Yetik Napisano 12 Sierpień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 12 Sierpień 2009 fajne... ale white5 to jest tylko 10 dni do wykorzystania w ciagu sezonu, a SSSC jest karta rzeczywiscie sezonowa. nie ma porownania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 12 Sierpień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 12 Sierpień 2009 fajne... ale white5 to jest tylko 10 dni do wykorzystania w ciagu sezonu, a SSSC jest karta rzeczywiscie sezonowa. nie ma porownania. Nie mam wpływu:(,Kitz zostaje-jako rozwiązanie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 13 Sierpień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 13 Sierpień 2009 ... w zwiazku z kryzysem musze wykorzystac urlop do konca wrzesnia, co oznacza wyjazd na lodowiec chyba znowu Hintertux albo Kaprun ze wzgledu na odleglosc, wszystko zalezy od warunkow, bo sniegu na lodowcach ubywa szybko. Moze ktos wie jak wyglada sytuacja w Kaprun, czy gorne orczyki sa przejezdne na calej dlugosci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 13 Sierpień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 13 Sierpień 2009 Ja juz wiem na 100% gdzie i kiedy zaczynam sezon. 8.09 Hintertux. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 13 Sierpień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 13 Sierpień 2009 Ja juz wiem na 100% gdzie i kiedy zaczynam sezon. 8.09 Hintertux. Ja jeszcze nie planuje na 100% bo chce trafic w dobra pogode, zeby nie bylo tak jak mialem w czerwcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziewulski_hotline Napisano 13 Sierpień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 13 Sierpień 2009 Kaprun ostatnie dni lipca 2009Górne orczyki są przejezdne do połowy pozdrawiam[ATTACH]761[/ATTACH][ATTACH]762[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 13 Sierpień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 13 Sierpień 2009 Górne orczyki są przejezdne do połowy pozdrawiam [ATTACH]761[/ATTACH][ATTACH]762[/ATTACH] ... to mi wyglada na calkowicie sama gore, ponad polem treningowym, czyli tylko to plaskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziewulski_hotline Napisano 13 Sierpień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 13 Sierpień 2009 Tak właśnie jak mówisz,tylko to płaskie + tłumy pieszych turystów w kolejkach do gondolek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marczello Napisano 13 Sierpień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 13 Sierpień 2009 Ja jeszcze nie wiem gdzie zaczne. Co roku zaczynalismy na Stubaiu z początkiem listopada. W tym roku mysle na kupieniem sezonowki na Salzburgalnd lub na Karyntie.Bardziej jednak bedzie to pierwsze.Wtedy rozpoczęcie sezonu bedzie w Kaprun i na Molltalerze na poczatku listopada. Przy sezonowce cały sezon stoi otworem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 13 Sierpień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 13 Sierpień 2009 Ja jeszcze nie planuje na 100% bo chce trafic w dobra pogode, zeby nie bylo tak jak mialem w czerwcu Ja nie mam tak lekko - jade sluzbowo i nie moge zmieniac sobie terminow:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 13 Sierpień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 13 Sierpień 2009 Ja nie mam tak lekko - jade sluzbowo i nie moge zmieniac sobie terminow:mad: Biedaku Oj niedobry pracodawca, kapitalista jeden, pewnie Ci jeszcze karze na nartach jeździć, wyzyskiwacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 13 Sierpień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 13 Sierpień 2009 Ja tam sie ciesze, ze jade Ze swojej pracy rowniez sie ciesze, bo robie co lubie Jedynym minusem jest to, ze nie mozna zmieniac terminu np. na grudzien. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hucu Napisano 13 Sierpień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Sierpień 2009 Ja tam sie ciesze, ze jade Ze swojej pracy rowniez sie ciesze, bo robie co lubie My też się cieszymy,że Ty sie cieszysz... tylko tak trochę inaczej:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dandl's Napisano 16 Sierpień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpień 2009 Ja zaczynam od Października w którym 2 razy odwiedze na cztery dni Kaprun i w Listopadzie tak samo dwa razy też do Kaprun reszta jeszcze nie zaplanowana P.S Nie wiem czemu wszystkie do Kaprun widocznie trenerowi się tam podoba:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yetik Napisano 16 Sierpień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpień 2009 a propos Kaprun. gdzie tam sie robi sensowne apres ski? bylem tam juz mnogo razy a za kazdym raze (z wyjatkiem bibek w zamku) bylo to smutne jak p.... miasto... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 22 Sierpień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 22 Sierpień 2009 Ja juz wiem na 100% gdzie i kiedy zaczynam sezon. 8.09 Hintertux. Bobic, Jakich spodziewasz sie warunkow? Z kamer widac ze tam juz sporo sniegu wyzarlo i duzo lodu wystaje. Je bede tydzien albo 2 po Tobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 1 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 1 Wrzesień 2009 Patrze na kamerki na Hintertuxie i nie wyglada to za dobrze, poza tym dzisiaj +15 na 3250mnp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 1 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 1 Wrzesień 2009 A ja w nast. tygodniu tam zawitam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 1 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 1 Wrzesień 2009 A ja w nast. tygodniu tam zawitam http://www.wetter.at/wetter/sport-freizeit/ski-wetter/oesterreich/tirol/hintertuxer-gletscher ustaw sobie to na pulpicie, idzie ochlodzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 1 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 1 Wrzesień 2009 Az sie boje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 2 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 2 Wrzesień 2009 ja można powiedzieć sezon już zaczołem:P bądz co bądz na nartach wodnych i od kupienia kurtki descente i spyder (290 i 200$) w Las Vegas ale zawsze już cos:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 2 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 2 Wrzesień 2009 Kupiles za wygrana w kasynie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 2 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 2 Wrzesień 2009 nie, mam zamiar omijać kasyna wieeeeeeeeeeeeeeelkim łukiem:p choć bardzo to trudne to moze dam jakoś radę:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 3 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 3 Wrzesień 2009 nie, mam zamiar omijać kasyna wieeeeeeeeeeeeeeelkim łukiem:p choć bardzo to trudne to moze dam jakoś radę:-) Lepiej zahaczyć o krater po meteorycie,kaniony,zaporę Hoovera i może jeszcze rezerwat Indian.Do ciekawych gór też niedaleko... Miałem tam być w tym roku,ale to byłoby zbyt piękne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 4 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 4 Wrzesień 2009 (edytowane) ja można powiedzieć sezon już zaczołem:P bądz co bądz na nartach wodnych i od kupienia kurtki descente i spyder (290 i 200$) w Las Vegas ale zawsze już cos:P ... no nie wiem czy Ci to zaliczymy Edytowane 4 Wrzesień 2009 przez jarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi