Misal Napisano 27 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 27 Czerwiec 2009 Nasz kolega Sławek, z tego co pamiętam (schował datę urodzin, ale forum jest pamiętliwe :D ), to ma dzisiaj urodziny. Drogi Sławku, Wszystkiego najlepszego, Owocnego lata, tak aby zima mogła być piękna ; Aby nigdy śniegu i kondycji nie zabrakło ; Pogody ducha A może kiedyś świętowania urodzin w Chile, tam też jest podobno pięknie Bądź z nami na forum następne 100 lat. pzdr misal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 27 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 27 Czerwiec 2009 Nasz kolega Sławek, z tego co pamiętam (schował datę urodzin, ale forum jest pamiętliwe :D ), to ma dzisiaj urodziny. Drogi Sławku, Wszystkiego najlepszego, Owocnego lata, tak aby zima mogła być piękna ; Aby nigdy śniegu i kondycji nie zabrakło ; Pogody ducha A może kiedyś świętowania urodzin w Chile, tam też jest podobno pięknie Bądź z nami na forum następne 100 lat. pzdr misal Ma,ma. I choć myślałem,że będę pierwszy to muszę się dołączyć. SB to trzeba życzyć 100 zim (nie lat).Oczywiście spędzonych na nartowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 27 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 27 Czerwiec 2009 Sławku życzę Ci dalszego zadowolenia z nartowania,jak najmniej kłopotów zdrowotnych Twoich ,jak i bliskich,nie przepracowania i szybkiego powrotu do gaworzenia na Forum:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 27 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 27 Czerwiec 2009 Nasz kolega Sławek, z tego co pamiętam (schował datę urodzin, ale forum jest pamiętliwe :D ), to ma dzisiaj urodziny. A ja myślałem że to ja tu mam monopol na permanentną inwigilację, jak że się myliłem:D. Tak przyznaje się mam dzisiaj urodziny, i dziękuję za życzenia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 27 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 27 Czerwiec 2009 wszystkiego najlepszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 27 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 27 Czerwiec 2009 Wszystkiego najlepszego Sławku!Oby Tobie i rodzinie nigdy zdrowia nie zabrakło,a także przyjaciół,kaski,ale przede wszystkim nartowania!Oczywiście w Alpach,a może też Chile,Argentynie,USA(zwłaszcza Alaska),Kanadzie,Nowej Zelandii czy w Alpach... Australijskich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbych Napisano 27 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 27 Czerwiec 2009 WSZYSTKIEGO DOBREGO, człowiekiem trzeba być a przynajmniej próbować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 27 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 27 Czerwiec 2009 100 lat w tym 95 sezonów na nartach! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obal Napisano 27 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 27 Czerwiec 2009 Ruchow górotwórczych i drugiej Austrii w Polsce:D Co by nie trzeba było jeździć daleko:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 27 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 27 Czerwiec 2009 Dużo zdrowia, szczęścia śniegu, pod nartami Najlepszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pax53 Napisano 27 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 27 Czerwiec 2009 Wszystkiego najlepszego z okazji tej osiemnastki:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loviisa-chan Napisano 27 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 27 Czerwiec 2009 Wszystkiego naaaajlepszego, SB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 27 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 27 Czerwiec 2009 Najlepszego, najlepszego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hucu Napisano 27 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 27 Czerwiec 2009 Zdrówka i stopy śniegu pod nartą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 27 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 27 Czerwiec 2009 najlepszego :-) 100 lat sniegu zycze:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARI Napisano 27 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 27 Czerwiec 2009 Wszystkiego najlepszego - i zawsze śniegu pod nartami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 29 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 29 Czerwiec 2009 Nieco spóźnione ale szczere: zdrówka, spełnienia marzeń i mnóstwa śniegu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ravick97 Napisano 29 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 29 Czerwiec 2009 to i ja dołączam choć nieco spóźniony - Wszystkiego Najlepszego SB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 29 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 29 Czerwiec 2009 Wszystkiego Najlepszego Sławek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SKIer Napisano 29 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 29 Czerwiec 2009 Ale mnie impreza ominęła!!! :eek: Sławek, NAJLEPSZEGO!!! Przede wszystkim zdrowia i spełnienia wszystkich narciarskich marzeń!!! Pozdr/Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 29 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 29 Czerwiec 2009 ... dolaczam sie, sto zim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 29 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 29 Czerwiec 2009 Oby Ci sie Naj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 29 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 29 Czerwiec 2009 się oczywiście dołączam do życzeń dla szanownego jubilata:) a ode mnie tradycyjne " niech mu gwiazdka pomyślności nigdy nieeee zagaśnie....";) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 29 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 29 Czerwiec 2009 Bardzo dziękuję wszystkim za życzenia urodzinowe, to bardzo miłe:) ps: Pax nawet pamiętał które;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 30 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 30 Czerwiec 2009 ps: Pax nawet pamiętał które;) Oj wielki wyczyn ... wystarczy popatrzyć na avatara i widać, że masz je3szcze naście! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi