jarek Napisano 4 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 4 Wrzesień 2009 Az sie boje WETTERLAGE HEUTE 3.250 m: NEBEL, Schneefall 2.660 m: NEBEL, Regen 2.100 m: BEDECKT, Regen TEMPERATUR 3.250 m: 0°C 2.660 m: + 2°C 2.100 m: + 7°C Ja planuje wyjazd 12 Wrzesnia, jak bedziesz na miejscu to daj znac jakie sa warunki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 4 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 4 Wrzesień 2009 Widzalem Idzie ochlodzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 5 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 5 Wrzesień 2009 WETTERLAGE HEUTE SONNE TEMPERATUR 3.250 m: - 8°C 2.660 m: - 2°C 2.100 m: + 2°C LETZTER SCHNEEFALL 04.09.2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 5 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 5 Wrzesień 2009 (edytowane) WETTERLAGE HEUTE SONNE TEMPERATUR 3.250 m: - 8°C 2.660 m: - 2°C 2.100 m: + 2°C LETZTER SCHNEEFALL 04.09.2009 Nie znam niemieckiego,chociaż potrafię się porozumieć. Akurat tych danych nie trzeba mi tłumaczyć. Może jednak dla innych.:)No tych co nic nie kumają. O sorry może takich nie ma. Edytowane 5 Wrzesień 2009 przez MB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 5 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 5 Wrzesień 2009 Wlasnie ogladalem strone Tux.at i widze, ze na gorze temp. -8 stopni. Juhu !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marczello Napisano 6 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 6 Wrzesień 2009 Aktualne zdjęcia z Tuxa : http://www.alpinforum.com/forum/viewtopic.php?f=46&t=32393 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 14 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 14 Wrzesień 2009 (edytowane) Dzisiaj na Hintertuxie pada snieg, opoznilem moj wyjazd o tydzien, czekam na pogode - mam nadzieje ze sie doczekam. WETTERLAGE HEUTE NEBEL TEMPERATUR 3.250 m: - 5°C 2.660 m: - 3°C 2.100 m: + 2°C Edytowane 3 Listopad 2009 przez JC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rkempes Napisano 2 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2009 (edytowane) My z Jusikem jesteśmy na Pitztalu od 6 do 10 listopada (jak się nic po drodze nie odwinie) kto ma chęć z nami ponartować to wie gdzie nas szukać. Pozdrawiam. no to ja będę jechał na Pitztalu po przetartych przez Was szlakach od 11-stego jeszcze tylko półtora miecha ... Edytowane 3 Listopad 2009 przez JC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 3 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 3 Październik 2009 no to ja będę jechał na Pitztalu po przetartych przez Was szlakach od 11-stego jeszcze tylko półtora miecha ... Jezeli zostaniemy na ostatnia noc to mozemy przywitac Cie........ kwiatami Kolano wyreperowales ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rkempes Napisano 3 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 3 Październik 2009 Kwiatami ? OK, też może być Kolano nareperowane i przetarte w górskich wędrówkach i na kortach . No to byle ten miesiąc jakoś zleciał a potem swiat nabierze piękniejszych kolorów ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hucu Napisano 30 Październik 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2009 (edytowane) Wczoraj dostałem newsa,że mój zmiennik będzie gotowy na 7 listopada,więc około 10 będę w domu:). A to oznacza,że 19-go rozpoczynam.Pierwsza rezerwacja była na 5-go ale miesiąc temu profilaktycznie przesunąłem o 2 tygodnie i całe szczęście. Na razie połowie rybki u Kadafiego na redzie Ras Lanuf a za 10 dni Tamiza jak Oka szeroka,pózniej Heathrow-Monachium-Balice i.... . Łokiec z Soczkiem nie narobić mi tam tylko bałaganu na Pitztalu i w Soelden:D. Edytowane 3 Listopad 2009 przez JC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 30 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2009 Łokiec z Soczkiem nie narobić mi tam tylko bałaganu na Pitztalu i w Soelden:D. Będziemy taką ekipą (50 os), że rozwalimy ten pagórek na cacy. Do tego będziemy mieli nart w nadmiarze to sobie dodatkowo na ręce pozakładamy. Ratraki na pewno nie nadążą z równaniem. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alfredoo Napisano 30 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2009 (edytowane) Wczoraj dostałem newsa,że mój zmiennik będzie gotowy na 7 listopada,więc około 10 będę w domu:). A to oznacza,że 19-go rozpoczynam.Pierwsza rezerwacja była na 5-go ale miesiąc temu profilaktycznie przesunąłem o 2 tygodnie i całe szczęście. Na razie połowie rybki u Kadafiego na redzie Ras Lanuf a za 10 dni Tamiza jak Oka szeroka,pózniej Heathrow-Monachium-Balice i.... . Łokiec z Soczkiem nie narobić mi tam tylko bałaganu na Pitztalu i w Soelden:D. hi to sie dobrze sklada, tez planuje byc w tych dniach 20-21. 11 Pitztal, 22-24.11 Sölden. Chetnie sie spotkam i rozwieja sie tam i owdzie powstale watpliwosci. Testy interesuja mnie rowniez, mozemy testowac te same narty, moga byc slalomki/gigantki w glebokim sniegu (jezeli bedzie), na bazie : "nie taki diabel straszny...". Pozdrawiam Edytowane 3 Listopad 2009 przez JC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Olga29 Napisano 3 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2009 Jak dobrze pójdzie to zacznę od Bułgarii, pierwsze wyloty do Bańska z itaką zaczynają się już 12 grudnia więc pora zacząć się przygotowywać, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi