Misal Napisano 19 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 19 Lipiec 2009 Cześć, W kilka osób (JC, SB, FIGO, JOHNNY i ja) planujemy spotkanie 22.07 w "Rogatej" w BB w porze lunchowej (13-14). Będziemy obgadywać strategię na najbliższy weekend F1 w Budapeszcie. Jakby jeszcze ktoś był w tamtej okolicy o tej porze to może wpadnie pzdr misal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hucu Napisano 19 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 19 Lipiec 2009 Jeżeli BB to skrót od Bora Bora to postaram się zajrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 19 Lipiec 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Lipiec 2009 No to fajnie, ale czy na Bora Bora jest "Rogata" ? pzdr misal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 19 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 19 Lipiec 2009 No to fajnie, ale czy na Bora Bora jest "Rogata" ? pzdr misal Tam jedynie mogą być "diabły tasmańskie":p a one są chyba rogate:D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 19 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 19 Lipiec 2009 Cześć, W kilka osób (JC, SB, FIGO, JOHNNY i ja) planujemy spotkanie 22.07 w "Rogatej" w BB w porze lunchowej (13-14). Będziemy obgadywać strategię na najbliższy weekend F1 w Budapeszcie. Jakby jeszcze ktoś był w tamtej okolicy o tej porze to może wpadnie pzdr misal ... w Austrii zima w pelni a wy o F1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 19 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 19 Lipiec 2009 ... w Austrii zima w pelni a wy o F1 Właśnie! Wczoraj na lodowcach spadło ok 40 cm śniegu .... a we wtorek i tak będziemy rozmawiać o ... F1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 19 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 19 Lipiec 2009 Właśnie! Wczoraj na lodowcach spadło ok 40 cm śniegu .... a we wtorek i tak będziemy rozmawiać o ... F1 Czyli o elitarnym sporcie, co wcale nie oznacza że spotkanie "tylko dla elit" jak to ktoś sugerował. Więc tak, spotkanie ma charakter otwarty i raczej bezalkoholowy:cool:. Jeszcze informacja dla chcących dołączyć, a będących z poza BB że Karczma Rogata znajduje się przy ul Leszczyńskiej 40. Piszę o tym bo na stronie lokalu takiej informacji nie znalazłem:confused:, a jak ktoś jest np. z Dolnego Śląska to wcale nie musi wiedzieć gdzie w BB jest Rogata;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 19 Lipiec 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Lipiec 2009 .... a we wtorek i tak będziemy rozmawiać o ... F1 Zaraz, zaraz. To ja mam już mętlik w głowie. Najpierw SB (na PM) twierdził, że 22 jest w piątek, teraz JC, że 22 jest we wtorek. Oj musiało się dziać, musiało, wczoraj w waszej okolicy :D pzdr misal Do Sławka http://www.rogata.pl/plan-lokalu.htm http://www.rogata.pl/kontakt.htm pzdr misal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 19 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 19 Lipiec 2009 Ale Wam fajnie. Nic, tylko pozazdroscic. I nie mowcie, Bobic pakuj sie do auta/IC i przyjezdzaj, bo to razej nie mozliwe. A co do sniegu, to widze, ze niezle sypnelo - na Tuxie na 2100 bialo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 19 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 19 Lipiec 2009 Zaraz, zaraz. To ja mam już mętlik w głowie. Najpierw SB (na PM) twierdził, że 22 jest w piątek, teraz JC, że 22 jest we wtorek. Oj musiało się dziać, musiało, wczoraj w waszej okolicy :D Mi się wydawało,że to środa,muszę sprawdzić w kalendarzu... Wczoraj cały dzień wędkowałem nad Żywieckim,upał był,więc mogło przegrzać łepetynę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 19 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 19 Lipiec 2009 Zaraz, zaraz. To ja mam już mętlik w głowie. Najpierw SB (na PM) twierdził, że 22 jest w piątek, teraz JC, że 22 jest we wtorek. Oj musiało się dziać, musiało, wczoraj w waszej okolicy :D pzdr misal Do Sławka http://www.rogata.pl/plan-lokalu.htm http://www.rogata.pl/kontakt.htm pzdr misal No właśnie w środę 22.07! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 19 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 19 Lipiec 2009 Do Sławka http://www.rogata.pl/plan-lokalu.htm http://www.rogata.pl/kontakt.htm Tak się mi wydawało, że to nie możliwe żeby nie było:rolleyes: A tak ma marginesie to plan dojazdu zajebisty:D, ale co najwyżej dla tych co znają dobrze BB:cool:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 20 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Lipiec 2009 Będziemy obgadywać strategię na najbliższy weekend F1 w Budapeszcie. Jakby jeszcze ktoś był w tamtej okolicy o tej porze to może wpadnie pzdr misal a poza F1 na zebraniu będą poruszane jakieś inne tematy ? Ps może mi się uda dojechać , chociaż dzień i pora troche "ciężka" dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 20 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Lipiec 2009 Cześć Tak się składa, że akurat w środę bedę słuzbowo w Bielsku i jak się spotkanie skończy koło 12,00 to miałbym czas żeby podjechać i ukłon kolegom złozyc a i temat pewien zapodać, tylko nie wiem czy można? Pozdrowienia i do zobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 20 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Lipiec 2009 Mitek ja myślę że można, przecież nikt Cię niewygoni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 20 Lipiec 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Lipiec 2009 Cześć Tak się składa, że akurat w środę bedę słuzbowo w Bielsku i jak się spotkanie skończy koło 12,00 to miałbym czas żeby podjechać i ukłon kolegom złozyc a i temat pewien zapodać, tylko nie wiem czy można? Pozdrowienia i do zobaczenia Sie ma, Jak dasz radę to wpadaj. pzdr misal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 20 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Lipiec 2009 Cześć Mitek ja myślę że można, przecież nikt Cię niewygoni... SB będzie a On taki groźny czasami;) Do zobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 20 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Lipiec 2009 Cześć SB będzie a On taki groźny czasami;) Do zobaczenia Rozmawiałem z Racemanem i będziemy mięli do pogadania ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 20 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Lipiec 2009 Cześć SB będzie a On taki groźny czasami;) Do zobaczenia Mitek,nie "pitol" tylko wpadaj! SB to stary jajcarz,czasem lubi się "podrażnić". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 20 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Lipiec 2009 SB będzie a On taki groźny czasami;) No toś se Sławek wyrobił opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loviisa-chan Napisano 20 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Lipiec 2009 Ja bym wpadła bo mam godzinkę pociągiem ale do samych mężczyzn to tak dziwnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hucu Napisano 20 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Lipiec 2009 Ja bym wpadła bo mam godzinkę pociągiem ale do samych mężczyzn to tak dziwnie Loviisa, to zabierz jakieś koleżanki i wtedy już nie będzie dziwnie tylko... normalnie:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 20 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Lipiec 2009 Ja bym wpadła bo mam godzinkę pociągiem ale do samych mężczyzn to tak dziwnie Przypuszczam,że Misal nie jedzie sam,zapewne z rodzinką,więc i jakaś kobieta będzie... Jeśli spotkanie się potrwa dłużej niż do 16.00 to i moja sympatia dołączy,więc sama nie będziesz. Kupuj bilet i wpadaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 20 Lipiec 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Lipiec 2009 Przypuszczam,że Misal nie jedzie sam,zapewne z rodzinką,więc i jakaś kobieta będzie... Jeśli spotkanie się potrwa dłużej niż do 16.00 to i moja sympatia dołączy,więc sama nie będziesz. Kupuj bilet i wpadaj! Jasnowidz jakiś czy co ? :D Jak sobie wyobrażasz F1 bez dziewczyn ? pzdr misal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 20 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Lipiec 2009 Jasnowidz jakiś czy co ? :D Jak sobie wyobrażasz F1 bez dziewczyn ? pzdr misal W ogóle sobie nie wyobrażam! Przypuszczam,że co poniektórzy też nie przyjdą sami... My chyba całą Rogatą zajmiemy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi