Zbych Napisano 27 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 27 Czerwiec 2009 Jakoś uszedł mojej uwadze ten wątęk i na przywitanie tutaj napewno już za późno bo poznaliśmy się już w międzyczasie. Wszystkim życzę wszystkiego najleprzego i kto wie może kiedyś się gdzieś spotkamy. Uważam jednak, że niestety lepiej będzie jak zniknę z tego forum, gdyż moja tutaj obecność może być dwuznacznie odbierana czy tego chcę czy nie. Powodzenia, wszystkiego najleprzego. Napewno warto było poznać (choć tylko wirtualnie) wielu z Was. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 27 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 27 Czerwiec 2009 Jakoś uszedł mojej uwadze ten wątęk i na przywitanie tutaj napewno już za późno bo poznaliśmy się już w międzyczasie. Wszystkim życzę wszystkiego najleprzego i kto wie może kiedyś się gdzieś spotkamy. Uważam jednak, że niestety lepiej będzie jak zniknę z tego forum, gdyż moja tutaj obecność może być dwuznacznie odbierana czy tego chcę czy nie. Powodzenia, wszystkiego najleprzego. Napewno warto było poznać (choć tylko wirtualnie) wielu z Was. Ani mi się waż opuszczać to forum!!! Jesteś bardzo pozytywną osobą i nie obchodzi mnie,czy ktoś odczytuję twoją obecność jako jakąś reklamę!Każdy z nas czymś się zajmuje i czasem nawet niechcący się reklamuję... Zostań z nami Zbychu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 27 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 27 Czerwiec 2009 Uważam jednak, że niestety lepiej będzie jak zniknę z tego forum, gdyż moja tutaj obecność może być dwuznacznie odbierana czy tego chcę czy nie. . Piotr wyluzuj,Twoja obecność na tym Forum jest jak najbardziej wskazana.Koledzy żartowali,nikt nie posądza Cię o jakiś marketing:rolleyes:Twoja informacje są nam potrzebne,bo kto będzie wiedział więcej o warunkach śniegowych,jak nie Ty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbych Napisano 27 Czerwiec 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Czerwiec 2009 ... i co ja bym bez Was zrobił ? Właśnie to miałem na myśli pisząc gdzieś, że nie tylko kasa, kasa, kasa. Poznaję dziesiątki ziomali jak to się mówi i wiecie co, z każdym, naprawdę z każdym zostajemy przynajmniej dobrymi znajomymi. Tak widzę..., ups chciałbym to widzieć i tutaj ale chcieć nie znaczy mieć. Staram się zawsze zrozumieć dwie strony, poprostu zrozumieć i innych, prawdy leżą gdzieś pośrodku ale ten środek też zawsze jest względny, zależy od punktu patrzenia patrzącego Trzymam za Was kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
januszb Napisano 27 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 27 Czerwiec 2009 przepraszam Zbychu to moja wina, wybacz i pozostań na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 27 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 27 Czerwiec 2009 Piotrek, Nie wygłupiaj się i nie znikaj. Jak pobędziesz trochę dłużej, to zobaczysz jakie to fajne towarzystwo, a jak ktoś coś do kogoś ma to na pewno nie do głębi, tylko ma takie specyficzne poczucie humoru Twoje ciekawostki o Austrii są bardzo sympatyczne i przybliżające nam ten piękny alpejski kraj. Ja osobiście nigdy nie odbierałem Twoich postów jak jakiegoś marketingu. pzdr misal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbych Napisano 27 Czerwiec 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Czerwiec 2009 No i świat jest znowu kolorowy. Dzięki i ja przepraszam, że tak jakoś decyduję chwilą. Ale plis teraz już przed sezonem ziowym cisza o pensjonacie. Stara gwardia obecna tu cały rok wie co i jak i kto jest kto, przybędą inni i znowu mogą być dymy, których ani ja ani napewno Wy tutaj nie chcecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magelan Napisano 27 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 27 Czerwiec 2009 Wiesz reklamujesz to za czym każdy z nas tęskni , więc reklamuj dalej i nie pozbawiaj nas swojej obecności . Jak mówili starożytni górale- z nami bądź z nami wypij z nami siądź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 27 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 27 Czerwiec 2009 Coś Ty taki "delikutaśny", w necie czasem bywa różnie więc lepiej odpowiedzieć merytorycznie niż manifestować - na to zawsze jest czas w ostateczności. Nie ma co alergicznie reagować na wypowiedź, która może i zartem jest. Jakby Cię tu z dziesięc osób "flekowało" nieustannie, że jakąś kryptoreklamę walisz to ja wtedy rozumiem że można papa powiedzieć bo co to by była za przyjemność mieć "gębe" przyprawianą przez innych - ale przecież tak nie jest. Sprawa prosta - nieporozumienie i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbych Napisano 27 Czerwiec 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Czerwiec 2009 Hej wyjadacz, stary w dodatku "...Coś Ty taki "delikutaśny", " - haha, nie poprostu nie mam ochoty znowu na wirtualne wasnie jakies albo tlumaczenia. Ok ma byc (kurcze polska trzcionkami uciekla) i to jest wazne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 27 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 27 Czerwiec 2009 Ma być więc jest. W konwencji Forum zależy to w 99% od użytkowników. Skoro tu zaglądamy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARI Napisano 27 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 27 Czerwiec 2009 Zgadzam się z przedmówcami - Piotrek "... Nie wygłupiaj się i nie znikaj ..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbych Napisano 27 Czerwiec 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Czerwiec 2009 Panowie, czekam tylko na ladny dzien (no kurcze polska trzcinka mi znikla) i nastepny paraglaiting lot dedykuje Wam. Lecicie ""/ Wasze loginy nad regionem udokemuntuje i wystawie w "youtubach". Na marginesie; niech mnie ktos odwiedzi z taka karteczka - piwa nie zabraknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 27 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 27 Czerwiec 2009 ... i co ja bym bez Was zrobił ? . Piotr Ty jak MJ chciałeś Nas zrobić SIEROTAMI;)Fajnie,że jesteś i będzie można liczyć na Twoje info.:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 27 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 27 Czerwiec 2009 Piotr Ty jak MJ chciałeś Nas zrobić SIEROTAMI;)Fajnie,że jesteś i będzie można liczyć na Twoje info.:) Dokładnie - nasz człowiek w Alpach! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maria Napisano 28 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 28 Czerwiec 2009 Zbych, Twoje opisy Alp są niezwykle ciekawe, a w dodatku ich czytanie pomaga przetrwać okres bezśnieżny:). Najbardziej jednak doceniam, że chce Ci się to pisać, w sumie przecież to niemały wysiłek - widać, że wynikający z zamiłowania. Nie obrażaj się, wszyscy chcą, żebyś był tu obecny. A to forum, dodam, ma taką miłą właściwość, że nawet jeśli czasami wybuchają tu pewne niesnaski, to szybko gasną. I ci, którzy coś "palną", umieją wycofać się i przeprosić. To naprawdę rzadkość, jeśli wolno mi w ten sposób "zareklamować" nasze forum. Więc zostań z nami! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 29 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 29 Czerwiec 2009 Panowie, czekam tylko na ladny dzien (no kurcze polska trzcinka mi znikla) i nastepny paraglaiting lot dedykuje Wam. Lecicie ""/ Wasze loginy nad regionem udokemuntuje i wystawie w "youtubach". Na marginesie; niech mnie ktos odwiedzi z taka karteczka - piwa nie zabraknie nie wiem jak inni , ale ja czuję się zaproszony;) Ps a ten wątek "pożegnanie" to , rozumię , że taki żarcik/prowokacja ze strony Zbycha:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 29 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 29 Czerwiec 2009 Witam Jakoś uszedł mojej uwadze ten wątęk i na przywitanie tutaj napewno już za późno bo poznaliśmy się już w międzyczasie. Wszystkim życzę wszystkiego najleprzego i kto wie może kiedyś się gdzieś spotkamy. Uważam jednak, że niestety lepiej będzie jak zniknę z tego forum, gdyż moja tutaj obecność może być dwuznacznie odbierana czy tego chcę czy nie. Powodzenia, wszystkiego najleprzego. Napewno warto było poznać (choć tylko wirtualnie) wielu z Was. Chory? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 29 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 29 Czerwiec 2009 Jakoś uszedł mojej uwadze ten wątęk i na przywitanie tutaj napewno już za późno bo poznaliśmy się już w międzyczasie. Wszystkim życzę wszystkiego najleprzego i kto wie może kiedyś się gdzieś spotkamy. Uważam jednak, że niestety lepiej będzie jak zniknę z tego forum, gdyż moja tutaj obecność może być dwuznacznie odbierana czy tego chcę czy nie. Powodzenia, wszystkiego najleprzego. Napewno warto było poznać (choć tylko wirtualnie) wielu z Was. ... jak Admin sie nie burzy to w czym problem ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 29 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 29 Czerwiec 2009 ... jak Admin sie nie burzy to w czym problem ??? Bo ja z Piotrem załatwiłem sprawę na PM. Muszę przyznać, że zachował się bardzo fair! A co do tego wątku, to doszedłem do wniosku (jak widać słusznego), że "nasz poziom" (forumowiczów i forum) jest na takim etapie, że nie potrzeba "interwencji"! Chyba się dotarliśmy, a na forum utrwaliły się niepisane zasady, których wszyscy przestrzegamy i dobrze się z tym czujemy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SKIer Napisano 29 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 29 Czerwiec 2009 Nie wiem do końca o co chodziło, bo nie zdążyłem jeszcze nadrobić zaległości, jednak moim zdaniem Zbychu, jest dla Ciebie miejsce na tym forum i bardzo by mi brakowało wrzucanych przez Ciebie "smaczków" o Austrii. Zostań więc z nami i zapomnij o tym incydencie. Pozdrawiam i czekam na kolejne ciekawe info Twojego autorstwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 29 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 29 Czerwiec 2009 Panowie, czekam tylko na ladny dzien (no kurcze polska trzcinka mi znikla) i nastepny paraglaiting lot dedykuje Wam. Lecicie ""/ Wasze loginy nad regionem udokemuntuje i wystawie w "youtubach". Na marginesie; niech mnie ktos odwiedzi z taka karteczka - piwa nie zabraknie Jak będę w pobliżu,to na pewno chętnie wpadnę.Zawsze jest dobra pora na browarka w dobrym towarzystwie! Niecierpliwie czekam na filmik! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbych Napisano 30 Czerwiec 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Czerwiec 2009 Jak będę w pobliżu,to na pewno chętnie wpadnę.Zawsze jest dobra pora na browarka w dobrym towarzystwie! Niecierpliwie czekam na filmik! A ja na pogodę (słoneczną). Browar się chłodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi