Narty - skionline.pl
Skocz do zawartości

Jaki świat jest mały:)

Gość pax53

Rekomendowane odpowiedzi

właśnie wróciłem z tureckiej smażalni....ale nie o tym chcę powiedzieć...1 lipca leciałem z Okęcia z rodzinką na urlop.....a tu nagle widzę gościa z torbami Dynastara.......podchodzę,przedstawiam się,i zaczynam miłą rozmowę z.....Bobikiem...on leci służbowo ja na urlop....ale temat jest narciarski....potem krótkie spotkanie na zakupach na bezcłowej...miły akcent przy kasie...wiemy o co chodzi:)..... i pożegnanie przed odlotem....ostatnio zdarza mi się spotkać w różnych miejscach znajomych po latach nieoczekiwanie....a tu proszę jak miło i sympatycznie,choć krótko....to tyle pozdro Robert

Swiat jest taki mały że już o tym cały wie:

Aaaaa. na Okeciu zaczepil mnie jakis gosc.

Podchodzi, cos mowi, ja sciagam sluchawki, bo czekam na odprawe, a on do mnie - Robert, Bobic, to ty ?

No to ja mu na to, ze ja w rzeczy samej.

A on sie przedstawia - Pax53 jestem :)

Pogadalismy troche, mowi, ze widzi goscia: torba Dynastar, plecak Dynastar, koszulka tez narciarska :D, wiec podszedl.

:D

dzięki Robercie...urlop się udał wyśmienicie,zaliczyłem rafting z synem po dość ciekawej rzeczce...gdzie było kilka zamoczeń:D....a hotel miał 9 lat więc stosunkowo świeży a zarazem już sprawdzony:)....ale już myślę o zimie,bo trochę się już rozgrzałem,a nie lubię się za mocno pocić:D

No to super.

Ja tez juz prawie mysle o zimie i prawdopodobnie sezon zaczne w Les2Alpes na testach dla jednej z sieci.

no to super...i ta Francja mi po głowie chodzi...choć daleko trzeba ją w końcu zaliczyć...no to dobre narty będziesz testował;)

Rzeka nazywa sie Koprulucay w Kanionie Koprulu.....13-kilometrowy spływ(3 godziny z postojami) pełen niesamowitych wrażeń. Podczas spływu postój przy historycznym moście z II w. p.n.e.....nie brałem aparatu bo nie jest wodoszczelny,a torby różnego typu są nie wygodne...mam kilka fotek zrobionych przez koczujacych na drzewach i skałach "płatnych paparazzi":D:D:D....ale warto bo wrażenia są fajne,a dla amatora to nawet bardzo fajne:D

Przepraszam że się wcinam w miłą rozmowę ... :-)

Zgadza się jak dla mnie rafting w okolicach Antaly`- około 3 godzin jazdy - było ekstra - w szczególności zaliczając na wstepie skok z ~6 m do wody a potem pontony ech wspomnienia :-)

A narty we Francji to gdzie ??? :-)