aklim Napisano 23 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Lipiec 2009 a człowiek w pracy męczy się okrutnie:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 23 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Lipiec 2009 a człowiek w pracy męczy się okrutnie:mad: Przed chwilą jechałem przez miasto i termometr pokazał 38 C :eek: Śnieguuuuuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 23 Lipiec 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Lipiec 2009 u mnie w biurze jest teraz 30C :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 23 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Lipiec 2009 a człowiek w pracy męczy się okrutnie:mad: ... pomysl jak czlowiek sie meczy w pracy jak jest zimno i snieg za oknem, to dopiero meka:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregre0 Napisano 23 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Lipiec 2009 ... pomysl jak czlowiek sie meczy w pracy jak jest zimno i snieg za oknem, to dopiero meka:p Wtedy to przynajmniej jest jakaś nadzieja - wieczorkiem lub w sobotę. A teraz to nawet nadzieja umiera (z gorąca). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 23 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Lipiec 2009 u mnie w biurze jest teraz 30C :eek: Kiedys mialem podobnie, mordega. Teraz na szczescie klima w pokoju sobie szumi. Ale za to nie mam okna na swiat :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pax53 Napisano 23 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Lipiec 2009 panowie...w końcu to lato i niech grzeje....a na ulicy jakie fajne widoki:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 23 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Lipiec 2009 panowie...w końcu to lato i niech grzeje....a na ulicy jakie fajne widoki:D:D:D Esencja, esencja........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 23 Lipiec 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Lipiec 2009 ... pomysl jak czlowiek sie meczy w pracy jak jest zimno i snieg za oknem, to dopiero meka:p to też jest trudne;) ale wtedy to przynajmniej cały czas kombinuję jak tu wyrwać się na narty:D Esencja, esencja........ :p:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 23 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Lipiec 2009 panowie...w końcu to lato i niech grzeje....a na ulicy jakie fajne widoki:D:D:D a jakie zapachy w autobusie ! esencja, esencja ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 23 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Lipiec 2009 a jakie zapachy w autobusie ! esencja, esencja ... Takie tandetne dezodoranty teraz produkują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 23 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Lipiec 2009 a jakie zapachy w autobusie ! esencja, esencja ... :D:D Też się dzisiaj "gotowałem" w robocie. Dla pocieszenia dodam,że zapewne popada tylko w sobotę i niedzielę... :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 24 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2009 Tos mnie pocieszyl Pozdrywalo mi wczoraj wieczor linie wysokiego napiecia, ot taki maly huraganik. Pradu nie ma, wody nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 24 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2009 Tos mnie pocieszyl Pozdrywalo mi wczoraj wieczor linie wysokiego napiecia, ot taki maly huraganik. Pradu nie ma, wody nie ma Śniegu nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loviisa-chan Napisano 24 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2009 No, ale masakra, wczoraj było 34 st, cały dzień miałam wrażenie, że zaraz zemdleję panowie...w końcu to lato i niech grzeje....a na ulicy jakie fajne widoki:D:D:D Zgadzam się, te męskie nagie torsy i opięte tyłeczki tu i ówdzie... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pax53 Napisano 24 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2009 :D....no tak,ale ten tego...niech Ci będzie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loviisa-chan Napisano 24 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2009 haha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 24 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2009 Zgadzam się, te męskie nagie torsy i opięte tyłeczki tu i ówdzie... :D Jakze wyzwolone, z naturalnymi i nieskrywanymi potrzebami dziewcze. Miodzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loviisa-chan Napisano 24 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2009 No wiesz Co taki zdziwiony, ja też jestem wzrokowcem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 24 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2009 Nie tyle zdziwiony co "zadowolony" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 24 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2009 Zgadzam się, te męskie nagie torsy i opięte tyłeczki tu i ówdzie... :D A ja myślałem, że u facetów to liczy się bogate wnętrze i styl jazdy na nartach Ewka, Ewka pamiętasz ? :rolleyes: pzdr misal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loviisa-chan Napisano 25 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 25 Lipiec 2009 Hehe, luzik, pewnie że się liczy Tylko jak Wy tak o laskach, to ja też o facetach :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 25 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 25 Lipiec 2009 Cytat(niektórzy pewne wiedzą o kogo chodzi):"W życiu nie liczą się tylko piękne ciało i muskuły... ważne jest także fryz":D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pax53 Napisano 25 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 25 Lipiec 2009 ba.....podstawa to irokez i stringi:p:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi