JC Napisano 6 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 6 Lipiec 2009 Witam wszystkich Wlasnie udało mi się podłączyć do internetu przez mojego Iphone w kafejce w Zell am See Nabylem własnie kartę Yesss wiec wieczorem będę bardziej mobilny. Wczoraj pogoda nam dopisala ale dzisiaj była już mniej przyjazną - trochę mgly i deszcz Warunki sniegowe bardzo dobre Wiecej informacji i zdjęcia pozniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbych Napisano 6 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 6 Lipiec 2009 (edytowane) A, to jesteś w Kaprun? (w wątku "kto będzie w Kaprun" cieńko piszczało). No fakt, przecież te fotki z ostatnich edycji na odległość robić nie mogłeś Jak byś nie miał nic przeciwko to może jakieś spotkanie, wiesz, ja nie lubię się wcinać ale spotkać się nie byłoby źle (myślę). Planowałem zajrzeć w czwartek. O, już nie pada Edytowane 6 Lipiec 2009 przez Zbych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 6 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 6 Lipiec 2009 To ja mam pytanie. Lipiec to który sezon: 2008/2009 czy 2009/2010 ? pzdr z nizin misal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 7 Lipiec 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipiec 2009 To ja mam pytanie. Lipiec to który sezon: 2008/2009 czy 2009/2010 ? pzdr z nizin misal Zawsze początek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 8 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2009 Zawsze początek! To znaczy,że mamy zerować liczniki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 10 Lipiec 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Lipiec 2009 Kitzsteinhorn zdobyty Witam z Kaprun, Wiele razy byłem na nartach na lodowcu Kitzsteinhorn i zawsze mnie kusiło, aby wydrapać się na szczyt górujący nad lodowcem. Wczoraj dopiąłem swego i wydrapałem się na górę. Ze względu na warunki wyjście zaliczyłbym do zimowych niż letnich, bo od trzech dni na lodowcu pada ... śnieg , a warunki narciarskie są porównywalne do wiosennych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 10 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 10 Lipiec 2009 Podają w Wiki, że ma wysokość 3203 m - także gratulacje! Pierwsze wejście w 1828 roku Johann Entacher Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 10 Lipiec 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Lipiec 2009 Zima w Kaprun Teraz w Kaprun jest 10 C, a na lodowcu -1 i pada śnieg. Tak przy okazji pozdrowienia dla Piotra, którego miałem okazje spotkać kilka dni temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi