SB Napisano 10 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 10 Lipiec 2009 Sławek, Ale to jeszcze napisz za kim cytujesz Myślałem że to dziedzictwo naszej kultury narodowej i wszyscy wiedzą A może ktoś wie? ps: Misial i Figo się nie bawią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 10 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 10 Lipiec 2009 Ks. Józef:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 10 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 10 Lipiec 2009 ps: Misial i Figo się nie bawią pzdr misal (tylko jedno I w środku ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 10 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 10 Lipiec 2009 Sorry Panowie, ale nie czytalem watku od poczatku. Nie jestem w stanie wszystkiego ogarniac Ale widze, ze Boncza zareagowal i pokazal, gdzie mamy OBCE reklamy. Aaaaaa i dobrze, ze Wrozka sie odezwala, bo myslalem juz, ze okresie letnim to o nas zupelnie zapomniala. Czyl to znak, ze idzie zima chyba:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 10 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 10 Lipiec 2009 Aaaaaa i dobrze, ze Wrozka sie odezwala, bo myslalem juz, ze okresie letnim to o nas zupelnie zapomniala. Czyl to znak, ze idzie zima chyba:D Nie zapomniała, jest codziennie ale się nie odzywa bo nie ma nic konstruktywnego do powiedzenia w obecnych narciarskich tematach:rolleyes: Odezwała się bo nie wytrzymała tego napięcia;) A na razie to idzie piękne i upalne lato:D na złość niektórym:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 10 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 10 Lipiec 2009 Ja tam sie ciesze, bo od dzis zaczynamy w firmie 3 tygodnie urlopu A jak wrocimy w sierpniu, to u nas juz bedzie zapieprz zimowy:D No i ciesze sie, ze nie zapomnialas o nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 10 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 10 Lipiec 2009 A na razie to idzie piękne i upalne lato:D na złość niektórym:D Ja tam sie ciesze, bo od dzis zaczynamy w firmie 3 tygodnie urlopu "Bo kozdo rzec mo dwie stróny: dobróm i złóm. Co dlo ciebie dobre, to dlo mnie złe. Co dlo mnie dobre, dlo ciebie złe. Dysc leje - to dobre dlo tych, co im buroki wysychajóm. Słónko świeci - to dobre dlo tych, co akurat siano susóm. Ale, co powiy o słónku tyn, co mu buroki wysychajóm, a o dyscu tyn, co siano susy? Syćko jest względne...." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 10 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 10 Lipiec 2009 SB - Ty mi tu "jedziesz" cytatami z jednego z mądrzejszych górali, a ja wnosiłem z Twoich poprzednich postów, że górali nie trawisz? Widzisz, jak to można się pomylić. Mea culpa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 10 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 10 Lipiec 2009 Bo SB jest góral - NISKOPIENNY, tzn. ze góry to on.... widzi z okna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 10 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 10 Lipiec 2009 Bo SB jest góral - NISKOPIENNY, tzn. ze góry to on.... widzi z okna Uważaj, to Jego czuły punkt:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 10 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 10 Lipiec 2009 Hehe, no, znamy sie juz troche, wec mysle, ze mi gymby nie obije:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 10 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 10 Lipiec 2009 Za słowo syf SB juz przeciez przeprosił a oto dowód; syf to może powiedziane zbyt dosadnie i zbyt mocno za co przepraszam prawdziwe słowa SB zpostu nr 29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 10 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 10 Lipiec 2009 Bo SB jest góral - NISKOPIENNY Że mu pieniek wysoko nie rośnie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 11 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 11 Lipiec 2009 Inny sposób na umieszczenie reklamy na naszym forum w bezczelny sposób możecie zobaczyć tutaj :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
januszb Napisano 11 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 11 Lipiec 2009 a gdzie jest Robert skiplanet, tyle fajnych postów napisał ? to skandal:D teraz nie dowiem sie ile gorzała w Andorze kosztuje:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 11 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 11 Lipiec 2009 a gdzie jest Robert skiplanet, tyle fajnych postów napisał ? to skandal:D teraz nie dowiem sie ile gorzała w Andorze kosztuje:D Sorry Janusz może jakoś uda nam się wspólnie dowiedzieć się jakie są ceny w Andorze. A co do Roberta, to domyślasz się pewnie dlaczego już go nie ma (czyt. nie ma reklamy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 11 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 11 Lipiec 2009 No, ja też chciałem się dowiedzieć gdzie kije Lange można kupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 11 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 11 Lipiec 2009 (edytowane) A co do Roberta, to domyślasz się pewnie dlaczego już go nie ma (czyt. nie ma reklamy) No, ja też chciałem się dowiedzieć gdzie kije Lange można kupić? Panowie,powtórzę,co Wy na to?Pomysłowość nie zna granic... :eek: P.S.Coś o figurkach z Zakopanego :eek: Edytowane 12 Lipiec 2009 przez johnny_narciarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 12 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 12 Lipiec 2009 Panowie,powtórzę,co Wy na to?Pomysłowość nie zna granic... :eek: Ja nie używam bo jeszcze nie potrzebuję :D. Nie szukam ,więc nawet tak sprytna reklama na mnie nie działa. Jest też "odwieczna" prawda:Polak potrafi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 12 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 12 Lipiec 2009 Panowie,powtórzę,co Wy na to?Pomysłowość nie zna granic... :eek: Już nie ma o czym mówić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 12 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 12 Lipiec 2009 No, ja też chciałem się dowiedzieć gdzie kije Lange można kupić? Kijow Lange nie ma Mozesz miec Dynastara lub Kermę Te sa produkowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 12 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 12 Lipiec 2009 Dlatego chciałem zadać pytanie gościowi z innej planety, o poziomie umiejętności "9" - bo myślałem, że jako amator coś przeoczyłem. Miał w profilu wpisane kije Lange! Ale JC go wysziftował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi