Gość bobic Napisano 23 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Lipiec 2009 jakies wspolne zakupy sprzetu po cenach hurtowych itd.? :D Oj Jarek, pojechales Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 23 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Lipiec 2009 :D Oj Jarek, pojechales no co Bobic ??? z tym sprzętem to Jarek dobrze kombinuje:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 23 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Lipiec 2009 No sluchaj, kombinowac zawsze mozna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 23 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Lipiec 2009 :D Oj Jarek, pojechales ... no wlasnie Bobic kiedy wreszcie zrobisz jakas promocje sprzetu dla forumowiczow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 23 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Lipiec 2009 Cześć Dzieki za spotkanie. Po raz kolejny się potwierdziło że narciarze to po prostu fajni ludzie. Najlepsze jest że dopiero po spotkaniu, juz w samochodzie zorientowałen sie że przecież z Marcinem juz sie wczesniej poznaliśmy. Nikt nie napisałe że Marcin i Michłą byli z ekipami, które pozdrawiam niniejszym. Jeszcze raz dzięki. PS Przed spotkaniem podjechałem do Szczyrku i zerknąłem na Bieńkulę - ale śniegu nie ma:confused: Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 23 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Lipiec 2009 Przed spotkaniem podjechałem do Szczyrku i zerknąłem na Bieńkulę - ale śniegu nie ma:confused: a miał być ? Fajnie kurcze. Lubię oglądać wszystkich zimą na nartach, jak ekipa urywa się z góry i prują na dół - od razu wiadomo co to za mafia ; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 23 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Lipiec 2009 Zdjęcie ze spotkania A tak wyglądaliśmy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 23 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Lipiec 2009 A tak wyglądaliśmy: ... teraz tylko zgadnac kto jest kto??? moje typy sa nastepujace: puste krzesło - JC (poznalem po laptopie) z lewej Marcin czarna koszulka Figo Mitek (zolta koszulka) z prawej w kamizelce chyba Misal dalej poddaje sie :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 23 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Lipiec 2009 ... teraz tylko zgadnac kto jest kto??? moje typy sa nastepujace: puste krzesło - JC (poznalem po laptopie) z lewej Marcin czarna koszulka Figo Mitek (zolta koszulka) z prawej w kamizelce chyba Misal dalej poddaje sie :eek: Prawie! Jedną osobę pomyliłeś, a jedną opuściłeś . Próbuj dalej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 23 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Lipiec 2009 Prawie! Jedną osobę pomyliłeś, a jedną opuściłeś . Próbuj dalej! opuscilem bo nie mam pojecia..., moze Johnny na wprost za laptopem ... a moze z lewej plecami to Raceman reszta siedzi za daleko, mam slaby wzrok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 23 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Lipiec 2009 opuscilem bo nie mam pojecia..., moze Johnny na wprost za laptopem ... a moze z lewej plecami to Raceman reszta siedzi za daleko, mam slaby wzrok Druga podpowiedź: Napisał Figo I stwierdziłem,że Johny miał przecież być a go nie ma.A tu zonk :eek: Johny i ja przedzieleni byliśmy osobą Mitka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 23 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Lipiec 2009 Druga podpowiedź: To ja spróbuję, uprzedzam że nie konsultowałem tego z Figo: Jadąc w koło zgodnie z ruchem wskazówek zegara i zaczynając od JC w czapce niewidce: Więc puste krzesło JC, dalej Marcin, następnie Figo, potem, Mitek, Johnny, następnie 2 Młodych z których jeden to zapewne syn Misiala, ale nie wiem który, ani nie wiem kim może być 2 młody i pętle zamyka Misial - tera musi być dobrze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 23 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Lipiec 2009 To ja spróbuję, uprzedzam że nie konsultowałem tego z Figo: Jadąc w koło zgodnie z ruchem wskazówek zegara i zaczynając od JC w czapce niewidce: Więc puste krzesło JC, dalej Marcin, następnie Figo, potem, Mitek, Johnny, następnie 2 Młodych z których jeden to zapewne syn Misiala, ale nie wiem który, ani nie wiem kim może być 2 młody i pętle zamyka Misial - tera musi być dobrze:) Brawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 23 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Lipiec 2009 Brawo Nie widzę żony Misiala która jak się mi wydaje miała jechać z nim, no ale to nie dziwi, 100 m przez las i Gemini Park wita:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 23 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Lipiec 2009 a może z narzeczoną Johnnego ( też miała być ) poszły poprawić makijaż? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 23 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Lipiec 2009 Strzałeczka z Budapestu. Figo w "Rogatej" to poszedł na łatwiznę i po prostu zadzwonił do mnie misal Jak zawsze zresztą ,jak tylko się da idę na łatwiznę. W sobotę przed południem będę śmigał koło Hungaroringu to sobie pomachamy,choćby w myślach.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 23 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Lipiec 2009 Nie widzę żony Misiala która jak się mi wydaje miała jechać z nim, no ale to nie dziwi, 100 m przez las i Gemini Park wita:D a może z narzeczoną Johnnego ( też miała być ) poszły poprawić makijaż? Była,była!Jakoś tak Misal ją całą zakrył... Moja narzeczona właśnie pracuję w Gemini Parku i gdyby spotkanie się przedłużyło,to by się pojawiła,ale cóż... siła wyższa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 23 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Lipiec 2009 No więc, kto będzie w Poniedziałek?? Oprócz oczywiście Misala z towarzystwem, Johnnego i Loviisy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 23 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Lipiec 2009 ... czyli wyszlo na to ze najlepiej rozpoznawalny jest JC nawet w czapce niewidce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 23 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Lipiec 2009 No więc, kto będzie w Poniedziałek?? Oprócz oczywiście Misala z towarzystwem, Johnnego i Loviisy:) Dlaczego oprócz misala???????? Ja też będę u madziarów jak misal. I to 200km na południe od budimpeszta ................i co może mam du.ać do ROGATEJ ? Ja już byłem........ Gdybym nie planował przebywać tak daleko,to pewnie bym przybył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 23 Lipiec 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Lipiec 2009 (edytowane) JC wcale nie jest tak łatwo rozpoznawalny Wszedłem i go nie poznałem W Rogatej nie było mojej żony, dziewczyna z nami to Beata, koleżanka z pracy, entuzjastka nart i F1. Zabrał się z nami też kolega Młodego. Dla łatwiejszego rozpoznania przesyłam zdjęcie z dzisiejszego Pit Lane Walk http://194.181.61.130/~misal/kasprowy/ski_hun01.jpg pzdr misal PS Jak wklejac zdjęcia tak jak to zrobił Jacek ? misal Sorry za brak c' w postach, ale mam nowego laptopa i na razie mnie w tym temacie pokonuje Edytowane 24 Lipiec 2009 przez JC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 24 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2009 (edytowane) Jak wklejać zdjęcia tak jak to zrobił Jacek ? Tak: Edytowane 24 Lipiec 2009 przez JC :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 24 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2009 musisz umiescic obrazek w internecie i podac link klikajac na zolta na ikonke: "Wstaw Obrazek" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loviisa-chan Napisano 24 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2009 No więc, kto będzie w Poniedziałek?? Oprócz oczywiście Misala z towarzystwem, Johnnego i Loviisy:) Halo halo, ale ja jeszcze niczego nie obiecywałam Mówiłam, że w poniedziałek przyjeżdża do mnie gość, jeszcze nie wiem o której, ale muszę jechać ją odebrać do Katowic, i jeśli to się zbiegnie czasowo no to.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 24 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2009 Halo halo, ale ja jeszcze niczego nie obiecywałam Mówiłam, że w poniedziałek przyjeżdża do mnie gość, jeszcze nie wiem o której, ale muszę jechać ją odebrać do Katowic, i jeśli to się zbiegnie czasowo no to.. ...Zgadzam się, te męskie nagie torsy i opięte tyłeczki tu i ówdzie... :D No wiesz Co taki zdziwiony, ja też jestem wzrokowcem No tak,zobaczyła takich "flakinstonów" to i wahania są.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi