Loviisa-chan Napisano 20 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Lipiec 2009 Dzięki, ale może jednak następnym razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 21 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 21 Lipiec 2009 Nie będzie mnie... Ważne sprawy rodzinne jednak nie pozwolą mi przybyć na jutrzejsze spotkanie... ------------------------------ Misial w poniedziałek wraca z Budapesztu i jestem już z nim wstępnie umówiony mniej więcej o tej samej porze i w tym samym miejscu(Rogata), więc jak ktoś by nie dał rady jutro, to zapraszamy w Poniedziałek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 21 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 21 Lipiec 2009 Dzięki, ale może jednak następnym razem Misial w poniedziałek wraca z Budapesztu i jestem już z nim wstępnie umówiony mniej więcej o tej samej porze i w tym samym miejscu(Rogata), więc jak ktoś by nie dał rady jutro, to zapraszamy w Poniedziałek No więc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loviisa-chan Napisano 21 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 21 Lipiec 2009 Kusiciel Tak się składa, że w poniedziałek przyjeżdża do mnie gość na cały tydzień, więc to od niej zależy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 21 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 21 Lipiec 2009 Ja bym wpadła bo mam godzinkę pociągiem ale do samych mężczyzn to tak dziwnie A sami mężczyźni do jednej kobiety ......to nie dziwne czasami. Jednak tak było i było nie źle i normalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 21 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 21 Lipiec 2009 (edytowane) Widzę,że nam się nieco uszczupliła ekipa ,miałem nadzieję,że jak dziś spojrzę,to zobaczę wpisy kolejnych chętnych,ale cóż - życie. Loviisa,może jeszcze przemyśl to?Pociągiem możesz dojechać nawet pod samą "Rogatą" i to bez przesiadek! Oto dwie propozycje: Tychy,odjazd: 11.42 Przyjazd,Bielsko-Biała Leszczyny: 12.43 Tychy,odjazd: 12.42 Przyjazd,Bielsko-Biała Leszczyny: 13.39 Więcej szczegółów znajdziesz tutaj Po wyjściu z pociągu kierujesz się na mały strumyczek(płynie pod tą stacyjką) i dalej drogą ok.200m w kierunku w którym płynie strumyczek.Dochodzisz do głównej drogi(zakręt),po drugiej stronie,lekko po prawej widać już karczmę "Rogatą". Jak coś,to zapewne nie braknie chętnych,żeby wyjść po Ciebie... PS.Tylko nie ufaj nadmiernie w punktualność PKP... Edytowane 21 Lipiec 2009 przez johnny_narciarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loviisa-chan Napisano 21 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 21 Lipiec 2009 Dzięki za namiary Jeszcze się zastanowię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 21 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 21 Lipiec 2009 Dzięki za namiary Jeszcze się zastanowię No oczywiście, tym bardziej że masz czas do poniedziałku:) Loviisa,może jeszcze przemyśl to?Pociągiem możesz dojechać nawet pod samą "Rogatą" i to bez przesiadek! :eek: Johnny, chyba nie wiesz co mówisz, z stacji BB Leszczyny to dobry kilometr do Rogatej, wiem bo mieszkałem 8 lat na Kolejowej, 100 m od stacji BB Leszczyny. A kilometr to nie jest dystans który może pokonać 'z buta" człowiek:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 21 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 21 Lipiec 2009 (edytowane) :eek: Johnny, chyba nie wiesz co mówisz, z stacji BB Leszczyny to dobry kilometr do Rogatej, wiem bo mieszkałem 8 lat na Kolejowej, 100 m od stacji BB Leszczyny. A kilometr to nie jest dystans który może pokonać 'z buta" człowiek:D Kilometr to przesadziłeś! Dokładnie to jest pomiędzy 300 - 400 metrów,w zależności z którego wagonu wysiądziesz.Pokonywałem ten odcinek bardzo często,tak więc wiem o czym mówię. Więcej szczegółów można znaleźć tutaj Edytowane 21 Lipiec 2009 przez johnny_narciarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 22 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 22 Lipiec 2009 może mi się uda dojechać , chociaż dzień i pora troche "ciężka" dla mnie no i się nie uda:( pozostaje mi tylko pozdrowić wszystkich uczestników spotkania w "Rogatej" oraz życzyć im owocnego obradowania:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 22 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 22 Lipiec 2009 no i się nie uda:( pozostaje mi tylko pozdrowić wszystkich uczestników spotkania w "Rogatej" oraz życzyć im owocnego obradowania:) Jak tak dalej pójdzie to nie będzie kogo pozdrowić ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 22 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 22 Lipiec 2009 Misial w poniedziałek wraca z Budapesztu i jestem już z nim wstępnie umówiony mniej więcej o tej samej porze i w tym samym miejscu(Rogata), więc jak ktoś by nie dał rady jutro, to zapraszamy w Poniedziałek Jak nie tym to następnym razem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 22 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 22 Lipiec 2009 Ja tam będę! I nawet jak nikt nie przyjedzie Zabiorę laptopa więc zanim mi się bateria rozładuje, będzie relacja prawie online Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 22 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 22 Lipiec 2009 Ja tam będę! I nawet jak nikt nie przyjedzie No tak źle nie będzie! Spokojnie czekam na telefon od Michała,pewnie dotrze do B-B ok. 13.00. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 22 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 22 Lipiec 2009 (edytowane) Live z Rogatej 14:02 Zapoznajemy się. To oni! 14:01 Dotarł Cysorz 13:59 Ktoś dotarł i wita się z tym z boku ... pada ... na avatarze inaczej wyglądasz! No faktycznie wszyscy inaczej wyglądają biorąc pod uwagę, że siedzę obok i mnie nie rozpoznali ) 13:54 Z boku siedzi dwóch gości ... to chyba nasi? 13:51 Jestem na miejscu! Sam ... Edytowane 22 Lipiec 2009 przez JC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 22 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 22 Lipiec 2009 No to teraz dialogi tu umieść a wszyscy poczujemy się jakbysmy tam byli z Wami:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 22 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 22 Lipiec 2009 (edytowane) 15:02 No ... rozmawiamy o nartach nareszcie 14:51 Pstryknąłem kilka fotek ... 14:50 przynieśli jedzenie, więc rozmowa zaczęła się kleić! Było o trasie na Węgry, starych nartach, avatarach ... i o czymś o czym nie mogę napisać Jest sympatycznie, miło i wesoło Edytowane 22 Lipiec 2009 przez JC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 22 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 22 Lipiec 2009 Pozdrowienia dla wszystkich. I oby jak najwiecej o nartach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 22 Lipiec 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Lipiec 2009 15:30 Koniec spotkania Pora jechac dalej. W realu równie symaptyczne towarzystwo :D Pierwszy raz się spotkałem. Dzięki za miły lunch. Jedzenie też bardzo sympatyczne. Zamelduję się z Pesztu. pzdr misal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 22 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 22 Lipiec 2009 W realu równie symaptyczne towarzystwo :D Pierwszy raz się spotkałem. Dzięki za miły lunch. Jedzenie też bardzo sympatyczne. To samo mogę powiedzieć! Również było to moje pierwsze spotkanie. Wpadam do Rogatej,rozglądam się,ale nikogo nie kojarzę... Zamawiam sobie picie,bo ostro grzeje,wychodzę,patrzę - siedzi dwóch gości,jeden jakby pasował do zdjęcia.Podchodzę,pytam czy panowie ze skionline,ale niestety nie. Za to stolik dalej słyszę "tutaj"!Znalazłem Mitka i już zrobiło się przyjemnie. Rozmawiamy a tu wpada Misal,bez kłopotu się rozpoznajemy.Zaczynamy dyskusję,tymczasem dwa metry od Nas siedzi JC z Figo... Lukanie,podsłuchiwanie i się znaleźliśmy!No i jeszcze Marcin się znalazł! Bardzo mi miło było Was poznać!Oby częściej takie spotkania! Tym,którzy mogli wpaść,ale się wahali,powiem,że takie spotkanie jest jeszcze fajniejsze niż na samym forum!Macie czego żałować! PS.Dzięki za pozdrowienia! Teraz czas na krótki spacerek... 10km... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 22 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 22 Lipiec 2009 (edytowane) :eek:Tak było,tak było. Wszystko zostało napisane więc ja nie będę się powtarzał. Miło było i tyle. Ale nie było opisane jak poznałem wszystkich prócz "Johnego". Dyskusja zeszła na temat frekwencji forumowiczów na różnych spotkaniach. I stwierdziłem,że Johny miał przecież być a go nie ma.A tu zonk :eek: Johny i ja przedzieleni byliśmy osobą Mitka. Edytowane 22 Lipiec 2009 przez MB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 22 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 22 Lipiec 2009 :eek:Tak było,tak było. Wszystko zostało napisane więc ja nie będę się powtarzał. Miło było i tyle. Ale nie było opisane jak poznałem wszystkich prócz "Johnego". Dyskusja zeszła na temat frekwencji forumowiczów na różnych spotkaniach. I stwierdziłem,że Johny miał przecież być a go nie ma.A tu zonk :eek: Johny i ja przedzieleni byliśmy osobą Mitka. a jż był prawie czas żeby się zbierać :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 22 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 22 Lipiec 2009 I stwierdziłem,że Johny miał przecież być a go nie ma.A tu zonk :eek: Johny i ja przedzieleni byliśmy osobą Mitka. To tak jak ja przez dłuższy czas nie wiedziałem,że obok Ciebie siedzi Marcin... Jest co wspominać! a jż był prawie czas żeby się zbierać :D Aż żal!Prawie się rozkręciło... Jak dam radę,to pojawię się w poniedziałek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 23 Lipiec 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Lipiec 2009 Strzałeczka z Budapestu. Dotarliśmy tutaj około 9 wieczorem. Droga przez Brno i Bratysławę jest co prawda dłuższa o 200 km, ale cały czas (prawie) jedzie się luksusowym autobahnem. Figo w "Rogatej" to poszedł na łatwiznę i po prostu zadzwonił do mnie Mitek i Johnny poznali mnie i zaczęli machac :D Marcin to po prostu podszedł do stolika jak już dyskusja o nartach była w pełni. Jeszcze raz dzięki za miłe spotkanie. pzdr misal p.s. Rogata godna polecenia. Obiadzik był mniam, porcje prawdziwie austriackie misal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 23 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Lipiec 2009 ... a oprocz tego ze bylo fajnie to byly dyskutowane jakies konkrety? typu zawody albo jakies wspolne zakupy sprzetu po cenach hurtowych itd.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi