SB Napisano 12 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 12 Lipiec 2009 Już jest nowy cennik karnetów narciarskich zrzeszenia ośrodków narciarskich Karyntii i Tyrolu wschodniego. Wzorem poprzednich lat można zaobserwować minimalny wzrost cen(na karnecie 6 dniowym za dorosłą osobę 5 e). Niby nie wiele ale jednak, choć moim zdaniem wzrost tych cen jest niczym nie podparty, choćby dlatego że czynniki energetyczne staniały i to znacznie, no ale takie prawo biznesu:rolleyes:. Jeżeli ktoś planuje spędzić na nartach więcej niż 2 tygodnie, to warto żeby przeanalizował bogatą ofertę spółdzielni Topskipass Kärnten-Osttirol. Dla przykładu podam że zwrot familijnego karnetu dla 4 os. uzyskujemy już po 14 dniach całą familią na nartach, a potem te 4 wyjazdy co tatuś z kumplami pojedzie to karnet jest już w gratisie:D Cennik pakietów całosezonowych Cennik karnetów terminowych 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1970 Napisano 13 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lipiec 2009 Cenę podnieśli ale przynajmniej kasę wykorzystają na rozwój swoich ośrodków a nie swoich prywatnych kieszeni. Trudno moja strata w kasie, mój zysk w trasie! Taki tam rym! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 13 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lipiec 2009 Sławek, To znowu cały sezon katujesz Karyntię ? pzdr misal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 13 Lipiec 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Lipiec 2009 To znowu cały sezon katujesz Karyntię ? Nie wykluczone, decyzji jeszcze żadnej nie podejmowałem, ale prawie pewne że tak się to skończy:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARI Napisano 13 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lipiec 2009 W takim razie Sławku będę miał kilka pytań dotyczących Karyntii ale to dopiero przed sezonem. Moja Pani w tym roku bardzo chce tak pojechać - ja zresztą też :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 13 Lipiec 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Lipiec 2009 W takim razie Sławku będę miał kilka pytań dotyczących Karyntii ale to dopiero przed sezonem. Moja Pani w tym roku bardzo chce tak pojechać - ja zresztą też :-) :eek: Aż takim znawcą nie jestem, ale jak tylko będę potrafił to oczywiście bardzo chętnie odpowiem:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 14 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 14 Lipiec 2009 W takim razie Sławku będę miał kilka pytań dotyczących Karyntii ale to dopiero przed sezonem. Moja Pani w tym roku bardzo chce tak pojechać - ja zresztą też :-) Ja też Ci chętnie pomogę. W Karyntii byłem w większości ośrodków narciarskich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi