Gość pax53 Napisano 15 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 15 Lipiec 2009 właśnie wróciłem z tureckiej smażalni....ale nie o tym chcę powiedzieć...1 lipca leciałem z Okęcia z rodzinką na urlop.....a tu nagle widzę gościa z torbami Dynastara.......podchodzę,przedstawiam się,i zaczynam miłą rozmowę z.....Bobikiem...on leci służbowo ja na urlop....ale temat jest narciarski....potem krótkie spotkanie na zakupach na bezcłowej...miły akcent przy kasie...wiemy o co chodzi:)..... i pożegnanie przed odlotem....ostatnio zdarza mi się spotkać w różnych miejscach znajomych po latach nieoczekiwanie....a tu proszę jak miło i sympatycznie,choć krótko....to tyle pozdro Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 15 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 15 Lipiec 2009 Swiat jest taki mały że już o tym cały wie: Aaaaa. na Okeciu zaczepil mnie jakis gosc. Podchodzi, cos mowi, ja sciagam sluchawki, bo czekam na odprawe, a on do mnie - Robert, Bobic, to ty ? No to ja mu na to, ze ja w rzeczy samej. A on sie przedstawia - Pax53 jestem Pogadalismy troche, mowi, ze widzi goscia: torba Dynastar, plecak Dynastar, koszulka tez narciarska , wiec podszedl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 15 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 15 Lipiec 2009 miejmy nadzieje Pax, ze urlop sie udal i nie wpadles w sidla hotelu, ktory dopiero co jest w budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pax53 Napisano 16 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 16 Lipiec 2009 dzięki Robercie...urlop się udał wyśmienicie,zaliczyłem rafting z synem po dość ciekawej rzeczce...gdzie było kilka zamoczeń....a hotel miał 9 lat więc stosunkowo świeży a zarazem już sprawdzony:)....ale już myślę o zimie,bo trochę się już rozgrzałem,a nie lubię się za mocno pocić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 16 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 16 Lipiec 2009 No to super. Ja tez juz prawie mysle o zimie i prawdopodobnie sezon zaczne w Les2Alpes na testach dla jednej z sieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pax53 Napisano 16 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 16 Lipiec 2009 No to super. Ja tez juz prawie mysle o zimie i prawdopodobnie sezon zaczne w Les2Alpes na testach dla jednej z sieci. no to super...i ta Francja mi po głowie chodzi...choć daleko trzeba ją w końcu zaliczyć...no to dobre narty będziesz testował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanatyk Napisano 16 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 16 Lipiec 2009 zaliczyłem rafting z synem po dość ciekawej rzeczce Że tak spytam...byłeś na raftingu w rejonie Dalaman czy Antalya?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pax53 Napisano 16 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 16 Lipiec 2009 Rzeka nazywa sie Koprulucay w Kanionie Koprulu.....13-kilometrowy spływ(3 godziny z postojami) pełen niesamowitych wrażeń. Podczas spływu postój przy historycznym moście z II w. p.n.e.....nie brałem aparatu bo nie jest wodoszczelny,a torby różnego typu są nie wygodne...mam kilka fotek zrobionych przez koczujacych na drzewach i skałach "płatnych paparazzi":D:D:D....ale warto bo wrażenia są fajne,a dla amatora to nawet bardzo fajne:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARI Napisano 16 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 16 Lipiec 2009 Przepraszam że się wcinam w miłą rozmowę ... :-) Zgadza się jak dla mnie rafting w okolicach Antaly`- około 3 godzin jazdy - było ekstra - w szczególności zaliczając na wstepie skok z ~6 m do wody a potem pontony ech wspomnienia :-) A narty we Francji to gdzie ??? :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanatyk Napisano 17 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 17 Lipiec 2009 Ja byłem na spływie rzeką Dalaman, ale nie wspominam dobrze kilkugodzinnego wpinania się busem bez klimatyzacji przy otwartych oknach i na kacu w upał 40 stopni:eek::eek::eek:Nikomu nie życzę takiej męczarni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi