SB Napisano 25 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 25 Lipiec 2009 Halo halo, ale ja jeszcze niczego nie obiecywałam Mówiłam, że w poniedziałek przyjeżdża do mnie gość, jeszcze nie wiem o której, ale muszę jechać ją odebrać do Katowic, i jeśli to się zbiegnie czasowo no to.. No to o której mam być po Was w Katowicach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 25 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 25 Lipiec 2009 Nie no SB ... jak nie jedna to druga... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 25 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 25 Lipiec 2009 Dla łatwiejszego rozpoznania przesyłam zdjęcie z dzisiejszego Pit Lane Walk http://194.181.61.130/~misal/kasprowy/ski_hun01.jpg pzdr misal no ,no , baner robi wrażenie:) wygląda , jakby Skionline sponosorowało F1:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hucu Napisano 27 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec 2009 ... a oprocz tego ze bylo fajnie to byly dyskutowane jakies konkrety? typu zawody albo jakies wspolne zakupy sprzetu po cenach hurtowych itd.? no co Bobic ??? z tym sprzętem to Jarek dobrze kombinuje:D No sluchaj, kombinowac zawsze mozna No to ja wykombinowałem tak,ze faktycznie wszyscy powinniśmy się jakoś zjednoczyć i jezdzić w tym samym sprzęcie dostarczanym np. przez Bobica. Oczywiście za drobną oplatą.Ja tam pazerny nie jestem i za 1000pln za sezon + serwis na koszt producenta mogę jezdzić na rosikach albo dynastarach:D:D No to o której mam być po Was w Katowicach? O 1230 ląduje w K....rakowie.Zatem owocnych obrad.Chyba,że szybka zmiana planów i spotykamy sie U Wierzynka to może i Mysiek dotrze:D.Co prawda po Wierzynku raczej nartowania nie bedzie ale jakos damy rade. Ps.Robert dzialaj szybko,bo jeszcze ktoś może nas podkupić Ps2. Kończe,bo dostałem już drugie upomnienie od pieknej pani z lufthansy, anie chcę skonczyć jak Jan Maria :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 27 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec 2009 O 1230 ląduje w K....rakowie.Zatem owocnych obrad.Chyba,że szybka zmiana planów i spotykamy sie U Wierzynka to może i Mysiek dotrze:D.Co prawda po Wierzynku raczej nartowania nie bedzie ale jakos damy rade. Jeslio mnie chodzi, to zaproszenie z jedzeniem na horyzoncie zawsze mile widzine Natomiast co Wam muszę powiedzieć... oglądam auta od dwóch tygodni... i każde bite... masakra... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 27 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec 2009 Misal właśnie dzwonił że rusza dopiero z Pesztu więc w BB będzie około 17-18. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 27 Lipiec 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec 2009 Misal właśnie dzwonił że rusza dopiero z Pesztu więc w BB będzie około 17-18. A teraz misal pisze, że potwierdza wysoką jakość jadłodajni Rogata. SB nie taki groźny , przeżyłem . Jak Johnny wrzuci fotkę, to będzie dalsza część zgadywanki pzdr ze starej 15-tki (kierowcy wiedzą o czym piszę) misal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 27 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec 2009 A teraz misal pisze, że potwierdza wysoką jakość jadłodajni Rogata. SB nie taki groźny , przeżyłem . Jeszcze nie jadłeś najlepszego, np. "Wrota Piekieł":o - mniam Jeszcze napisz w jakim mieście marzy się mieszkać statystycznemu gorolowi z Warszawki:rolleyes:. A kto mówił że SB straszny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 27 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec 2009 (edytowane) No i znów było bardzo miło,SB nie taki straszny... Edytowane 1 Sierpień 2009 przez johnny_narciarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 27 Lipiec 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec 2009 Jeszcze napisz w jakim mieście marzy się mieszkać statystycznemu gorolowi z Warszawki:rolleyes:. Jak zobaczyłem obwodnicę B-B to zaczynam szukać działki w waszej okolicy Dzięki za "gorola" pzdr misal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 27 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec 2009 Jak zobaczyłem obwodnicę B-B to zaczynam szukać działki w waszej okolicy Co będzie za dwa lata,jak skończą drugą i to lepszą(ekspresówkę)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 31 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 31 Lipiec 2009 (edytowane) Spotkanie skionline.pl nr 3. Wyszedłem sobie z dziewczyną na spacerek,a tu niespodzianka!Spotkałem... no właśnie kogo?Ktoś zgadnie? Edytowane 1 Sierpień 2009 przez johnny_narciarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loviisa-chan Napisano 31 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 31 Lipiec 2009 A gdzież to w Bielsku takie zarąbiste trasy rolkowe występują ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 31 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 31 Lipiec 2009 A gdzież to w Bielsku takie zarąbiste trasy rolkowe występują ? Obok lotniska. Tak z tyłu... A kto na zdjęciu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 1 Sierpień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 1 Sierpień 2009 A gdzież to w Bielsku takie zarąbiste trasy rolkowe występują ? W Bielsku wszystko jest zarąbiste:), ot taki przywilej narodu wybranego:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 1 Sierpień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Sierpień 2009 (edytowane) ot taki przywilej narodu wybranego Podstawowy przywilej to 400 km bliżej w góry i nad morze (do którego można wejść - cyt. za JC - 27.07.2009 - Rogata) Ale za to mieszkańcy Polski Centralnej są bardziej zaprawieni w bojach na szosie i przeprawach przez koleiny. Po autobahnie to każdy potrafi :D A co z zagadką Johnnego ? Możliwości za dużo nie ma, ja tak nie mogłem schudnąć przez kilka dni pzdr misal Edytowane 1 Sierpień 2009 przez misalatomic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 1 Sierpień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 1 Sierpień 2009 Podstawowy przywilej to 400 km bliżej w góry i nad morze (do którego można wejść - cyt. za JC - 27.07.2009 - Rogata) Do każdego można wejść, ale do tego co "WY"(gorole z Wawy;)) macie bliżej to chyba za karę, albo jakieś ciężkie grzech, bo przecież nie z własnej i nieprzymuszonej woli:D. Ale za to mieszkańcy Polski Centralnej są bardziej zaprawieni w bojach na szosie i przeprawach przez koleiny. Po autobahnie to każdy potrafi :D No to też tłumaczy dlaczego w stronę Morza północnego- Bałtykiem też to nazywacie chętniej śmigacie - bo na drodze tak się zgrzejecie że potem trzeba się schłodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 1 Sierpień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 1 Sierpień 2009 Wyszedłem sobie z dziewczyną na spacerek,a tu niespodzianka!Spotkałem... no właśnie kogo?Ktoś zgadnie? ... jak zwykle poznaje po laptopie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 5 Sierpień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 5 Sierpień 2009 ... jak zwykle poznaje po laptopie ...no to wszystko jasne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi