;)Lepiej skupić,śię nad warunkami obecnymi,a nie nad zlymi wieściami;)Sam widząc,to jakie warunki śniegowe panują na Podhalu i w Tatrach śmiem twierdzić,że nartownie w Wielkanoc będzie tam trudnością i przygodą;):P

Hmmm... Zwykle to młodzi uczą się starszych... :rolleyes:

Branie złych przykładów od młodzieży to nie najlepszy pomysł,a w przypadku osoby,cieszącej się dobrą reputacją,to już co najmniej dziwi... :eek:

Och, ach - a gdzie kwiaty dla pokrzywdzonych ?? :D

A fe - te młode głuptasy, jak oni tak mogą, takie złe przykłady - czy to nie powinno by karalne :D to chyba taki bunt poznającego świat przeciw uznanym Autorytetom; hmmm może wybaczyć, to się nawrócą na jedynie słuszną drogę ogólnego uwielbienia :D

A be - ci zarażeni chorobą młodych, a tacy doświadczeni (dobra reputacja) :D gdzie się zagubili w swojej drodze życiowej, jeszcze można się pokajać, wszak ludzką rzeczą się mylić, a cechą tych Wielkich Autorytetów jest wybaczać :D

Posłańcy są nietykalni;)Lepiej skupić,śię nad warunkami obecnymi,a nie nad zlymi wieściami;)Sam widząc,to jakie warunki śniegowe panują na Podhalu i w Tatrach śmiem twierdzić,że nartownie w Wielkanoc będzie tam trudnością i przygodą;):P

W Spindlu przez tydzień pokrywa spadła prawie dwukrotnie :(

Teraz chłodno, będzie mały mrozik i śnieg, więc w piątkowe słońce powinno być jeszcze nartowanie udane.

Ale nd i pn chmury i raczej duże deszcze, szlag wie czy coś po nich jeszcze zostanie.

• Like 1

Och, ach - a gdzie kwiaty dla pokrzywdzonych ?? A fe - te młode głuptasy, jak oni tak mogą, takie złe przykłady - czy to nie powinno by karalne to chyba taki bunt poznającego świat przeciw uznanym Autorytetom; hmmm może wybaczyć, to się nawrócą na jedynie słuszną drogę ogólnego uwielbienia

A be - ci zarażeni chorobą młodych, a tacy doświadczeni (dobra reputacja) :D gdzie się zagubili w swojej drodze życiowej, jeszcze można się pokajać, wszak ludzką rzeczą się mylić, a cechą tych Wielkich Autorytetów jest wybaczać :D

Piotr znam Cię osobiście:rolleyes:chyba nie jest to do mnie .Już dawno pisałem na tym forum,że nie jest dla mnie ważne posiadanie wystarczającej ilości kwadracików,czy postów .Nie określam się za Idolami ,oczywiście lepiej oceniać człowieka,jak się go zna osobiście i jego poczyniania:p,poprzez internet nie jesteśmy w stanie stwierdzić czy powierzamy Nasze zaufanie odpowiedniej osobie.Znam Ciebie,znam Michała i zam Sławka:pAle widzę,ze problem relacji pewnych osób zaczął się o wiele wcześniej:pJak zawsze informowałem,że nie można podzielić forum na oddanych kilku "autorytetom",tak dalej krzyczę: Nie boję się stwierdzić,że jeden z Moderatorów od pewnego czasu-/a wątku wywiadu/zrobił się zamknięty w stosunku do userów,do których wcześniej przejawiał sympatię Ja też w tym okresie wybrałem narty w Zakopcu,a nie w Kaprun-gdzie temat był uzgodniony w lutym ,miało być "Wielkie Spotkanie" i było .Zawsze jestem sobą,bo jestem już starym gościem i nie potrzebuję adoracji,ale liczę na innych Userów,żeby podchodzili do Forum w bardziej wyluzowany sposób,a nie żeby się dowartościować ,czy czuć potrzebnymi .Wszystkich Userów na tym Forum cenię i szanuję,nawet jeśli pewne sprawy widzimy inaczej:p,ale to jest społeczność kochająca narciarstwo,a nie pewną opcję polityczną czy ideologię:PŻyczę zadumy przed najważniejszym Świętem i zrozumienia, wybaczenia i miłości/nie koniecznie oralnej;):D/

Pozdr.Lewy

• Like 6

Piotr znam Cię osobiście

Ja Ciebie również i też mnie to cieszy :)

chyba nie jest to do mnie

Oczywiście Darek, że nie do Ciebie

Widzisz - ja też mam odczucia "moderatorskie", a do tego "kółka wzajemnej adoracji", ale trochę inne :cool:

I skoro mamy się skupić na miłości (nie oralnej i nie analnej) ;):D to niech wystarczy.

Pozdr. i najlepszego :)

• Like 1

Widzisz - ja też mam odczucia "moderatorskie", a do tego "kółka wzajemnej adoracji", ale trochę inne :cool:

I :)

Moderatorów musimy szanować,a nie z nimi walczyć,ale moderatorzy powinni szanować Userów i dbać o zainteresowaniem Forum,nie tylko z powodu pseudoagresji;):P

Mam nadzieję,że kolejne spotkania w większym kręgu bedą normalnością,niezależnie od Naszych poglądów;):D

PS.Chłopy wyluzujmy:D,najlepiej się spotkać, pogadać,wypić browara,wykonać parę skrętów na nartach,niż się gnębić'Czerwońcami" i tworzeniem nieformalnych grup adoracji:rolleyes::P

• Like 4

u mnie zaczął lać deszcz,a godzinę temu umyłem furmankę:mad:

u mnie leje od rana:-)

a co do całej sytuacji to powiem wam tak:D moze niektorzy mają kryzys wieku średniego i są zakompleksieni i muszą się dowartościowywać ( ok niech tak robia) tylko nie na forum:-) soczek lewy dzon i reszta KONCZMY TEGO BOGATEGO OFF TOPA zanim zacznie się tu wojna wyszlo wiosenne przesilenie i wszystkich widze guma w majtach uwiera:D

takze ja od siebie mowie PAX panowie i spokoj mi tu :)

• Like 3

u mnie zaczął lać deszcz,a godzinę temu umyłem furmankę:mad:

A my mamy samochody brudne "zawsze" :mad:

Mam 500 metrów dojazdówki szutrowej.

Jak leje to jest błoto/kałuże i wóz także.

Jak jest sucho to się kurzy jak szlag i wóz także.

Ciężko błysnąć metalikiem :D

Parę dni mnie na Forum nie było i...

...i wracam - a tu ZONK.

Zamiast o warunkach...

Ponieważ jestem na Skionline Nowy...to niezbyt fajnie jest czytać posty takie jak poniżej :confused:

Dziwi mnie tylko to, że Dorośli Faceci - zajmują się utarczkami, pewnie podobnymi do tych, które na codzień w Szkole, Przedszkolu przeżywają codziennie Dzieci.

Wstyd.:o

Tym bardziej Wstyd, że Forum Skionline postrzegane jest jako to Dojrzałe :)

Z nadzieją, z obawą piszę powyższe słowa.

Z nadzieją, że Forum pozwoli mi w przyszłości poznać Was "Starych" Forumowiczów w Realu - Was wielu (tak jak Hucu Marka)...

Z obawą o to, że będą "ofiary" tej :confused::confused::confused:wojny...?...które opuszczą Forum... nie będą pisać ciekawych i mądrych merytorycznie postów - i to będzie niezbyt fajne :(

Ucierpią w efekcie wszyscy...

Mam nadzieję, że ^^^ scenariusz się nie ziści:)...

...a "wiosenne przygnębienie Narciarza" minie i wspólnie doczekamy kolejnych pierwszych opadów.

Korzystając z okazji...

...w tym miejscu chciałbym Wszystkim z okazji Świąt życzyć wiele Miłości, Zrozumienia, Przyjaźni, Zdrowia...

...oraz przyszłego Sezonu conajmniej tak dobrego jak ten, który właśnie mija.

--------------------------------------------------------------------------

Ponieważ wątek ten jest o warunkach...

...to w świętokrzyskim;) jest już dawno po sezonie... a dzisiaj Świeci wspaniałe Słońce, temperatura +16 i rośnie.

pozdrawiam

marboru

• Like 5