eqiupe Napisano 30 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2003 Czy ma ktoś wiązania salomona S912 ps i kiwie mu się przednie wiązanie na boki na płycie? Czy to jest normalne? W sklepach mi mówią że to jest taki patent ale musi być według mnie to kijowy patent. Zauważyłem że np. w tyroliach i markerach też przednia częśc płyty kiwie się na boki Pozdrawiam!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raksa Napisano 30 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2003 kiwające się wiązania salomona ja tez cos slyszalam o tym patencie..... ktos mi nawet tlumaczyl o co w tym biega......ale juz sobie nie przypomne.........ja mam rossiego wiazania z ktorych jestem w sumie zadowolon a...... choc wszyscy go zjezdzaja.... do nart sie jestem w stanie zgodzic ale wiazanka sa w porzo ......pozdrofka raksa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 1 Grudzień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2003 kiwające się wiązania salomona mój stary ma takie wiązanka tesh sie kiwią ale sie doskonale 3mają i wypinają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eqiupe Napisano 1 Grudzień 2003 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2003 kiwające się wiązania salomona wypinają się fantastycznie ale czy to normalne że się kiwią czy jest to już wada producenta i dlaczego mają się kiwać ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi