lokiec3 Napisano 26 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipiec 2009 Panie i Panowie. Pomimo, że w profilu tego użytkownika nie ma daty urodzin i w kalendarzu też brak. Ja pamiętam, że były takie informacje i życzenia urodzinowe złożyłem. A teraz składam je poprzez forum. Wszystkiego naj, naj, i 100 dni w sezonie na nartach. A zapominalscy niech sobie główkują o kogo chodzi i nadrabiają zaniedbanie i to szybko. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 26 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipiec 2009 No dobra - DZIEKI za zyczenia A tak na powaznie, to tez sie przylaczam do zyczen urodzinowych i przy okazji zycze jak najwiecej dni na nartach - tych zimowych, jak i wodnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 26 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipiec 2009 Panie i Panowie. Pomimo, że w profilu tego użytkownika nie ma daty urodzin i w kalendarzu też brak. Ja pamiętam, że były takie informacje i życzenia urodzinowe złożyłem... A nie wpadłeś na to że skoro były a ich nie ma to... I że może warto by to uszanować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 27 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec 2009 Ja również się dołączam do życzeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 27 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec 2009 No kto to może być ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pax53 Napisano 27 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec 2009 zupełnie nie mam pojęcia:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 27 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec 2009 A ja wiem... ... ale nie powiem:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 27 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec 2009 dolaczam sie w ciemno :) moze to JC ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARI Napisano 27 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec 2009 idąc tym śladem (w ciemno - JC :) ) życzę wielu śnieżnych dni na nartach i cały czas uśmiechu na twarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 27 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec 2009 A ja wiem... ... ale nie powiem:D Ja wiem, że Sławek wie, a Sławek wie, że ja wiem, więc tą drogą z 24 godzinnym opóźnieniem Wszystkiego Najlepszego Drogiemu Jubilatowi/Drogiej Jubilatce misal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 27 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec 2009 idąc tym śladem (w ciemno - JC :) ) życzę wielu śnieżnych dni na nartach i cały czas uśmiechu na twarzy dolaczam sie w ciemno :) moze to JC ? :D Chłopaki ja rozumiem że ktoś może nie mieć zdolności do działań operacyjno-dochodzeniowych, z całym szacunkiem do błyskotliwości waszych umysłów, ale bez przesady:rolleyes:: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 27 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec 2009 Chyba wiem o kogo chodzi,więc również wszystkiego najlepszego,śniegu,przede wszystkim śniegu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 27 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec 2009 Braku kolejnych kontuzji i wyleczenia starych A co reszta to "nasze" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 27 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec 2009 Wszystkiego Najlepszego z okazji 18-tych urodzin:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 28 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipiec 2009 (edytowane) :D Chłopaki ja rozumiem że ktoś może nie mieć zdolności do działań operacyjno-dochodzeniowych, z całym szacunkiem do błyskotliwości waszych umysłów, ale bez przesady:rolleyes:: ... no to w takim razie wszystkiego najlepszego ...... Wróżko :) Edytowane 28 Lipiec 2009 przez jarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SKIer Napisano 28 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipiec 2009 Ja się również dołączę, co prawda trochę spóźniony ale życzenia szczere i oczywiście narciarskie Nie ma to jak kolejna 18-stka Pozdrawiam Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 28 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipiec 2009 Dziękuję za wszystkie życzonka, a szczególnie za niezawodną pamięć Lokcia i wątek owiany tajemnicą Cmok! PS. W moim wieku nie powinno się już chyba obchodzić urodzin:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 28 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipiec 2009 PS. W moim wieku nie powinno się już chyba obchodzić urodzin:D:D:D Wszyscy mamy ten sam wiek - XXI misal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loviisa-chan Napisano 28 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipiec 2009 Spóźnione ale szczere życzenia ode mnie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi